tisdag 17 augusti 2010

Nya vibbar...

Idag är det sista dagen på sommarlovet, i morgon börjar vardagen på allvar igen. Det småregnar och det känns att sommaren börjar lida mot sitt slut. Även om det känns lite vemodigt så ser jag fram mot den nya årstiden som är min bästa, hösten.

Nu är det tid för nya tag och ny inspiration, härligt!

Ha det gott tills vi ses igen ; )

Karin

12 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Ja høsten er like om hjørnet.. her fikk vi smaken av sommer i noen dager... herlig..
her begynner skolen igjen i morgen... og hverdagen er over oss for fullt..

ha en fin fin dag..

klemmer =)

Lusthuset sa...

.....oss emellan jag älskar hösten!! Kram!

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Ja...nå er det tid for ny inspirasjon...jeg ønsker høsten varmt velkommen:)
kos deg
eddaKlemmer

Vintage House sa...

Hej
här har du en till som älskar hösten...
vardagen började igår och huset är totalt kaos men men någon dag ska det nog bli rent igen..
kram
sandra

Anonym sa...

Jag håller med dig,jag gillar alla årstider, men det är ngt visst med hösten! Nu har vi flyttat och ska komma in i allt det nya på vår nya ort, men nu när skolan kör igång ska det väl bli bra för barnen!!! Väntar snart hem min äldsta från första skoldagen i ny skola....
Kikar in här med jämna mellanrum, men har haft fullt upp i sommar och varit dålig på att skriva en rad. Ha det bra!/Ulrika

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin
Jag är också höstmänniska oktoberbarn som jag är. Visst är det lite skönt med rutiner igen :O)
Sköt om dig
kram Agneta

Karin Lindström sa...

Hej Ulrika!

Jag har visst missat att ni flyttat. Är det långt bort? Det kan ju ta lite tid att komma in i nya orter och skolor, det är mycket man ska lära sig. Bara det där med att handla mat kan ju ta sin tid innan man vet var det är bäst ; ) Hoppas ni kommer att trivas bra. Då har du lite att fixa med i ett nytt hus kan jag tro, det är ju alltid skoj *fniss*.

Lycka till med allt!

Kramar
Karin

milla-andante sa...

Hösten är ljuvlig...!:)
Längesedan jag kikade in hos dig Karin och nu blev jag fast en lång stund inne bland dina kuddar, de är så läckra och du inspirerar som vanligt!!

KRAM

Camillas Foto sa...

Härligt, hösten är min favoritårstid också.
Ha det bra
Kram

Anonym sa...

Ja snart är det dags att sätta in innanfönstren igen och elda i kaminen, så mysigt! Den här hösten kan komma att bli lite annorlunda här hemma ... imorgon kommer nämligen en arkitekt och snickare på besök. Får vi sen bygglov så ska projekt "liten utbyggnad" snarast påbörjas. =)
I helgen blir det en husvagnstripp med flera andra familjer. Hm, undrar vad jag ska äta när de andra äter surströmming eller kräftor? Kanske kolbullar.. =)

Ha det så fint i helgen, Karin!

Kram från Krista

Sussi sa...

Gillar också hösten...känns som om man får en chans att fånga upp alla tappade trådar och börja om med ny fräsch inspiration....Och så blir det tillåtet att kura inomhus och mysa med en kopp te framför brasan...skööönt!

Kram
Sussi

Karin Lindström sa...

Hej Krista!

Vad spännande med utbyggnaden. Jag hoppas både mötet med arkitekten och er tripp gått bra ; ) Kräftor äter jag, men inte surströmming. Trots flera försök så går det inte ner och ändå gillar jag all annan fisk och olika kryddad mat. Kolbullar har jag smakat på en julmarknad i Dalarna, det är ju toppengott men kanske lite pyssligt eller?!

Kram på dig så länge och jag hoppas ni kommer igång snart ; )

Karin