onsdag 1 december 2010

Burr...

Nu fryser nog de flesta, burr vad kallt det är. Mina små pippifåglar äter som hästar, vi fyller på flera gånger varje dag. Barnen och vi vuxna uppskattar fågelbordet, det är roligt att titta på de olika fåglarna. Jag väntar på domherrarna, ännu har de inte kommit. De är ju så söta med sina röda bröst.

Ha en bra dag trots kylan och glöm inte fåglarna!
Varma kramar

Karin

9 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Ja tenker på de stakkars småfuglene...jammen må man passe på de..så de har nok mat... kjøpte inn masse mat i går..

koselig å se at de stikker innom og spiser..

ha en fin dag..

klemmer =))

kathrin sa...

bei uns ist es auch total kalt, der Wind fühlt sich eisig an, aber wir haben noch keinen Schnee, ganz liebe grüße von Kathrin aus Bremen

Anonym sa...

Vilken fin bild! De små fåglarna lyser verkligen upp vintermörkret med sin närvaor.

Ha en trevlig dag!

Monica

Moa sa...

Hihi.. det är lustigt med våra besök att de samanfaller ibland.. *ler* men mycket trevligt tycker jag. Ja fåglarna lever om bland fröna ute hos mig oxå.. har fått värsta populäraste restaurangen i år.. jättekul, men inga domherrar här än heller men jag väntar på dem.. kram/Moa

kråkeslottet sa...

ja småfuglene er skjønne!! jeg mater dem også med alt jeg finner og lager mat til dem i små artige former.. det fortjener de!!! men så er det de andre STORE fuglene som kommer å jager de små og spiser opp alt sammen.. da blir jeg så lei meg..forstår at de også vil ha mat da.. kunne de enda spise i skjønn forening..men hvis vi legger ut masse mat så må de vel få litt alle og enhver... ha en flott 1 desember:)

fröken knopp sa...

Även här hemma matas det för fullt, ljuvligt o titta på de små undren...

Värmande kramar Elin

Anonym sa...

Oh en så vacker bild du tagit!
Domherrar är dte länge sedan jag såg.Så glada fåglarna måste vara som hittat fram till er.
Hälsningar htpp://pencalet.blogspot.com

Anonym sa...

Så fint att ni hjälper de stackars fåglarna nu när det blivit en sån kall och bister vinter! Skäms att erkänna att vi helt glömt bort att ta fram fågelbordet i år. Hjälper inte att skylla på att projekt utbyggnad är i full gång heller. Dum fråga kanske men hur förvarar du/ni fågelmaten? Vi fick nämligen stora problem förra vintern då jag trodde jag var smart och köpte en riktigt storförpackning med fågelmat och lade säcken i en hög trätunna med lock på. Ha, gissa om jag blev rädd när det prasslade för fullt i tunnan! Jag är en fegis och råttfamiljen visade sig sedan vara rätt stor med måååånga barn.=)

Ha det så bra! Kram från Krista

Karin Lindström sa...

Hej Krista!

Hur går det med er utbyggnad. Kan de verkligen bygga nu i den här kylan, vi har -20° nu, brrr. När beräknar de bli klara?

Vi har faktiskt klarat oss från möss i fågelmaten. Jag är också en fegis när det gäller möss. Jag har en plåttunna med lock till maten och i den kommer de inte i alla fall.

Ha det gott nu, det är tur att vi har tak över huvet!

Många kramar
Karin