torsdag 9 oktober 2008

Mysstunden varade bara en kort stund...




Hej alla vänner! Idag är det ett riktigt innemysväder. Eller så kanske det beror på att jag är lite förskyld som jag bara vill vara inne och kura! Jag gjorde några ljus till mig själv också. (För er som inte sett det så tipsade jag om ljusdekoration i mitt förra inlägg). Jag satte dem på min marockanska bricka i vårt vardagsrum med lite annat "jox", för att mysa till det lite. Nu ska jag erkänna att här kunde det inte stå några saker. Min minsting upptäckte att det var en perfekt lekplats, han fick ju precis rätt höjd så några tända ljus blir det inte här på ett tag. Jag hade verkliga problem att bara försöka få till en bild. Jag får nog flytta hela rasket till matbordet för han har som tack och lov inte börjat klättra än!!!

En fortsatt "mysig" och bra vecka önskar jag er alla!

Många kramar

Karin

25 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Karin, usch ja, det är jobbigt både att vara förkyld ohc när det är småttingar som är överallt där de inte ska vara! Vi är just nu i stadiet där det känns som att M har armar som är 2 m långa, hon får tag på allt när hon sitter vid köksbordet, trots att vi sitter en bra bit bort från henne i tron om att hon inte når då...

Hoppas du snart blir kry igen, är R bra igen? Annars är det ju döden med sjukt barn och samtidigt själv vara sjuk...

Kram kram
K

Lilla huset på prärien sa...

He, he...det där känns så väl igen ska du veta. Just nu har jag dock barn som är lite större så de drar (för det mesta) inte ned en massa och lillan är inte stor tillräckligt ännu. Jag räknar med att det kommer inom 6 månader... då gäller det att ha undan alla ömtåliga saker.

Krya på dig förresten!

Kram Jenny

Dubbelörn sa...

Det där kommer jag också ihåg, när allt vad mysljus hette fick hållas borta. Men vilken lycka när man sedan ficka göra det fint på borden igen ;).

Kram

Willewira sa...

Ska jag vara riktigt ärlig så lider jag fortfarande av sviterna efter småttingar.
Det är inte förrän på senaste tiden, ja sen jag började blogga i vintras, som jag så smått kom igång med att plocka fram sakerna igen. Då är mina barn 8 och 10 år.

Tyvärr får ofta mina saker på borden ge vika för annat, som läxböcker, tidningar, spel, etc. Och aldrig ställs det tillbaka... Antar att man inte helt kommer ifrån barnens inverkan på mina "piffiga" arrangemang förräns de flyttar hemifrån.

Småbarn eller inte - din ljusbricka är fantastiskt fin!!

Ha det gott!
Kramar
Willewira

Ann-Charlotte sa...

Usch ja fy för att vara sjuk. Jag är hemma med min lilla Erick idag. Han har haft värsta magsjukan som jag har varit med om, stackarn =(
Jätte fint har du gjort på brickan o vilket bra tipps med ljusen ;0)
Ha en finfin kväll!
Kramisar
Ann-Charlotte

Sublim design och Blossom kitchen sa...

Så fint du gjort på din bricka riktigt mysigt!Kul med brickor, som man kan ändra om efter årstid och lust.
Må så gott, trots allt.
/S

Ann-Charlotte sa...

Oh nej jag hoppas att dom känner sig bättre. Jag skulle inte önska våran natt på någon.
Ta hand om dig o dina gumman!
Kramisar
Ann-Charlotte

IKT i min vardag sa...

Ja de små liven vet precis var de ska leka...där det passar mamma allra minst ;-)

Vilka underbart fina ljus med löven på. Bra idé, tackar!

Kram

Anonym sa...

Hejsan!

Så roligt att du skrev hos mig om din sons rum. Kul att höra att andra också låter barnen bestämma lite om det egna rummet!:)
Tråkigt med förkylning, hoppas ni kryar på er!
Fint har du också gjort på bordet, men förstår att det inte får vara kvar..så skulle det va hos oss också.
Men nån gång blir ju barnen större:)
Ha de gott!

Ljuva ro sa...

Väldigt mysigt ser det ut! O spännande för en liten nyfiken krabat! Anar en jättefin soffa i bakgrunden.

Minna Mercke Schmidt sa...

Ja, jag vet hur snabba de små kan vara... idag ställde Elmer sig upp i matstolen under de två minuterna när jag tog tallriken till diskbänken. Men fint och mysigt var det så länge det varade : ) Tack för länken och ser framemot bilder på dina fina alster. kram, minna

Anonym sa...

Det ser i alla fall mysigt ut..med ljusen...och löven som du så vackert slagit in dem i...konstaterar att det man säger...underbart är kort...stämde in hos dig idag...konstigt vad man glömmer...men när min minste var liten kallade vi honom "Pillefinger" för de små fingrarna var överallt och pillade...inget gick säkert under flera år...nu går han i åttonde klass och tillbringar den mesta tiden med kompisar...kan bara konstatera att det gick väldans fort...men sonen upplyste mig häromdagen om att han minsann ville ha ett småsyskon...och han hade pratat med sin NO-lärare som sagt att jag då rakt inte var för gammal...det var många som fått barn även om de precis fyllt 40 år...tji fick jag...men jag har ju satt tre barn till världen och är ju väldigt nöjd med det...men jag njuter av att inte vara för gammal...ett tag tror jag...
Önskar dig en härlig helg!
Kram,
Bella

Hannis sa...

Jox?!Fnissar för mig själv!
Det är ju fina saker på din bricka!

Blir väl så ett tag nu att alla "vara rädd om saker"får flytta högre och högre upp=))

Förstår du vilken rackarns kondition du kommer att få av att släpa runt allt!

Finaste helgen önskar jag dig/
Kram Hannis

lottens vita och gröna sa...

hej du goa! hoppas ni känner er bättre, vi håller med på att mota olle i grind, mannen min sitter med tre filtar och fryser...bådar illa till helgen..oh vilka lånarmar de har, gus armar är hur lååååånga som helst om han ser en fjärrkontroll eller en mobil, jadu honom får vi verkligen motionera med, hihi! bildern är underbar, ser underbart mysigt ut!
ha en underbar helg!
varmkram lotten

Frida sa...

Hej Karin!
Det var ju tur att det inte hände något, barn är så nyfikna. Vad fint du har gjort det, nu blev jag inspirerad det är så vackert med höstlöv. Det ska verkligen bli skönt att komma i gång i arbetslivet igen. Man känner sig så utanförnär man inte har något jobb att gå till på dagarna.
Går det bra om jag länkar till dig?
Kram Frida

Lilla huset på prärien sa...

VA!!!!?? Har du Sophie Zelmani som granne!!? Åh gud så häftigt - jag har gillat henne ända sedan jag såg henne på akustisk gitarr på en Helsingborgskoncert för många, många herrans år sedan. Är hon trevlig? :)

Kram Jenny

i et lite rødt hus sa...

Så vakker lysdekorasjon du har laget. Med små barn i huset blir ikke ting stående slik som man selv hadde tenkt, du får ta mysstunden frem igjen på kvelden:)

Karin sa...

Hej Karin!

I vissa åldrar är det ju omöjligt att ha något framme, då gäller det att vara snabb att plocka bort. Ljusarrangemanget ser verkligen fint ut! Tur att du kunde flytta det till matbordet istället. :)

Läser både här och där att folk är förkylda. Jag hoppas att du mår bättre nu och att helgen blir fin! Kram Karin

Lillstuga sa...

Hahahaha!!! Jag förstår precis, fast min har inte börjat röra sig några längre sträckor än. Vi tränar just nu på att sitta själv men det går inte riktigt än.
Jättefint med ljusen!!
Kram Anna

Färjtorp sa...

Haha ja det är inte lätt när de är små och klåfingriga! Tur att det inte är lång stund så kan man ha saker på de låga borden igen =)

Väldigt fint arrangemang du har gjort, sååå himla mysigt. Gillar dina lövljus nåt enormt!

Önskar dig en mysig helg oxå
Stor kram Johanna

LillaFlisan sa...

Jag har något till dig!


Flisan

MODERN COUNTRY sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
MODERN COUNTRY sa...

Hei gode Karin!

Men altså, du bare trollbinder meg med dine vakre bilder! Så mysig det ser ut!! Helt perfekt balanse med veldig vakre varme farger.
Å, jeg får jo lyst til å dekorere og gjøre det fint hos meg selv, men må bare støvsuge, vaske opp, lage middag,stryke tøy først..ja, å så sitter jeg her. Haha, ja du vet vel hvordan enkelte dager kan bli. Denne uken begynte jeg i ny jobb og minus 40 timer på kontor blir det ikke mange minutter til overs for huset er jeg redd. Men i helgen, bare vent :))
Si meg, den stoffbiten du sendte meg, er det samme farge å din sofa? Jeg elsker den! Gud, jeg må bare få overtalt vennen til å få byttet ut snart. Jeg lengter!

Håper du blir frisk får en riktig trivelig helg!
Gode klemmer fra Norge!

Aina

Ps: Takk for din gode hilsen i bloggen, jeg blir så glad!

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, det är otäckt när barnen kan komma ut ljusen, så det gör du rätt i att flytta dom så länge han är liten... Man kan ju mysa bra ändå!
Ha en trevlig helg!
Kram
Marie

LantlivsAnette sa...

Halloj Karin !!
Åhh vad fint på din bricka, men jag minns hur det var då barnen var små...upp med allt..
Jag ser din fina soffa där i bakgrunden..
ha en skön kväll..idag är det ju idol..jiippiiee, mitt favvo program
Kraam Anette