tisdag 29 november 2011

Julblommor...

Inspirationsbild


Hej på er, hoppas ni haft en härlig advenstshelg!
Var ni på några fina julmarknader? Kreativa marknaden i Stallarholmen var verkligen inspirerande och välbesökt. Det var jätteroligt att se att så många hittat hit trots att det ligger lite vid sidan av.

Jag tycker det är skönt att vi är på väg in i december, det är en mysig tid vi har framför oss. Jag tänker lägga mig på en nivå så det inte bara blir stressigt. Egentligen är det ju förberedelserna som ska vara roliga, baka med barnen, pynta med blommor, planera presenter etc. Själva julhelgen går ju så fort, vips så är allt över!

Såg en så fin bild, så här vill jag också ha mina blommor. Vackert att samla blommorna till ett ställe och praktiskt när man ska vattna *ler*.

Ha nu en fortsatt trevlig vecka!

Varma hälsningar

Karinfredag 25 november 2011

Kreativa Julmarknaden på Lördag!


På Lördag är det dags för den Kreativa Julmarknaden i Gula Industrihuset i Stallarholmen. Jag kan berätta att det förbereds för fullt i varje hörn där. Den här marknaden är verkligen väl värd att besöka, speciellt om man gillar unika handgjorda saker. På marknadens egna blogg kan ni se några av utställarna och sakerna som kommer att finnas med. Kolla bara på dessa underbara virkade skor, vem kan motstå dem *ler*.

Den här granen prydde mitt stånd en av julmarknaderna jag var med på. Då fick mina julkulor ny juleskrud av gamla mattrasor. I år ställer jag inte ut själv, men mina kuddar finns inne i huset i Viktoria/Loppberga och Cia Erikssons ateljé. Missa inte att gå in för här finns många fina butiker och utställare och på andra våningen kan ni värma er med gott ekokaffe, surdegsmackor och smarriga kaffebröd från Printz bageri. Jerners Rum i Mariefred öppnar sitt verkligen spännande lager bara denna dag *tips!*

Varmt välkomna till Stallarholmen!

Karin

torsdag 3 november 2011

November...


Nu är det ingen återvändo, mörkret smyger sig över oss. Det är tur att man har julen att se fram emot för November är ingen höjdarmånad. Trots att vi har många stora fönster i vårt nya hus är det ganska mörkt, specielt på bottenvåningen. Takfönstret är nog den bästa investeringen vi gjort, här kommer det in ljus även de mörkaste dagarna. Det är här i köket man vill vara!

Ha en bra dag!

Varma kramar
Karin