lördag 25 februari 2012

Bibliotek...


Men kolla bara, vilken vägg! Höjden och ljuset och dessutom fyllt med böcker, vilken härlig matplats! Idag kommer lite olika bilder med böcker, passande så här i bokrea tider!

Hos Karin och Carl Larsson i Sunborn hade de bokhyllor vid matbordet. De läste alltid högt ur olika böcker medans maten svalnade. I dagens stressade samhälle finns ingen tid till att sitta och vänta vid bordet med högläsning om maten skulle vara för varm. Nu "tjänar" man istället tid om man får vänta och hinner pressa in något mer man "måste" göra, tyvärr.
Men man behöver ju inte ha sina böcker vid matbordet. Det kan ju vara nog så avkopplande att sätta sig en stund i lugn och ro efter maten och läsa.

Här kommer några fler inspirerande bilder på hyllor/bibliotek.Det är allt härligt med böcker även om jag måste erkänna att jag inte läser speciellt mycket. Fina böcker med vackra bilder och lite text, plus mängder med barnböcker är det som jag läser just nu. Hur är det med dig, vad läser du och har du gjort några riktiga fynd på årets bokrea?

Ha en skön helg!
Varma kramar

Karin

2 kommentarer:

Karin sa...

Now I only have to find he space in my home for such a great library! Have a nice weekend.

Marla sa...

Tie knižnice sú ako sen milujem knihy