söndag 18 oktober 2009

Hjärtan på tråd...


Hej på er alla, här kommer en liten snabb Söndagshälsning från mig! Idag skiner solen hos oss och allt känns genast mycket bättre än igår. Det blev inte snöblask men kallt och regnigt var det. Man ville man knappt sticka ut huvudet alls.

Jag har några fönster kvar att putsa före innanfönstren kan sättas dit, bla i vårt vardagsrum. Här njuter jag så länge jag kan av ljuset, för konstigt nog blir det mörkare med dem dit satta.

Hjärtan på tråd, en sån tacksam blomma med vackert namn kan man väl inte annat än älska!

En fortsatt skön Söndag önskar jag er alla som kikar in!
Varmaste kramarna

Karin

Follow Karin Lindström

16 kommentarer:

Lauras gård sa...

Jag gick och sneglade på hjärtan på tråd då jag var på Plantagen i fredags. De är så fina!

Vad mysigt med innanfönster. Lite jobb, men det är sådan charm. Jag hade det i mitt förra hus. Jag la vadd mellan fönstren och tejpade dem till vintern. Jag älskade dessa fönster! Kram Stina

Lauras gård sa...

Jag är också lite sugen på ridning, men jag har blivit feg som vuxen... Det ser så härligt ut att galoppera över ett fält, men jag är ju lite feg som sagt. I började vi med hage trots regn och blåst. Vår snälla granne kom ut och bytte av mig då jag var genomfrusen. Kram Stina

Susanne sa...

Kikar inom i ditt mysiga hem! Och vill önska dig en fortsatt skön söndag..Kram från Fare

Ingalill sa...

Vad härligt att ni har sol idag!! Här är det kallt molnigt o ruggigt..men en perfekt dag att sitta inne och sy - man får ju försöka se det positiva.. Ha en bra vecka!!

n o r d i n g å r d e n sa...

Vacker växt i vacker urna, så ni har innanfösnter med. Lite mer jobb men så mycket charmigare... Mari.

Grön Iris sa...

Här har vi haft det riktigt fint, fast kallt. I närheten där vi bor finns en jätte fin parklek, och när hösten kallar tänder dom grillen. Så jag och barnen grillade korv idag. Riktigt gott!

Hjärtan på tråd är bra sött...hade en för några år sen. Den blommar så fint. Kanske dags för en ny.

Kramis Linda

Anonym sa...

Hej hej! Här uppe i vårt paradis sattes innanfönstren in för ett par veckor sedan. Lite pyssel men charmigt och som tur var putsade kära sambon allihop, puh. Det har varit en lugn helg och rätt fint väder. De lovade lite snö eller regn men det har vi inte sett till som tur är - jag har liksom hängt tvätt ute. Inga avslutade projekt, inga fyllda sopsäckar... men tro inte att jag legat på latsidan - jag hängde på låset på loppisen igår!! =) Bara några mindre fynd som troligen ska få lite annan färg på sig. (fler projekt alltså, suck). Idag blev det kolbullar till lunch som gräddades över öppen eld vid älven Voxnan, så gott och mysigt. Ha de bra! Kram från Krista

Pysselpalatset sa...

Har några hjärtan på tråd... och de är så tacksamma... kram jeanette

alegni sa...

hej karin och tack för besöket och din goa kommentar inne hos mig.
vilken fin blogg och vilket fint hem du har. hit kommer jag gärna och kikar igen!
hälsn. ingela

ps. jag fick min pläd klar igår kväll. ska bli skönt att gömma undan virknålen nu ;)

Kristin sa...

Hej Karin! Vilken härlig bild, så mycket grönska och sol att man knappt kan tro att den är tagen i slutet av oktober... ;-) Vi hade också lite sol igår men lördagen var för vissen. Jag är förresten förkyld så jag har inte varit ute mycket men det är ändå skönt och fint när solen skiner. är hemma från jobbet idag och vilar mig lite till.

Jättevacker kruka också. Jag är vädligt förtjust i krukor med fot!

Kram och ha en bra vecka!
/Kristin

Nyanser av vitt sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nyanser av vitt sa...

Hej Karin,
Denna växt är perfekt för mig som verkligen inte har gröna fingrar. Ha en fin dag. Här är det regn och rusk
Kram Agneta

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej!
Stort tack för dina rara ord om vårt badrum!
Vi har också enkelfönster med lösa innanfönster precis som ni har, fast våra innanfönster har suttit inne i några veckor nu...annars blir det så himlans kallt och rått inne. Man får verkligen en helt annan kontakt med naturen utanför när man bara har ett enda tunt lager glas mellan ute och inne. Ljuset flödar in...och som du säger...det blir mycket mörkare när innanfönstret kommer på plats.

Ha det gott!
Kram, Carina

MiA sa...

Men sån otur med vädret ni hade igår då! Vi hade strålande sol - och på uteplatsen så varmt att det gick att sitta i bara tshirt. Helt ofattbart jätteskönt!

Designe sa...

Härligt med sol, det hade vi i lördags och sen fick vi snöslask!:) Nu är alla fönster torkade oxå. Det är verkligen fint med gamla fönster och innanfönster, lite jobb men det är det säkert värt!
Lyllos dig som kan med hjärtan på tråd, jag lyckas inte alls med den, din var ju jättefin!
Ha en bra vecka! Kram :)

Sjabbig men chic sa...

Vilket urläckert hus ni bor i. Verkligen. Jättekul att kika runt här.

Ha en fin tisdag!

Lisa