tisdag 8 juni 2010

Sova?!


Här i huset är det endast mjukisdjuren som ligger så sött nerbäddade och sover i sin säng. Mina barn har helt andra planer, de är inte alls trötta. Det måste vara de ljusa kvällarna som gör dem extra pigga. Man kan ju tycka att de borde vara trötta efter att sprungit runt ute hela dagarna, men icke sa nicke *ler*.

Nu ska jag ut och fånga in dem och hoppas på att få en liten lugn stund innan jag själv slocknar. Att jaga en treåring tar på krafterna *skrattar*.

Ha det gott mina vänner!

Många varma kramar

Karin

7 kommentarer:

Luiza sa...

Underbart att höra din positivitet.
Du verkar vara en underbar mamma.

Hoppas du får lite välförtjänt vila, för dig själv =).
Kram/
Luiza

timelesshome annika sa...

Vad fint-nej barnen vill inte gå och lägga sig...
Dags att träffas skall vara på marknade

Jag vill köpa träfatet på din bloppis hoppas det finns kvar
kram Annika

Mitt Måleri sa...

hej karin
så gulligt alla gosedjur ligger o sover =) de är alldeles säkert dom ljusa kvällarna som gör barnen pigga...hoppas du lyckades fånga in dom..=)
kram pia

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg!

Hihi, man skulle hatt en bit av barnas energi, løpt rundt som en galen og sovet minst mulig, tenk hva vi kunne fått gjort i løpet av et døgn!
Her er det streik og skolen er stengt,dermed har barna hatt 1 uke fri, barna er ikke det minste lei seg, haha
Full rulle og døgnet har fått preg av sommerferie, hvilket betyr sene kvelder ja. Nå er det håp om enighet og da åpner skolen i morgen, det skal bli noen trøtte barn....
Ha en fin dag, så blogges vi ved.

Klem

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej Karin,
Här är vi redan inne i sommarlovstempo med senare kvällar och sovmorgon! Men jag jobbar fortfarande, har någon vecka kvar..

Men visst förstår man varför alla barn i Astrid Lindgrens filmer frågar varför de måste sova på kvällen när de är pigga och stiga upp på morgonen när de är trötta **fniss** ibland undrar man ju det själv.

Ha det gott! Monica

Karin sa...

I sometimes wonder where all the energie of those kids comes from. Accept in the morning, than I have to wake him up to go to school and his words are "Mum, I'm soooo tired" :)

Lisa-Maja sa...

Hej Karin!
Vilken gullig docksäng, där sover de små gosedjuren gott:) det är nog ljuset som spelar roll, tycker själv att det är svårt att komma i säng före 12-slaget.
Jag vill tacka dig för ett toppenrecept! recept på banankaka. Vi har precis avnjutit en bit till en god kopp kaffe. Lite fika gör dagen lättare när det regnar så mycket som det gör hos oss;)

Önskar dig en fin dag!
kram lisamaja