onsdag 7 oktober 2009

Lite kvinnlig fägring...


En vacker kvinna har fått flytta in i vårt vardagsrum. Hon har hängt i ett mörkt hörn i biblioteket och inte alls kommit till sin rätta. Här får hon en mycket bättre plats att blicka ut över oss och vi får beundra hennes skönhet *ler*. Burkarna har åkt tillbaka hit igen, kan inte riktigt bestämma mig var de ska stå:) Min fina svarta lampa kommer från Tinekhome.


Vardagsrummet har blivit mycket mörkare nu när hösten är här och det följer jag upp även i inredningen. Ut har de rosa och vita kuddarna åkt och nya kuddar provas fram och tillbaka. När jag ändå är i erkännartagen (inredningstidningarna) så kan jag ju lika bra erkänna att jag är hopplös med kuddar. Kan liksom inte låta bli att köpa olika och nu syr jag ju dessutom dem på löpande band. Min älskade man blir helt galen när han någon gång vill slå sig ner i sofforna runt om i huset. "Det går ju inte att sitta här för alla kuddar" säger han och slänger ner dem på golvet. Jag har lovat honom otaliga gånger att bättra mig men det är rent hopplöst *skrattar*. Kuddar är som ett *gift* jag måste bara ha dem överallt!

En av mina gamla skålar fylld med små äpplen som jag hittade på en promenad längs skogsvägarna, ett enkelt sätt att njuta av hösten. Det är också fint att dekorera med vackra löv och kastanjer etc. Jag brukar ta med en korg eller påse när jag är ute med mina barn. De hittar alltid vackra dekorationer vi kan göra fint med.

En fortsatt skön höstvecka önskar jag er alla som kikar in till mig!

Många varma kramar

Karin

Take time to enjoy the simple things in life!

Follow Karin Lindström

21 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin,
Du har så fint hemma. Jag gillar också kuddar men är inte lika duktig på att sy som du. Skålen med ljuset och äpplena var jättefin.
Sköt om dig!
Kram Agneta

Lauras gård sa...

Vad är det för vackra burkar du har i vardagsrummet? Är de gjorda av porslin? Helt i min smak, såå fina! Visst är det kul att ändra om lite efter årstiderna. Din ljusdekoration är jätte fin! Bad mamma som skulle på loppis att köpa något fat eller kakform jag kan ha som liten ljusbricka. Vill dekorera med rönnbär. Men äpplen var ju en kul idé. Kram Stina

Tulipa sa...

Hej Karin!Så vackert det blev...Gillar verkligen den kompositionen,- fönstret, ramarna, tavlan och så lampan i andra änden som en mörk kontrast som går igen i tavlan... Kuddar finns det fler som gillar, jag räcker här upp en hand,*hihi*. Känner igen det där med att de upplevs som " i vägen" av vissa i familjen. Dock har det inte klagats på väldigt länge...du skulle sett hur jag gärna bullar upp i sängen...Den som ska lägga sig först får ju slänga bort alla kuddarna (inte mig emot) men andra kan ju tycka det är störande...men det verkar liggas lågt med "kuddklagomål" och det får man tacka för! De är ju för goa och VACKRA! (kuddarna!)Tyvärr känner jag inte till nåt ställe som säljer randigt bolstervar... Kan tänka mig att du hade gjort skönheter av det!

Kram Mariette

Kicki sa...

Vad fint Du har det i vardagsrummet. Känner igen mig med de där kuddarna.....och jag blir halvt galen om det är någon som sätter sig på dem så de blir skrynkliga....så man kan ju faktiskt undra var man skall sitta eller hur?
Ha det gott
Kram
Kicki

lottens vita och gröna sa...

ohhh vilken härlig hörna, den damen är helt bedårande!
fnissar åt kassen, att du och jag är lika med alltid redo i naturen!

varmkram goa karin!//lotten

Emelie sa...

Vad kul att få se lite bilder från ditt vardagsrum igen. Ibland behöver man verkligen prova saker fram och tillbaka många gånger innan det blir rätt. En vacker dag faller allt bara på plats. jag gillar din lampa från Tine K. Och apropå kuddar - JA man måste ha dem i överflöd! Även jag har en make som inte kan förstå detta och slälnger ner dem på golvet eller någon annan plats där de inte hör hemma. Länge leve kuddarna! *ler*

Vit som snö sa...

Vad fint du har det! Härligt med kuddar o plädar såhär till hösten!
Dina burkar är ju underbara så om jag hade dom skulle jag bära med dom så dom alltid fanns nära:-)
Och vad fint det blev med äpplena o ljuset, ett enkelt men så vackert arrangemang!
Kram Cilla

Lundagård sa...

Så vackert, så vackert! Enkelt, snyggt men personligt.

becca sa...

Dina kuddar är jätte fina, snyd att han lägger dom på golvet, kan han inte sätta sig på golvet istället =), jag känner igen det där så fort min son ska se på tvn så ligger alla soffans kuddar på golvet, till slut ger man upp och låter dom ligga kvar tills han går och lägger sig.

Ha en bra dag, kram Rebecca.

Pysselpalatset sa...

Ah, "mina" burkar har fått sällskap av en vacker dam... perfekt..helt enkelt.. Kram Jeanette

Designe sa...

Så fin tavla, den kommer verkligen fram där den står! Gillar dina tomma ramar som står där vid ditt gamla fönster! Jag gillar oxå kuddar och min sambo knuffar oxå undan dom :)
Gillade även skålen med äpplen och ljus, så naturligt och fint!
Kram :)

basiclabelSweden sa...

Hej Karin,

Älska också TineK, men du var kann jag hitta en shoponline från henne?

OOOh vilken fina kuddar du sälja vackra!

Kram

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Karin!
Vilken fin tavla du har! Den passar ju perfekt i ditt "nya" hörn. Måste nog erkänna mig skyldig till samma kuddmani, men jag har faktiskt bättrat mig! Se det finns hopp om oss iallafall!
Hoppas att du får en skön helg,
kram MAria

promenader på landet sa...

Vad vackert det är med äpplen runt ljuset! Ha en skön helg! Kram Maria

Anna Inreder sa...

Vilken fin skål, härligt med äpplena!
Ha en skön helg!
Kram Anna

Katta sa...

Hej Karin! Vilka underbara kuddar du gör av gamla broderier, otroligt fina. Och så fint du har där i hörnan kring den fina tavlan, burkarna är urfina. Kram Katta

Helena sa...

Hej!
Så fint du har det, glad att jag hittade hit!
Ha en bra söndag/ Helena

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej Karin, men åh vilket läckert och vackert rum, personligt med, helhäftigt!! Tur kvinnan fr boibblan fick komma till sin rätt, det gjorde hon verkeligen där bland de vackra burkarna, var har du hittat dem, är det loppisfynd el nya? Fint på soffbordet med ljuset!! Mari.

Lilla huset på prärien sa...

Ha ha jag är precis som du Karin! Jag ÄLSKAR kuddar och kan inte få för många. Jag köper o köper och bytar ut och grejjar hela tiden. Den där fina från Olsson & Jensen har jag också! Två stycken i sovrummet :) Sen är jag avis på din fina soffa.

Tusen tack för dina fina kommentarer! Du är en helt underbar tjej och jag gillar dig skarpt även om jag inte ens har träffat dig.

Stor kram Jenny

Inspiration i vitt sa...

Vackra bilder hos dig Karin, gillade den gamla skålen med de små äpplena i. Kram på dig/Ingela.

Karin Krut sa...

Hahaha.. vad roligt att läsa. Min Lasse säger likadant! Jag kan anmärka på att ingen sitter i en fåtölj och då svarar han; Om det inte låg så många kuddar där så kanske man kunde sitta i den! Han kan tydligen inte ens flytta dom som din man kan göra ;) Medan jag tycker att det är jätteskönt att kura ner sig bland alla mjuka kuddar ;)
Ha en skön vecka
Kram Karin