onsdag 8 oktober 2008

Nu faller löven...

Snart ligger alla vackra löv och färger på marken och det doftar jord och skog. Jag älskar verkligen den här tiden, och speciellt när det är så här underbart väder som vi har här idag!

När jag skulle hälsa på en väninna så fick jag genast lite problem med vad jag skulle ha med mig. Vad hittar man en eftermiddag på landet? Jag kom på att jag såg så fina blockljus dekorerade med höstlöv i en butik i Stockholm i helgen. Det såg jättevackert ut och dessutom hade de lagt på en tia på priset för dekorationen. Varför inte tänkte jag, ljus är ju något som alltid går åt. Allt som behövs är ljus, löv, grovt snöre och sax. Titta så fina de blev, och jätte uppskattade!





Jag avslutar med en ögonblicksbild från vår veranda. Så här vackert var det i morse när vi åt frukost. I natt kom frosten för första gången. Jag hade täckt lite som jag vill spara som väl är.

Nu mina vänner ska jag gå ut och njuta av solen. Min minsting är fortfarande förskyld och det har nog smittat av sig på mig också. Lite ont i halsen har jag , men jag hoppas det går över. Jag ska göra några fler ljus för de blev så fina. Det var jättemysigt när de var tända hemma hos min väninna, så jag måste också göra lite höstmysigt inne hos mig!

Tack för alla era rara kommentarer, jag blir sååå glad. Det är så roligt att titta in till er alla i era vackra hem. Jag får så mycket inspiration, och ni gör min dag!

Många kramar

Karin

16 kommentarer:

Mer av allt sa...

Vad fint med löven runt ljusen! Perfekt att ge bort om man ska på middag.

Ha en bra vecka!

Hannis sa...

Vad fint!
Ett perfekt sätt att ta till vara på naturen=))
Och njuta av dom vackra höstfärgerna dessutom!

Vilken härlig ögonblicksbild..
Rofylld.

Kram till dig du rara//Hannis

Dubbelörn sa...

Underbar o superenkel gåbortsgova! Det här ska jag lägga på minnet ;).

Visst är underbart just nu?!

Kram

Lilla huset på prärien sa...

Hej Karin!

Vilken himla bra idé med ljusen - snyggt att ha sådär enkelt. Har precis fått reda på att det blir en Stockholmshelg i höst för brorsan ska förlova sig... hoppas det hinns med lite shopping då ;)

Vad härlig bilden är där i din trädgård!!

Kram Jenny

timelesshome annika sa...

Vad fint det blev med löven.Höst mys jag älskar hösten . Ont i halsen har jag klarat mig ifån , Men stora J är hemma från skolan för tredje gången .Vi har tagit prover neg. så det är bara att vänta ut.
Vad glad jag blev att du uppskattat min post,
kram Annika

rosenskära sa...

Jättefina blev dem, men hur håller du ihop dem, använder du inte lim innan du sätter på snöret, eller kanske tar du en gummisnodd?

Vilken härlig frukostvy, då njuter man nog dubbelt av det goda morgonkaffet!

Lena

Viola sa...

Vilken fint ljus, ska plocka och pynta mina ljus i helgen, blev så vackert, vilka underbara bilder, så ljuvligt ni bor, säger bara SUCK, här bor man ju mitt i city, men som tur är bär det nästan alltid iväg till landet varje helg, ha en bra kväll, kram VIOLA

Radhusdrömmar sa...

Jättefint! Tack för tipset!

Fin utsikt, det är vackert på mornarna nu när det är lite frostigt.

Hoppas förkylningen blir bra snart!

Kram Johanna

Anonym sa...

Vilken fin ide med löven runt ljusen. Den måste jag prova.Man kan nästan tro att förkylningarna sprids över webben, här är det också förkylt. Kram Tulipa

Lilla Trollbacken sa...

Men vad jättefint det blev med ljusen. Det måste jag prova!
Kram
Gabrielle

Kullan Pullan sa...

Ja, nu ser det ut som det brinner i träden av alla vackra löv, och man njuter verkligen. Vad fina ljus, en perfekt gåva till en vän.
Kram Paula

Karin sa...

Vilken fin present! Kan tänka mig att den var mycket uppskattad. :) Vilken härlig morgonbild och växthuset ser ju superfint ut! Ha en härlig torsdag...

Kram Karin

hemtrevnad marie sa...

Jättefint !!!
Vackert var det också i lyktan du hade på trappen!!
Och skänken full av ljus ska vi inte tala om, sååå fint!
Jag dekorerar ju med löv överallt jag också...kanske härmar jag dig med ljusen !
Hoppas ni kryar på er...här är min snart 11-årige Edvin förkyld, men resten har klarat sig än så länge!
Ha en härlig höstvecka!!
kraaam

LantlivsAnette sa...

Gomorron Karin !
Åhhh du, vilka fina ljus, det var ju en jättefin idee, den tror jag att jag härmar av dig !
Så underbart fin höstbild du visar , så ser det ut hos oss också på mornarna, frost på marken....
Ha det gott
Kram Anette
P.s Första veckan i December kommer soffan !! Jiiippiiee....för visst har jag väl sagt att det blir en sån som du har...men från Mio...en oxford...

Anneli sa...

God morron, Karin!
Din morgonbild från verandan är helt underbar...jag får känslan av att kunna kliva rakt in i den och bara andas in frisk morgonluft och njuta av soluppgången...
Jag har mitt livs första (!!) VAB -dag i dag...och det känns ju nästan lyxigt att få stanna hemma en dag mitt i veckan...våra grabbar är nästan aldrig sjuka...måtte det vara lantluften som håller oss så friska...;)
Ha det gott, kram

Lillstuga sa...

En helt perfekt gåbortpresent!! Det ska jag komma ihåg!!
Jättefin bild på er utsikt på morgonen!
Kram Anna