tisdag 20 oktober 2009

Den hänger kvar...


Idag blir det några bilder från skänken i matrummet. Tallrikshyllan hänger kvar som ni ser, än så länge. Maken har inte sagt något om den igen så han har kanske gett efter i den frågan! Skänken hamnade in i ena hörnet när soffan skulle få plats brevid. Här är ofta ljusen tända, men när de inte är det så blev det trevligt med en lampa där i hörnet. Den lyser så fint på min farmors finskål med de vackra kloten och tavlan med Gustav III. På den andra sidan står ett av mina senaste bästa loppisfynd, den fina glasbrickan. Den har ni ju ganska nyligen sett med den lilla blomman och alla ljusen samlade. Det har blivit ett hörn i matrummet som jag tycker mycket om:)

Nu ska jag ta hand om min lillkille som är hemma och är förkyld idag. Han kommer här med sina favoritböcker som vi ska sätta oss och läsa :)

Stora kramen till er alla som kikar in till mig, ni gör mig glad varje dag!

Karin

Det är många som frågat om den silverfärgade lampfoten. Här kommer en länk till tillverkaren. Den kommer från Bergo Watt & Vete.

Follow Karin Lindström

20 kommentarer:

Susanne sa...

Så jätte fin här är! Skulle oxå vilja ha en tallriks hylla men jag tycker dom är lit för dyra även på tradera ..Väntar tills jag kanske en dag bar springer på en...Nu städar jag ur hallen fy så mycket man samlar på sig,,ser ut som .....Så nu ska jag kasta allt som är meningslöst och spara och skänka ev sälja det mesta som bara ligger och tar plats..Kram till din dag..Hoppas han inte är allt för dålig..

Ingalill sa...

Krya på er!! Verkar vara många bloggerskor som är hemma med sjuka små just nu. Inte så konstigt heller, alla verkar vara krassliga på ett eller annat sätt. Men mysigt att få sitta och läsa böcker för sin lilla älskling, eller hur? Nu ska jag läsa nattsaga för mitt lilla troll. Ha det gott!

Anonym sa...

Hej Karin! Vad fint - jag förstår att du är nöjd. Önskar så att jag hade "blick" och känsla för pyssel och inredning ... just nu (eller som alltid) är det RÖRIGT precis överallt... och jag sätter mig helst i soffan med en bra bok eller tittar på Äntligen hemma! =)Hoppas sonen mår bättre! Ha det så bra! Kram från Krista i Bollnäs

fröken knopp sa...

vilken underbart hörna det har blivit!! o vilken ljuvlig lampfot!!! har länge letat efter fina lampfötter i solver men de e inte lätt...men den va toppen!!!

skickar även med en krya på dig hälsning till killen din..:)

kramar elin

livet på utanäs sa...

Så fin skänken är ...ser så hemtrevligt ut ...
Vilken gullig tapet man ser där i bakgrunden ...

Krya på er !

Ha det gott !
Kram Sussi O

Kicki sa...

Väldigt vackert hörn Du har där. Stillsamt, vilsamt och vackert.
Jag vill också ha en tallrikshylla i köket. Det är jättevackert.
Ha dett gott och hoppas lillkillen kryar på sig.
Kram
Kicki

Ljuva lantliv sa...

Hej Karin,
Visst är det något speciellt med tallrikshyllor. Det är en favorit i mitt hem också! Ha en bra vecka!
Kramar Anna

Anonym sa...

Ser ut att passa fin fint i ditt hem. Är det ägg som ligger i skålen? Jag är lite svag den typen av dekorationer...Många förkylda små barn i vårt avlånga land. Har också precis avklarat en liten sjukling.Du kommer väl på storloppis i S-näs till helgen.
Annica

Tulipa sa...

Godkväll Karin!

Jag gillar alltid alla bilder hemifrån dig...*hihi*..men det måste var det där med den goda smaken!!!

Hoppas förkylningen blåser all världens väg snarast! Men lite mysigt låter det allt med en liten som kommer där med böckerna i famnen...länge sen jag var hemma nu känns det som, fast snälla inga sjuka barn det har jag inte tid med..(ifall det nu lät som en sådan önskan!)

Ha det riktigt bra i höstmörkret!

Kram Mariette

Unknown sa...

Förstår att du är förtjust i "hörnet". Du har ju gjort jättefint där ;)

Kika in och var med på utlottning hos mig!
kram Johanna

Blåbärs och smultronstället sa...

Hyllan passar fint i matrummet...jag har målat en liten och en större som jag vill sätta upp i köket, men sambon tycker att nu har vi en fin mönstrad tapet där...vi får se hur det går.
Kram Susanne

Karin Lindström sa...

Hej Krista!

Tro nu inte att jag har så här "städat" överallt:) Idag har jag försökt att röjt i hallen, det är den del av huset som är värst skulle jag tro. Det är ju inte så roligt när det är det första alla ser när de kommer in. Jag är lite bohemisk och inte så praktisk så såna där praktiska tråkiga skåp från stora varuhuset kommer inte in till oss. Även om min äkta hälft nog skulle vilja ha lite såna och stuva undan saker i *ler*. Nu satte jag upp varsin korg på väggen till mössar och vantar i alla fall. Men sparkcyklar, hjälmar, alla dessa skor ja fy så rörigt det blir! Men man måste ju leva i huset eller hur?! Det är ju alla dessa saker som används varje dag och då måste de ju finnas tillgängliga!


Vilken mysig helg ni haft! Kolbullar äter vi inte härnere, men vi var på en julmarknad i Dalarna för några år sen och då kunde man köpa det. Jättegott, speciellt när man är ute i kylan, det är något visst det!

Ha det så bra och hoppas läsningen och äntligen hemma var bra :)

Kramar
Karin

Anonym sa...

Så harmonisk inredning du har... själsligt vacker!

Kram Eva-Mari

Viveka i Bläckhornet sa...

De brukar ju ge med sig efter ett tag våra män :)

Hoppas att han kryar på sig snart den lille.

Kram Viveka

Hannasvirrvarr sa...

Hej! Första gången jag hittat in till din blogg (via Hannas Form), kikade lite i din webbshop. Så härliga dina kuddar är, både vintagekuddarna och de runda. Inspirerande :)

My Lovely Things sa...

Hej!
vilken jätte fin tallrikshylla.Jag älskar tallrikshyllor .har flera olika modeller.

kram Anna

Gnistrande snö sa...

Så fint, verkligen en mysig hörna du skapat. Skänken är ljuvlig, tallrikshyllan likaså.

Låter mysigt med sagoläsning men jag hoppas att den lille kryar på sig snart.

Ha en fin fortsättning på veckan!

Kram
Katarina

Designe sa...

Jag tycker det är superfint med tallrikshyllan där! Pryder verkligen sin plats och inte gör det nåt att skänken hamnade där borta där den står heller. Jag gillar ert matrum jättemycket!
Fint med pyntet på skänken oxå! Ni får passa på att mysa idag då!
Kram :)

Grön Iris sa...

Ett jättefint tycka-om-hörn du har. Va kul att finskålen tillhört din farmor, det blir lite extra kul då tycker jag.

Hoppas förkylningen gått över, men visst är det lite skönt att passa på att tanka kärlek en sån dag.

Kramis Linda

Ps, min man har gått med på att kolla in ett sommarhus utan stånk och stön. Bådar gott...eller...

Camilla Alvén sa...

Hej!
Tittar in för att önska en härlig helg
Kram