söndag 4 mars 2012

Trädgårdsbod...


I år kommer vi att ägna mycket tid åt vår trädgård. Ett nybyggt hus med en tomt full av sten och fyllnadsmassor är inget skoj. Under hösten planterade jag en stor rabatt på framsidan och nu följer jag med spänning alla små framsteg där varje dag. Ännu ligger det faktiskt snö kvar på stora delar av den men snart så!

På önskelistan ligger en trädgårdsbod där alla mina saker kan få plats. Lite ordning bland allt vore drömmen. Här är några vackra bilder att inspieras av. Översta bilden är från en butik, men visst vore det underbart att ha så fint i skjulet ; )Här är det helt vitt och dimmigt idag, men solen skymtar bakom alla moln. Kanske blir det en solig dag!

Ha en skön Söndag!
Karin

8 kommentarer:

Anonym sa...

SÅÅÅÅ fina bilder:) Jag gillar verkligen din blogg..underbar inspiration.
Jag önskar dig en skön vecka.

LOVE Maria på inredningsvis.se

Hege Sletsjøe Morris sa...

Kjempefine bilder!
ha en fin dag
klem hege

Tankar från Trädgårdsmästarn; Hillevi sa...

Ja, så här på våren är det mycket som kan planeras in i almanackan. Så gör också jag, för att sedan under säsong lägga det mesta på hyllan och "bara vara".. Ingen bra strategi, jag vet:-))

Ha det gott, hoppas du får ordning på din jord-sten-hög, trädgården är viktig för ens välbefinnande särskilt på sommaren.
Kramkram H.

Tidsmästarinnan sa...

Halloj kära Karin,
det låter både jättekul och ganska mastigt med en alldeles ny trädgård. Förstår att du följer allra första rabatten med spänning... Jag kikar in igen och ser vad du hittar på!
Hoppas ni har haft en riktigt mysig helg.
Kram!
Susanne

Familjen Zaar sa...

Ooooja, vilka fina bodar !!! :)
kram Anki

Hege Sletsjøe Morris sa...

Hei Karin,
Så hyggelig å høre fra deg!
Jeg fant et par gamle rammer ellers ikke så mye bra på loppis i dag.. Bedre lykke neste gang!
ha en fin kveld!
klem Hege

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

Norr om Köpenhamn sa...

Fantastiska bodar du visar! Här står också en bod och för all del ett växthus väldigt högt på min 'vill-ha-lista' ;o)
Visst längtar man nu efter att få sätta igång i trädgården. Som vanligt har jag en massa nya idéer och jag hoppas kunna förverkliga några av dem ;O)

Ha en skön tisdag!
Kram
Ulrika