lördag 1 november 2008

Allahelgons helg..

Vi tänder ljus på kyrkogårdarna, inne och tänker extra mycket på dem som inte längre finns bland oss! Denna helg är en vacker helg med plats för eftertanke och minnen för mig. Det är också en helg som vi gärna träffar våra goda vänner och umgås.
Idag har denna dag varit en extra vacker dag. Solen har strålat från en klarblå himmel. Det är frost ute, och inne brinner det några ljus och är varmt och skönt.
Bilderna nedan är från vår kyrka i byn.
Jag önskar er alla en riktigt rofylld och mysig Allhelgona! Idag tänder jag ett extra ljus för våra vänner och nära som alldeles för tidigt lämnat oss. Ni finns i våra tankar, alltid!
Många kramar
Karin

16 kommentarer:

rosenskära sa...

Hej Karin, här har vi också haft dem som lever i våra minnen i tankarna idag. I vår familj har vi tack och lov varit väldigt förskonade från att mista anhöriga för tidigt, men så har ju inte alla andra det.

Idag köpte jag min första amaryllis och hyacinter. Det är tidigt men jag kände att november faktiskt är en vintermånad...

Ha en skön lördagkväll!

Lena

Lallis - liv och leverne sa...

Hej !
Jag tänder också ljus idag.
Vilke vackra bilder:)
Kram och ha en fin kväll.
/Lallis

Englagård sa...

här tänder vi också ljus och minns allt för många som gick bort alldeles för tidigt.

Ni måste ha en ganska stor kyrka i byn, det ser pampigt ut på bilderna i alla fall

kram Karina

Mitt Egnahem sa...

Vackert! Vi har besökt byns kyrka idag och tänt ljus. Magiskt vackert med alla lyktor i mörkret... Vilken rolig idé med din Bloppis! Snygga kransar också! MVH Värmländska Mitt Egnahem

lottens vita och gröna sa...

mmmm så fint!!
jag har ju varit på min brors gravplats idag, det är grymt att stå där, han och jag var ju bundisar, tänker på honom idag som alla andra dar men denna är speciell, ha det bäst du varma! varmkram lotten

Anneli sa...

Hej, Karin!
Visst har det varit en skön dag i dag - inte så dumt med kylan heller;)!
Den här dagen är verkligen speciell! Min son tände 2 ljus vid frukostbordet - till min väninna och till en liten flicka som inte längre finns här hos oss! Det gör gott att stanna till en stund!
Jag hoppas att du har haft det bra med dina nära och kära!

Ha det bäst, KRAM

ps. härligt med en bloppis! -visst undrar jag också ibland över vad man ska bli när man blir stor...;)!!!

Ullis/Leva på landet sa...

Har också nära och kära som lämnat alldeles förtidigt som vi tänker på idag. Min kusin skulle dessutom ha fyllt år idag. Så ljuvliga bilder du visar. Kul idé med bloppis. Hoppas att du får en massa sålt.

Ha det bra!
Kram Ullis

Willewira sa...

Men Karin!! Var har jag varit... här har ju hänt saker!!!

Visst har jag varit rätt upptagen i en vecka, lite drygt, men att jag skulle missa en sån sak som din bloppis är ju nästan oförskämt! Förlåt... :(

Bloppis... vilket roligt namn!!
Har faktiskt gått med den tanken själv... inte att kalla det bloppis, men att sälja av lite "skräp", som du säger, på bloggen... Får väl se om även jag kommer till skott.
Mycket fina saker har du att erbjuda. Tyvärr måste jag hålla i plånboken just nu, men jag återkommer...

Ha en underbar helg, det som är kvar av den. :)
Kramar Willewira

timelesshome annika sa...

Hej Karin
Du har en uppgift att hämta hos mig....
Jag har varit dålig på kommentarer ett tag,det gär i vågor,det bli bättre sen.Hoppas det går bra med Bloppisen. Igår tänkte jag x-tra mycket på våra Lisor.
kram Annika

MiA sa...

Vackra bilder och ord!

Önskar dej en fortsatt rofylld helg!
MiA

Vita ljuva tankar sa...

Igår tändes ljus för de kära som inte finns med oss längre. Idag har varit en vacker solig vinterdag, bra avslut på den lilla ledigheten.
Var inne på din "bloppis" och kollade, underbara saker du säljer! :)

Kram och ha en bra vecka!

Mysiga lantliga ting sa...

Hej Karin!
Hoppas helgen hos dig har varit bara mysig. Här har det tänts endel ljus JA och det är mysigt att få kura inne. Annars har jag jobbat mest i helgen...

Vad fint det blev på dina dörrar med kransarna!!
Vi har senaste dagarna fått in vår nya dubbeldörr och jag är så sugen att få upp kransar på dem. Möjligen blir det grankransar här, det är så fint med kransar.

Ha det bäst!

Kramar Johanna

::fina:: sa...

Hej Karin, vad fint du skriver och vilka vackra bilder från er kyrka. Foton på fönstret där solen strålar är jättefint, sorgligt och hoppingivande på samma gång...
Kram, Josefine

Tulipa sa...

Hej!
Visst är det en helg för eftertanke. Vore ganska fint om vi i Sverige tog oss till kyrkogården lite oftare för att tända ljus...
Ha en bra start på nya veckan!
Kram Tulipa

Leva som jag sa...

TÄnker på pappa som gick bort för 3 år sedan.
Önskar dig en fin vecka
kram M

Karin A sa...

Hoppas helgen varit lugn och trevlig! Jag gör som du och tänder ljus för de som inte längre finns bland oss men försöker också att hinna med att umgås med vänner.

Vilken vacker kyrka ni har i byn! Gillar din ljusstake.

Ha en bra start på kommande vecka! Kramar Karin