fredag 14 augusti 2009

Vintage Vacation...


En sån semester får vi verkligen om vi semestrar hemma. Nästan alla våra trädgårdsmöbler och redskap är gamla, ja det är ju faktiskt det mesta i vårt hem. På en loppis förra helgen fyndade jag både den härliga solstolen och den stickade pläden till det facila priset av 55 kronor, tillsammans!!! I den blev det en mysig plats att sitta och njuta av den underbara solen som strålar (när det inte åskar som det gjort här mellan varven de senaste dagarna).



Sixten vår sköna katt provade också stolen och den föll tydligen till belåtenhet. Här låg han en lång stund och myste när matte ville bloggfota. Inte kunde jag köra iväg honom, det såg ju så mysigt ut!






Nu har trädgården tagit ett annat uttryck i färg och form. Augusti är verkligen en härlig månad med djupa färger och härliga saker att skörda. Den svarta höga kannan hittade jag i vårt uthus. Den hade man till att fylla med kol när man eldade. Hos mig fick den nytt liv som vas, här med härliga rönnbärsgrenar.




Nu har de flesta av oss börjat jobba, skolorna börjar snart och veckorna blir som vanligt igen. Men än finns det tid att njuta sensommardagarna som ofta brukar vara sköna. Jag måste bara visa er något som jag skulle vilja bo i på min semester. Kolla vilken häftig husvagn, och de har även hus att hyra. Kika och inspireras, här får man verkligen en riktig vintage vacation!



Har ni saknat mig? Jag har i alla fall saknat er mina kära vänner! När inte tekniken fungerar ja då bli man verkligen strandsatt. Laddkabeln till min dator har slutat att fungera så jag har inte kunnat använda den på en hel vecka. Det blev en liten ofrivillig bloggpaus.

Jag har istället ägnat mina dagar till att röja i några av våra uthus. Efter latmasken drabbades jag av Martin. Inte då utav Timell utan av den där Luther som ligger och vakar över oss. Plötsligt var nästan hela semestern slut och jag som knappt hade gjort något av det jag tänkt mig *ler*. Nu har jag i alla fall kommit en liten bit på väg och det går faktiskt att komma in i flera av rummen i uthusen. Det bästa med att röja och rensa har varit att många fina saker som legat gömda kommit fram och söker nu nya ställen i vårt hem att bo på!

Varmaste kramarna till er alla som hälsat på här hos mig. Nu dröjer det inte så länge tills vi ses igen det lovar jag!

Karin

Follow Karin Lindström

14 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Hej Karin!!

He, he ja det är lätt att inse när det börjar bli dags för hösten att man inte gjort det man tänkt sig från början. Det har inte jag heller gjort så igår satte jag igång och skrapa av färgen på en hylla och ringde på en dörr till nya badrummet på Blocket. Den ska vi hämta idag! Sen behövs det visserligen lite hyllor och lister också, och lite tyg... men det börjar att arta sig! *ler*

Kram Jenny

Camilla Alvén sa...

Hej!
De där röjarycken känner jag igen, ibland bara sprakar det till och sedan sätter jag full fart och sorterar och rensar ut.
Ha det bra
Kram

Maries Pyssel och Jul sa...

Vilken sötis som lagt sig i stolen!

annashusidingtuna sa...

Hej!
Har också röjt och donat här hemma sista tiden, brukar bli så när hösten närmar sig.
Är hemskt sugen på att göra en dörr krans av rönnbär...
Kram Anna

Susanne sa...

Skönt när man har röjt lite,,då kan du njuta i din härliga stol..Om du får plats vill säga,,en annan going ligger ju så bra..Kram

EMBELLISH sa...

I have enjoyed my visit and I will stop back soon!!

Anonym sa...

Men gudars skymning... måste bara säga att jag gillar Din sinnliga & sköna blogg, som jag trillade in på av en händelse! Synd att det inte har hänt tidigare, vilka ljuvlingar till bilder!

Har Du lust att vara med och tävla på min blogg, så är Du välkommen. Jag lottar ut priser från Lisa & Smällkaramellen, som jag tror att Du kommer att gilla!!

Trevligen från Agneta, mitt i den skånska Österlens-spenaten

basiclabelSweden sa...

Hej Karin!

Tack för din snälla "comment" Hahahah... vi har detsamma hemma: jag älskar min loppisträgårdfynd ;)

Jag trodde du ska skriva att ni har denna otroliga husvagn, så vackert!

Hoppas att sommaren stanar kvar några veckor till eller hur?

Igår mycket regn men Nu: sol

Fint söndagen!

Kram :)

pärlemor sa...

Hej!
Rensa, ja det känns så skönt efteråt!
Härligt med höst när man väl släppt greppet om sommaren!
Kram Kajsa.

Nyanser av vitt sa...

Karin, vilken underbar pläd och vilka vackra bilder du alltid har.
Ska du ha någon loppis i ladan?
Kram Agneta

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina saker du har fyndat. Är faktiskt väldigt skönt att vara hemma också när man har semester. Att röja kan man aldrig göra för mycket. Det finns massor att skicka i väg.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Vit som snö sa...

Jaa, visst har man saknat er alla. Det var skönt med en paus men nu är det såå kul att kika runt hos alla igen.
Vilka fina fynd stolen o pläden!
Jag har också skjutit fram alla saker jag hade planerat att hinna i sommar o nu när man börjar känna hösten närma sej så får jag plötsligt lite mer energi till att fixa o dona.
Ha en mysig vecka!
Kram Cilla

Majas skafferi sa...

Hej! Vilka fynd du har gjort,härligt med lite vintage i trädgården tycker jag! Och färgerna både på stolen samt pläden; väldigt trevliga i en sensommar-trädgård! Ha det bra!

STENLYCKA sa...

Vilken härlig solstol och pläd du har kommit över.Blir härligt att sitta och vila sig i nu när det fina höstvädret kommer.
Det är allt bra att röja ibland så man får plats med lite nya loppis prylar.
Ha en bra början på veckan!
Kramis