fredag 30 april 2010

Vilken kväll...

Igår kväll hade jag en härlig kväll med likasinnade bloggtjejer på Slottsträdgården Ulriksdal. Det var en trevlig kväll med bubbel, underbara växter och vackra saker. Det är verkligen fint där och framför allt är personalen så trevliga och kunniga. Det märks att alla trivs tillsammans i den härliga miljön de jobbar i. En bild fick jag till, den här helt underbara stora magnolian George Henry Kern. Jag var mest upptagen med att prata och titta, glömde helt bort kameran *skrattar*. På deras egen blogg finns det många bilder för den som är nyfiken.

Tack alla bloggtjejer för en jättetrevlig kväll. Tänk att man kan ha så mycket gemensamt fast man aldrig träffats. Vi pratade och skrattade så länge så vi fick rusa till kassan och betala precis när de skulle stänga. Och inte nog med det, vi hade mer att prata om så vi stod utanför grindarna i mörkret och skattade en bra stund.

Idag är det Valborg och än så länge skiner solen och det är jättevarmt ute. Hoppas det håller i sig över helgen.

Ha en trevlig helg och en stor varm kram skickar jag till er alla!

Karin

19 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Karin! Så underbar kväll ni verkar ha haft! Och vilken lycka med sådana magnolior, det skulle man ha!

Hoppas nu att R är bättre. Det lät ruskigt med så hög feber. Var det halsfluss? Det hade jag mkt som liten, det är hemskt jobbigt.

Ha en trevlig och skön valborgskväll!

kram från Kristin

Karin sa...

It must have been a lovely evening with your bloggirls :o) To bad sweden is sor far away.
I've got a white Magnolia in my garden, and every day I have to stop by to look at it. At the moment the leaves of the flowers are falling, so the time to enjoy it will be short :o(
It's a rainy day today on Koninginnedag, good for the garden, but bad for the festivities.
See you!

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Åh vilken underbar dag på alla sätt ni hade! Vad kul att få träffa likasinnade med samma intresse och i den underbara miljön.

Trevlig valborg :)

Kramar Linda

Norregård sa...

Trevlig Valborg!!

Kram Kram Malin

Tulipa sa...

Hej Karin!

Vad roligt!! Kan tänka mig att det var supertrevligt!!

Bilden du fick till är suveränt vacker...
Önskar dig en skön hleg!

Kram Mariette

Anonym sa...

vad roligt med bloggträff och på ett så fint ställe!!!

Önskar dig en fin Valborg!

Kram pernilla

Änglarnas hus sa...

Hallojsan Karin!

Ja, jisses såå trevligt vi hade det igår..försökte rota lite i mörkret efter bokstäver..som var det jag verkligen skulle köpa..men det var omöjligt att se..
Men shoppa kan jag åka tillbaka och göra en annan dag..viktigast var att få prata och skratta med er alla!!

Ha en härlig valborg nu!!

Kramis Sanne!!

Willewira sa...

Tänk vad många härliga människor man mött tack vare bloggen!
Önskar jag varit med igår, men jag hoppas jag får ett annat tillfälle att träffa dig.

Den där Magnolian skulle inte jag säga nej till... Saknar vårt stora träd och har tanke på att plantera ett nytt träd. Finns nog inget maffigare eller vackrare än ett blommande magnoliaträd.

Önskar dig en skön valborg!
Kramar
Willewira

LantlivsAnette sa...

Vad roligt att träffa så likasinnade !!!
Du, ha nu en riktigt fin Valborgs helg
Kraam Anette

Susanne sa...

javisst är det konstigt att man kan träffas för första gången men ändå känna som man känt varandra hela livet,,på grund av bloggen..helt underbart..Önskar dig en fortsatt härlig helg..kram Susanne

Hanna sa...

Ha en bra valborgsmässoafton.
Kram
Hanna

Tigris Predikantan sa...

Så fin bild! Hoppas du får en trevlig Valborg!
:)

Elle sa...

Tittar in för att önska dig en skön valborg!
Kram Elle

Tidsmästarinnan sa...

Hej Karin!
Ja vilken kväll!! Oj att man kan få så mycket energi och inspiration av er bloggisar! Vet du, jag handlade ingenting, det var ju så himla roligt att bara prata :-)
Stor kram och tack för trevligt sällskap!
Susanne

STENLYCKA sa...

Hej Karin!
Låter som du hade en underbar stund med dina bloggvänner.
Igår var det ett regnigt valborgsfirande för min del och idag är det blåsig och regnet lurar bakom mörka moln. Jag skall ändå ta en sväng ut i trädgården för att sätta några nyköpta rosor, de gamla frös bort i vintras.
Ha en bra helg, önskar att vårmånaden maj blir underbar för dig!
Kramar Raina

Rut och Signe sa...

Hej Karin! Din blogg är helt ny för min del men då när vi nu har träffats kommer jag att återkomma hit många gånger. Bloggen är superfin! Det var jättetrevligt att få träffa bloggisar, men kvällen gick fort och efter lång resväg hem stupade jag i säng nöjd, glad och helt slut av alla intryck. Ha det gott! Marie (satt närmast till vänster om dig)

Country Hill sa...

Hej igen Karin ja vilken kväll vi hade det var så lyckat. Du hann i alla fall med en bild, jag fick inte ens upp kameran ur väskan. Jag känner igen mig här har varit inne och kikat flera gånger innan jag började blogga själv, nu vill jag följa Dig och lägger till Dig på min blogglista.
Ser att Du haft butik i Mariefred då har jag säkert varit inne hos Dig. Vi är ett gäng som åker till Mariefred en helg varje sommar och vi tjejer missar aldrig en butik och efter shoppingrundan är det obligatorisk räkmacka på Blå katten.
Hoppas vi ses snart igen tills dess syns vi i Blogglandia.
Kram Lena

Michaja sa...

I love the magnolia!!!! It reminds me of Lyon where we lived before. Close where we lived was a beautiful parc with many magnolia trees. Most beautiful tree in spring.
Have a nice weekend
Michaja

Gugis Pärlor sa...

Hej Karin! Ni verkar ha haft en jättemysig kväll! Det stället måste jag kolla in nästa gång jag kommer till Sverige! Tack för tipset!
Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Gugi