måndag 4 juli 2011

Bo i eländet...

Hej på er alla, hoppas ni har en skön sommar!

Nu är vi tillbaka från värme, sol och bad. Vilken härlig vecka vi haft i Turkiet. Första tre dagarna tyckte jag dock att det var lite väl varmt, termometern stod på 42° vid elva-tiden på förmiddagen!! Det var ju tur att vi hade haft en värmebölja här hemma i början av Juni så man var lite van *skrattar*.

Än är det inte riktigt klart på bottenvåningen, men nu sover vi här i bygget i alla fall. Här ser ni min bloggplats just nu. Framme vid fönstren i köket (som är vår veranda) sitter nu de platsbyggda hyllorna med den lilla frukostplatsen. Jag har tänkt den som en perfekt plats för barnens frukost/mellis istället för att bära allt till matbordet. Just nu är det här vi alla sitter mest hela tiden, vi dras till ljuset och utsikten.

Ovanpå hyllorna ligger de blivande bänkskivorna i ek. På onsdag hoppas jag att snickaren får dem på plats. Tisdag kommer en specialbyggt fläktkåpa att monteras. Jag är faktiskt lite orolig för den, den var mycket större än vad vi föreställt oss, men nu är det bara att bära in monstret och gilla läget. Dessutom kommer trappan till övervåningen och ska installeras samtidigt så jag och barnen flyr nog fältet. Med flera snickare, plåtslagare, elektriker och en stressad man känner vi oss mest i vägen ; ).

Ha nu en fortsatt skön sommarvecka trots att vädret kanske inte är det bästa.

Varmaste kramarna

Karin

10 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Så varmt och skönt du har haft det;) Kanske lite för varmt....Idag blev det bakslag hos oss och jag har fryst hela dan- det gillar jag inte att behöv göra på sommaren. Kram Johanna

Country Hill sa...

Förstår att det är lite rörigt just nu men oj vad fint det kommer att bli vilken utsikt.
Imorgom beger jag mig iväg till Mariefred och kommer självklart att besöka din förra butik och sen blir det räkmacka på Blå katten.
Ha det gott!
Kram Lena

Camillas Foto sa...

Spännande med ert nya hus!

Jag kan förstå att du helst flyr när huset är fullt av hantverkare

Ha det bra
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Så skönt att ni fick det så bra på semestern. Kan tänka mig att det blir en favoritplats där vid fönstren. Förstår dig helt att du inte vill vara hemma när det är fullt med folk som ska vara där och fixa.
kram Ullis

Tidsmästarinnan sa...

Hej Karin!
Det blir ju KANONERS!! Bra idé att åka på semester mitt i röran också, hihi!
Det kommer att bli helt underbart, det syns ju redan nu. Du får fota mycket (det gör du nog redan :-) det är så kul att se sedan.
Kram kram!
Susanne

JACQUELINE sa...

I Love your Blog !

Thank you for the amazing photos!

greatings from switzerland
Jacqueline ♡

http://jacquelineswhitehome.blogspot.com

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna

Lilla huset på prärien sa...

Hej Karin!

Vad fint ni gör det! Det kommer att bli toppen sen när det blir färdigt. Köket blir ju inte att leka med. Så skönt att ha en så stort skafferi. För visst är det ett skafferi ni byggt där?

Kram Jenny

Tidsmästarinnan sa...

Hej Karin,
hoppas du har en fin helg, jag kikar in och säger halloj :-)
Kram på dig!
Susanne

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna