onsdag 25 mars 2009

Pippi på grönt...


Hej på er!
Idag strålar solen och det är underbart ljust och vackert. Det här behöver jag/vi känner jag, livet kommer tillbaka *ler*. Jag ser bara grönt idag för imorgon ska jag på trädgårdsmässan i Älvsjö. Just nu kan jag inte tänka på annat än allt vackert som finns där, längtar så.
Jag ska gå med en jätterar vän som också delar mitt trädgårdsintresse. Ja inte bara det hon gillar det mesta som jag också tycker om så det kan inte bli bättre!




En fortsatt härlig och solig vecka önskar jag er alla!

Många kramar

Karin

Follow Karin Lindström

21 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Så vackert med buren och pippin där bredvid!

Ha så skoj på trädgårdsmässan, den brukar vara så bra, synd jag inte kunde gå igår, gud va kul att inspireras av allt och även kunna shoppa, vilket man ju inte kan på Formex så trädgårdsmässan är toppen! Kanske du smygfotar lite, hoppas... Mari.

Camilla Alvén sa...

Visst är det härligt med solsken.
Hoppas att du får en toppendag på mässan
Kram

Kristin sa...

Hej Karin, en dos trädgårdsmässa hade man ju behövt. Här är det vitt och snöigt och kallt. Visserligen lite tö idag men det ser inte ut att försvinna så snabbt. Vi väntar på att tackorna ska lamma och jag hade ju önskat att de små liven hade sluppit födas mitt i värsta vintern (de kommer vara inomhus men ändå, luften är ju kyligare).

Kram på dig och ha en jättetrevlig dag!!!!

Anonym sa...

Å så roligt det låter att få gå på trädgårdsmässa. Får försöka åka till Göteborg när det är mässa där.
Ha en bra mässdag och en skön vårfrudag!
Kramar Stenlycka

Emelie sa...

Det förstår jag att du ser framemot - avundsjuk... Sofie och Fatima (Dekorerat) gav sig av igår för att förbereda - spännande! Hos dem kommer du säkert finna inbjudande grönt i vårens tecken. Ha det så bra!
Kram Em

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken underbar bur med grönt!!!

jag kanske också ska åka på mässan, men det blir i helgen isf...
Kram
Marie

rosenskära sa...

Vad roligt, nu blir jag lite avundsjuk! Då kanske du får se Eva Robild och Annika Christenson som presenterar Evas nya bok på mässan!
Roligt också att man faktiskt kan handla där!

Kram/L

MiA sa...

Trädgårsmässa! Vad mysigt! Hoppas ni får riktigt trevligt :)

Kram
MiA

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Karin!
Jag skall också gå på mässan, är dock inte helt hundra på vilken dag, men det lutar åt torsdag. Du kan väl maila mig om du vill träffas där. Det är alltid roligt att träffa människan bakom bloggen!
Visst är det underbart med solsken:)
Kram Maria

Lusthuset sa...

Ha så trevlig...Lyckost!! Kram!

i et lite rødt hus sa...

Så gøy med trädgårdsmässa, alltid fint med litt ny inspirasjon. Du får ta masse bilder så det blir litt inspirasjon på oss andre også:)
Klem

Anneli sa...

Hej Karin!
Visst var det härligt med solen i dag!! Jag hann också sitta en liten stund ute i solen och det kändes helt underbart!! Tur att den där rapporten om att kvinnor bör sola mer har kommit;)!!
Hoppas att du får en härlig dag på trädgårdsmässan! Jag hinner inte dit i år...jobb, tennistävling...träningar...ja - schemat fullbokat helt enkelt!! Synd!

Ha det gott!!!

Kram

Lauras gård sa...

Vad mysigt att gå på mässa med en god vän! Dela gärna med dig av idéerna du får där i från! Kram Stina

Färjtorp sa...

Hej karin!

Så fin bild på buren.
Vad roligt med trädgårdsmässa, hade jag bott närmre hade jag oxå åkt dit!! Får nöja mig med möte i trädgårdssällskapet imorgon =)

Hoppas du får en trevlig dag där.
Kram Johanna

Susanne sa...

Hoppas att du får en riktigt härlig och upplevelse rik dag med din vän på Mässan..Jag längtar till trädgårdsdax på Liseberg jag går dit varje år och njuter..Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Jag blir glad av grönt. Hoppas att det blir kul på mässan.

Kramar Ullis

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Karin!
Kul att du tittade in hos mig.
Vilken fin bur och fågel och vad kul att gå på trädgårdsmässa med en kompis som har samma intresse. Jag var i Örebro på en liten mässa förra året. Ska nog ta mig dit i år igen. Man får sådan inspiration.
Ha det så himla kul!
Kram Susanne

basiclabelSweden sa...

Har det so fint idag, hoppas att det fins mycket inspirerade saker.

Kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej rara Karin!
oj vad jag hade mycket härligt att ta igen här inne hos dig! Tiden räcker inte till för mig just nu... men som vanligt blir man ju tokinspirerad här inne. Superfint med nya fönstren i ert vardagsrum, vilken lycka att bara kunna hämta in såna skatter från uthuset alltså!

Ha en jättefin dag på mässan!

Stor kram
Susanne

Älfgärdet sa...

Är avis på er som ska till Älvsjö... I år är första året sedan 2001 tror jag som jag inte ska dit... Abstinens! Hoppas på rapport :)

hemtrevnad marie sa...

Kan tänka mig att du haft det jätteroligt på mässan!
Önskar dig en fin helg!
kramis