tisdag 21 juni 2011

Semester...


Nu drar vi!

I Fredags var det sista dagen vi kunde bo i vårt hyrda hus så vi flyttade och städade hela dagen. Nu är ju inte vårt nya hus inte riktigt klart men i fredags och lördags sov vi där hela familjen. Vi ställde ut tältsängar i matrummet över högarna med golvsocklar och taklister *ler*. Det var riktigt mysigt, men ett par dagar räckte. Vi hade fått toa, varmvatten i handfatet och värme dagen innan så det går i alla fall att bo i huset, om än lite provisoriskt. Just nu har våra goda vänner förbarmat sig över vår situation och så generöst lånat ut sitt hus till oss så vi slipper dra upp barnen innan byggarna kommer vi sjutiden. Det var verkligen skönt att duscha och laga riktig mat i Söndagskväll måste jag erkänna.

Jag och barnen åker till Turkiet en vecka och förhoppningsvis är bottenvåningen klar när vi kommer hem i mitten på nästa vecka. Det blir en turkisk midsommarhelg för oss, det kan ju bli riktigt spännande. Det får mig ostört att tänka på sällskapsresan och grisfester *skrattar*. Min kära make stannar hemma, det är så mycket beslut nu mot slutet så han känner att han måste vara på plats. Det känns dock inte riktigt rättvist att han ska bo i bygget utan kök och dusch och vi ligger och latar oss i solen, men det är nog bästa lösningen!

Vi ses igen nästa vecka när vi kommit hem. Då hoppas jag att det är så pass klart att vi kan bo där allihop!

Ha en riktigt härlig midsommarhelg!

Många varma kramar

Karin

Ps Tusen tack P&R för all hjälp, det har varit underbart här!

6 kommentarer:

Millygarden sa...

Förstår verkligen ert kaos..men så bra det kommer bli. ha nu en riktigt skön semester i solen..Gubben får äran att jobba ostört där hemmma och tycker säkert det är helt okay.

Kram Marina

Johanna Stålros sa...

Även om det för oss läsare låter mysigt så förstår jag att det inte blir så charmigt i längden att leva i det;) Ha nu underbara dagar i Turkiet, och en glad Midsommar! Kram Johanna

Marie sa...

Önskar er en riktig skön semester och ett gott turkiskt midsommarfirande //Marie

Karin sa...

Oj, det ser underbart ut att komma ur byggdammet! Vi kamperade hos min mor i närmare en månad mot slutet av vår renovering ...
Karin

Ullis/Leva på landet sa...

Så spännande att det är snart klart med nya huset. Underbart med semester.

Hoppas att du får det riktigt skönt!
Kram Ullis

Nyanser av vitt sa...

Ha en jättefin semestertripp Karin
Kram Agneta