fredag 23 oktober 2009

Stuvbitar...

I en tidning såg jag några underbara runda kuddar. De var sydda av olika vintage stuvtyger med vackra mönster. Jag får ju också en hel del små stuvar när jag syr så jag provade med en jag också. Den blev riktigt charmig! Lite pyssel var det med alla stuvbitar, men inte så svårt. Det runda broderiet fick jag när jag var och handlade i en butik i Stallarholmen, Butik ÅtervinnDen. Här hittar jag alltid något fint, bara namnet låter ju lockande eller hur! Och tänk att få en sak när man är inne och handlar, då blir man ju extra glad:)



Den runda kudden längst ner ropade jag in på auktion i somras tillsammans med två andra liknande. Den var nog också lite pysslig att sy!

Hoppas ni får en riktigt skön, pysslig, mysig helg alla runt om i Sverige och världen!

Varma hösthälsningar

Karin

Ps Tack snälla Irene, det bidde en kudde:)

Follow Karin Lindström

20 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Karin!!

Oj jag får äran att vara först idag - det är nog för att alla andra sitter och tittar på Idol :) Det ska jag också göra strax, ville bara hälsa till dig först. Hoppas du får en skön helg! Underbar kudde (kuddar)!

Kram Jenny

Ullis/Leva på landet sa...

Så fin den blev. Kul att kunna använda sådant man har hemma.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Tulipa sa...

Hej Karin!

Vilket mästerverk!

Unikt, personligt och vackert så in i Norden!

Dina kuddar borde säljas i dyraste inredningsaffären i Stockholm!

Trevlig helg!!!

Kram Mariette

Anonym sa...

Hej Karin! Vad fin kudden blev! Jag har också nyligen sett något liknande i tidning/butik och tänkte faktiskt "att tyger till sådana har jag i massor" men vad hjälper det när jag helt saknar kunskap (och tålamod!)... men jag vet ju vem jag vill ge alla mina tyger den dag jag ger upp allt vad sy-projekt är! =) Ha en jättebra helg! Kram från Krista

Kristin sa...

Hej Karin! Så fint och vackert och duktigt som vanligt när det gäller dig. Du har magiska fingrar som knepar ihop så roliga saker!

Kram på dig och ha en bra helg, nu ska jag ta och lassa in mina två små och åka in till stan, leka i lekparken, handla fika på kondis och sedan bara mysa resten av dagen!

KRAM KRAM
Kristin

Annie - Annalunda sa...

Hej kära Karin!

Underbar kudde!!!! Helt i min annalunda smak ;)

Hoppas allt är väl med dig - en skön och vilsam helg önskar jag dig!

Kram Annie

Karin Lindström sa...

Hej Krista!

Tack snälla du för din rara hälsning. Det var faktiskt inte svårt att sy kudden, men det tar tid att klippa till alla bitar och sy ihop dem. Vad roligt att du också sett den i tidningen, vi har visst samma smak du och jag *ler*.

Ha nu en riktigt mysig helg!
Kramar
Karin

Ps det är auktion i närheten imorgon som jag hoppas jag kan gå på, men min kära make vill inte ha hit fler saker så det är inte säkert:)

Anonym sa...

Hej Karin!
Inte svårt? Du vet då inte hur bråttom jag har när jag ska sy nåt - full gas, strul och så tappar jag tålamodet direkt! =) Å ändå fortsätter jag att köpa på mig mer tyger, hm.

Så kul med auktion, klart du ska gå! Hoppas du gör massor av fynd! Jag försöker kringå min kära sambos "inga fler saker" genom att ha en påse/låda på gång med "saker som ska skänkas TILL loppis". På så sätt har jag alltid en ursäkt att åka till loppisen + att när jag skänkt bort prylar så kan jag väl få unna mig nåt! =)

Ha det så bra! Kram från Krista

Annika Christensen sa...

Hej Karin!
Det var så längesedan jag tittade in här. Vilka underbara kuddar! Stuvbitar??? Skulle vilja ha en klänning av stuvbitar så fint tycker jag att det är.
Har en trasig klänning någonstans som jag skulle vilja att någon sydde om till en ny.. nya styvbitar men samma modell.
Kan du sådant???
Den hade min kusin som dog i 30-årsåldern av hjärntumör och nu skulle jag vilja ha en sådan för att bära minnet av henne.
Oj då det var inte meningen att det skulle blir så här men jag fick tankarna till denna klänning när jag såg dina kuddar.
Många kramar
Annika

Hannis sa...

Du är så duktig på att sy!
Riktigt läcker.

Kram Hannis

Lauras gård sa...

Härlig kudde du har sytt! Gillar då man kan återanvända och inte bara köpa nytt. Kram Stina

Terese sa...

Hej du! Jag brukar kika in men gör sällan avtryck... Men måste bara kommentera nu - så snyggt, vilken bra idé! Kudden blev jättefin! En liknande ska jag nog också ge mig på när vår renovering lugnat sig lite :)
Hälsar Terese

Karin Lindström sa...

Krista!
Vet du att jag gör precis samma sak. Nu har jag en låda med kläder som ska iväg nästa vecka, jag vet precis var jag ska lämna dem. Hoppas de har fått en massa nya saker nu när jag kommer *skrattar*. Men det är ju lite svårt att skylla på det när man ska på auktion fniss, fniss!

Vi får väl se om det blir en tur imorgon!

Kram på dig!

Karin

becca sa...

Du är så duktig, tänk att du kan förvandla lite tyg till en så fin kudde. Jag önskar att jag också kunde sy, men tyvärr blir det inte så bra.

Ha en fortsatt bra helg,
kram Rebecca.

H A N N A S - F O R M sa...

Å, vilken underbar kudde...så unik och personlig...GILLAS!!!!

KRAMMMM till dig!!!
Hanna

Färjtorp sa...

Hej!
Vilken fantastiskt fin kudde! Älskar ju lappstilen.
Kul med lite pyssel oxå.

kramar johanna

Anonym sa...

Karin, gjorde du några fynd idag? Förresten, jag har faktiskt dammat av symaskinen och sytt lite avancerad raksöm idag! =)

Idag blev det ett gym-pass och när jag kom hem bjöd kära sambon på landgång med räkor, mums.

Hoppas du har det bra!
Kram från Krista

Lissboden sa...

Dina kuddar är verkligen personliga och har det lilla extra!
Ha en bra vecka!
Kram/Maria

Grön Iris sa...

Hej Karin!

Vilken jätte fin kudde du skapat. Impad, kunde inte varit så lätt.

Stor kram Linda

Hege Morris sa...

hei Karin
så fin pute! Mange fine innlegg under også. Jeg har ikke hatt så mye tid til å lese blogger den site uka. ha en fin uke! klem hege