onsdag 18 juni 2008

Ljuvliga Maidens Blush och utmärkelse!

Nu är det nog min bästa tid i trädgården, för mina rosor och framförallt mina pioner börjar blomma. Jag älskar dessa blommor. Men när jag tänker efter så är det nog min bästa tid mest hela tiden för alla dessa underbara blommor, kryddörter, grönsaker, frukter och bär avlöser ju varann. Min ljuvliga ros börjar att blomma mer och mer, nu kan jag plocka rosor varje dag. Det behövs för den står inte så länge inne.

Idag blev jag så där extra glad igen när jag läste mina kommentarer. Jag hade fått en fin utmärkelse av rara Lea med bloggen Leas Lantliga. Tänk att någon man aldrig träffat kan glädja en så mycket. Tack snälla du jag ger den tillbaka till dig direkt.

Nu ger jag den till fem bloggare som "gör min dag"!

Me and Alice, Susanne och Alice

Millas mirakel, Camilla

Timeless Home, Annika

I mitt paradis, Kristin

Radhusdrömmar, Johanna

Hannis hem, Hannis

Hemtrevnad i Rud, Marie

Mitt lilla hus, Lisa. Jag hittade till henne för första gången igår och Lisa gjorde verkligen min dag! En jätte härlig blogg som gör en glad helt enkelt, missa inte den.

Det blev visst några bonusar också, men det är omöjligt att välja ut bara fem för det finns så många bloggar som är toppen tycker jag!


Ha nu en fortsatt härlig midsommar vecka, med allt vad det innebär!

Många kramar!

Karin

9 kommentarer:

Kristin sa...

Oj Karin, är du snäll och ger mig utmärkelser nu igen!!!! TUSEN TACK GULLIGA DU!!! :-D Jag som bara tittade in för att önska god midsommar till dig och familjen! Vi ska vara i vår lilla stuga på Värmdö över helgen. Undrar hur det går med 3,5 h bilfärd för lilla M. Hon är inte så förtjust i att åka bil. Sedan blir det sill, färskpotatis, nubbe (hurra i år kan jag ta någon, har varit gravid de senaste två somrarna så det har inte varit läge då), dill och många trevliga vänner. Jag hoppas det blir härligt! Jag önskar ni hittar på något lika roligt, du och familjen!

JÄTTESTOR KRAM TILL DIG!

PS: Jag visade några bilder från vår bakre hall idag på bloggen, om du tittar noga på bilden där både kommoden och överskåpet syns, så ser du att jag hängde en av dekorationskronorna på skåpsknoppen! Gillar att ha den där, då tänker jag på dig! :-)

/
Kristin

timelesshome annika sa...

Här sitter jag och där sitter du .Tänk att några ord kan göra så mycket. Jag kommer i allafall att sova med ett leende å mina läppar, "att göra någons dag" är inte fy skamm.Grattis till er andra som var listade.
Kom i håg att alla i bloggvärden till för något.
KEEP ON "BLOGGING" and make my day!!!
Annika

hemtrevnad marie sa...

Å, tack snälla Karin!!!
Och du är absolut en av dom som gör min dag!!
Jag ränner väl inne hos dig för jämnan, hihi!!
Tänk om bara nån kunde lära mig hur man får över bilden till min blogg....man är ju en smula oteknisk!!....sonen är dessutom hos sin farmor nu , så jag lär inte få nån hjälp heller.....
Ha nu den allra bästa midsommaren!!
kram

Tidsmästarinnan sa...

Hej du fagra Karin!
Å himmel vilken ros... helt underbar.
Håller verkligen med om att man kan vara ute i trädgården hur mycket som helst nu (i mitt fall kommer jag hela tiden på att jag skulle ju vattna lite där, ansa lite där, gräva upp nåt och sätta ner något... och så går jag och hämtar spaden och då hittar jag ännu mer att fixa i rabatten vid förrådet! :-)

Och stort grattis till utmärkelsen!! Du gör min dag med!

Kram och ha en härlig midsommar!
/Susanne

Hannis sa...

Grattis!!
Du är ju en av mina favoriter så glad blir jag när jag ser att du får award!

Men himmel!
Jag blir så stolt och samtidigt lite generad!
Tack du rara!
Du gör då defenetivt min dag!


Stor varm kram Hannis

Radhusdrömmar sa...

Tack så mycket!!! Vad glad jag blir :-D

Du får den tillbaks av mig. Fick samma utmärkelse av Tidsmästarinnan häromdagen och jag satt igår och tänkte på vilka 5 som jag ska ge den till och du var ju självklart med på den listan.
Gillar verkligen din sida, blir alltid så glad när jag är inne här. Och det var verkligen kul att ses på bloggträffen. Det får bli fler gånger.
Hur kommer man in på din shop förresten?

Ha en toppenhelg nu!

Kramar Johanna

Anneli sa...

Hej igen!

Vad kul att du åter fått en utmärkelse - grattis!! -Det verkar som om du har en riktig rosenträdgård "där borta"...bara suckar av avund, när jag ser de vackra blommorna...zetas, här kommer jag...*fniss*

-Av någon anledning halkade jag på din profil, när jag skulle kika in på din sida...och...det verkar som om du har något nytt och spännande på gång...hmmm?!? Är säkert en riktigt god idé - men den kundkrets du skaffat dig under åren...nu har jag ju förstås tusen frågor, men jag antar att vi snart får veta mer...

Önskar dig en riktigt skön midsommarhelg!!

Ps. Ska det dukas till ett midsommarparty i ditt uterum...?

Ann-Catrin / finthemma sa...

Grattis till dina utmärkelser... dom är du så värd!

Ja nu kam man verkligen juta av alla blommor.. en härlig tid är det verkligen"

Ha en jättefin midsommar!
Stor kram Ann-Catrin

Millas Mirakel sa...

Hej söta du!

Nämen, vilken härlig överasking jag möts av så hör mitt i natten ! :) GRATTIS till dina awarder, du är verkligen värd dem och TACK, snälla du, jag blir så glad ända in i hjärteroten!!!

Nu måste jag ta igen allt jag har missat när jag varit utan dator!

Vad har du för öppettider? Tänkte komma snart...och du, kom gärna och ta ett dopp med mig! ;)

STOR kram och ha en riktig underbar midsommarhelg!
Camilla