torsdag 10 mars 2011

Glasparti!

Inspirations bild!

Jag funderar på olika lösningar till vårt nya badrum. Duschväggar, glasdörrar, drapperier, det finns många alternativ men visst var det här fönsterpartiet snyggt. Lite som gamla stallfönster eller industrifönster. Resten var ju inte heller helt fel, här skulle jag gärna tvätta mig *ler*.

Hoppas ni har det bra! Vi packar och rensar som vi gjort senaste månaden men snart ska det vara klart. Ute regnar det idag och inte trodde jag att jag skulle tycka om det men det känns riktigt bra, för då smälter ju snön fortare, hurra!

Ha nu en fortsatt bra vecka!

Kram till er alla,

Karin

5 kommentarer:

Unknown sa...

Snyggt! Så skulle jag med vilja ha i mitt badrum :)

Kram Maria

Mariette sa...

Hej Karin!

Vad spännande att flytta till nytt hus, och som man kan forma efter sina egna idèer på ett annat vis än med ett gammalt... Det blir lite kontrast det, men oj så roligt...Det hade jag också gärna gjort en gång i mitt liv.

Den där bilden du hittat var ju bara för tjusig!
Kanske inte bästa lösningen om man har småbarn dock...

Vilken tur att ert underbara hus som ni nu sålt hann vara med i fina reportage! Då blir det nästa sen när den dagen kommer(?).

Må så gott nu bland flyttkartonger och rensning!

Jag tänker på regnet nu som vårrregn...snön smälter undan...

Kraam Mariette

Charlotte sa...

Ja, lite skönt med regn som kan ta snön med sej! Men tyvärr är nätterna ännu ganska kalla! Trevlig helg!

Ullis/Leva på landet sa...

Det var verkligen snyggt. Skulle jag kunna tänka mig också. Spännande med ert nya hus.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Jättefint...MEN opraktiskt. Tänk när man efter en dusch ska stå och skrapa i varje ruta. För det är ju så att när allt är nytt, vill man gärna försöka hålla det fint även i fortsättningen..
Vi var inne på glasblock i duschen, men blev avrådda pga att man får breda, svårskötta fogar,tex ..Tacksam för det idag faktiskt. Menmen ibland ( ganska ofta) får ju det estetiska gå före det praktiska. Ska bli så spännande att se vad ni hittar på!
Mvh Jeanette