måndag 4 juli 2011

Bo i eländet...

Hej på er alla, hoppas ni har en skön sommar!

Nu är vi tillbaka från värme, sol och bad. Vilken härlig vecka vi haft i Turkiet. Första tre dagarna tyckte jag dock att det var lite väl varmt, termometern stod på 42° vid elva-tiden på förmiddagen!! Det var ju tur att vi hade haft en värmebölja här hemma i början av Juni så man var lite van *skrattar*.

Än är det inte riktigt klart på bottenvåningen, men nu sover vi här i bygget i alla fall. Här ser ni min bloggplats just nu. Framme vid fönstren i köket (som är vår veranda) sitter nu de platsbyggda hyllorna med den lilla frukostplatsen. Jag har tänkt den som en perfekt plats för barnens frukost/mellis istället för att bära allt till matbordet. Just nu är det här vi alla sitter mest hela tiden, vi dras till ljuset och utsikten.

Ovanpå hyllorna ligger de blivande bänkskivorna i ek. På onsdag hoppas jag att snickaren får dem på plats. Tisdag kommer en specialbyggt fläktkåpa att monteras. Jag är faktiskt lite orolig för den, den var mycket större än vad vi föreställt oss, men nu är det bara att bära in monstret och gilla läget. Dessutom kommer trappan till övervåningen och ska installeras samtidigt så jag och barnen flyr nog fältet. Med flera snickare, plåtslagare, elektriker och en stressad man känner vi oss mest i vägen ; ).

Ha nu en fortsatt skön sommarvecka trots att vädret kanske inte är det bästa.

Varmaste kramarna

Karin