onsdag 21 mars 2012

Planering och drömmar...

Källa Foto Ryan Marchall
Igår vaknade vi med snöfall och blåst och då var det vårdagjämningen. Kunde passat bättre med den dagen idag, här strålar solen och det är redan 10° varmt, härligt!

Bilden ovan är inte på mig, men kunde lika gärna vara. Så här har jag suttit med böcker och skisser många gånger under det här året. Att bygga nytt medför ju även en hel del trädgårdsjobb. Man kan verkligen lägga ner hur mycket tid och pengar som helst.

Vår tomt angränsar till ett vackert skogsparti. Den här delen, som är på baksidan vill jag göra extra fin. Det är här vi är mest, skyddade från insyn och i lä. Så här vill jag att det ska bli när jag är klar, som en saga!Visst är det vackert! Tänk att förlora sig genom stigen in i skogen...

Med bilden i bakhuvet och på min inspirationstavla ska jag snart sätta igång. Nu behöver jag bara en grävmaskin, mycket tid och pengar. Så det kanske tar ett tag innan jag är där *ler*.

Så här ser skogspartiet ut i verkligheten. Bilden är tagen för någon vecka sen när vi vaknade med rimfrost och strålande sol. Det är inte helt fel på vintern heller!

Vi har nyligen byggt ett nytt hus inne i vårt samhälle, i och för sig i en avstyckad skogsdunge men inte trodde jag att jag skulle sitta vid vår glasveranda och äta frukost tittandes på den här älgen. Här stod han på tomten mitt emot oss, ca 15 meter från mig och min kamera och käkade lugnt på allt sly. Det är mer djur här än ute på landet där vi kom från *ler*!

Ha en bra dag mina vänner.
Jag fortsätter drömma!

Karin

1 kommentar:

polkadotpeticoat sa...

Look at your moose he looks a little different than mine.....I had to stop sneaking mine scraps because he started looking in the windows and standing at the front door!