måndag 27 februari 2012

Mina kuddar i Antik & Auktion!


Idag var det lite extra roligt när jag såg att två av mina kuddar var med i ett reportage i tidningen. De är fotade i ett hem i Stockholm hos en man som har förkärlek för 30-talet. Jag är ingen kännare eller samlare men har märkt att jag också ofta dras till saker från den tiden. Det finns en elegans som tilltalar mig.

På köksgolvet skymtar man min vän Viktorias trasmatta, lika roligt det!


Bilderna fotade jag ur tidningen så de är inte så bra, men vad gör väl det.


Jag har inte sytt något på ett helt år nu. Först flyttade vi från huset och in i det nya, som var en riktig kraftsamling. Att bygga nytt hus är ju inte heller någon lätt sak, jösses vad mycket tid det tagit. Dessutom har jag inte riktigt plats för allt mitt material här i nya huset så det mesta är magasinerat till vidare och några kuddar har det inte blivit sytt på väldigt länge. Men nu börjar lusten och inspirationen återkomma, speciellt när jag fick se detta *ler*.

Ha en riktigt bra start på denna vecka. Snart är vi inne i Mars, härligt!

Varma kramar

Karin

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej,

Vad roligt att dina fina kuddar och din väninnas tjusiga matta kom med i ett repotage i Antik och Auktion. De passar onekligen in i den spännande miljön!

Flytt och byggnation kräver energi och kraft men ger också stort utlopp för kreativitet av allehanda slag. Det är så spännande att följa med i husbyggandet och att se dina vackra inspirationsbilder.

Hälsningar,

Monica