tisdag 31 januari 2012

Kom ihåg...

Hur ska man kunna komma ihåg allting. Lappar hit o dit till skolan, gympa/träningar, utedagar och möten. Hade jag en så här fin komihågtavla skulle jag aldrig glömma något mer *skrattar*!
Nej, så enkelt är det naturligtvis inte, men en liknande tavla skulle i alla fall vara enkel att göra. Detta är en gammal dörr som de har målat med magnet och griffelfärg. Nu vet jag vad jag ska leta efter, jag vill också ha ; )

Ha en bra dag!
Karin

måndag 30 januari 2012

Måndag...

En hög med plankor kan man skapa mycket med! Här har Holländska tidningen VT Wohnen gjort ett sidobord av dem, toppen ; ).

Hoppas helgen varit bra. Här är det otroligt vackert. Kallt, snö och strålande sol. En riktigt vinterdag!

Ha det gott mina vänner!

Varma kramar
Karin

fredag 27 januari 2012

Snyggt!


Tips på smarta lösningar kan man aldrig få för mycket av! Själv letar jag efter en rolig kroklösning till hallen. Fick se den här snygga hängaren. Kan det vara en grind eller ett gammalt fönstergaller, snyggt var det i alla fall.


Här kommer lite fler bilder från samma hem, i Tokyo! Trodde det var ett "chateau" i Frankrike när jag såg dem. Väldigt fint hem har de i alla fall!





Ha det gott mina vänner,

May the force be with you!

Karin

tisdag 24 januari 2012

Fotografiska...


Äntligen har jag varit på Fotografiska i Stockholm. Just nu visar de en utställning av Anton Corbijn, Inwards and Onwards. Utställningen var spännande, men den bästa behållningen var en film om honom och hans projekt, den ska ni absolut ta er tid att se.

Jag hade egentligen ingen koll på honom utan hängde med mina väninnor dit, men när jag såg hans bilder på U2 så kände jag igen alla! U2 och flera andra artister menar att Anton Corbijn får dem att se ut som rockstjärnor!








Coola bilder av coola människor. Det kan man behöva här ute på landet, långt från allt coolt *ler*.

Nej nu ska jag rota fram lite U2 musik, det var alldeles för länge sen jag lyssnade på dem!

Ha en bra vecka!

Kramar
Karin

måndag 9 januari 2012

Frost...

Inspirationsbild. TineKHome

Idag har det varit en kall, vit och frostig dag, så vackert ute trots kylan. Det är skönt att ljuset återvänder och det märks faktiskt redan. Nu är det nästan ljust till fyra, nästan i alla fall *ler*. Vinterljuset är verkligen vackert här uppe i Norden.

Den här bilden är från TineKHome showroom i Höganäs. Tine är som vanligt stilsäker, så snyggt och tilltalande. Det här är precis vad man längtar efter just nu.

Ha en bra start på denna kalla Januarivecka!

Varma kramar

Karin

söndag 1 januari 2012

2012...

På barnteven sa de just att igår 2011 hade vi sommaren bakom oss och idag 2012 har vi sommaren framför oss! Härligt, och det är ju inte bara sommaren vi har framför oss. I år har vi många spännande saker att se fram emot.

Välkommen 2012. Det kommer att bli ett bra år *ler*.

Varma hälsningar

Karin