torsdag 9 december 2010

Vita som snö...

Nu har några tomtar smugit sig in i vårt vardagsrum. Denna trio har inte riktigt de traditionella kläderna som tomtar brukar ha, dessa är vita och grå. Kan de vara "bagarnissar" eller kanske "målanissar" i tomteland tro? De kanske har vita kläder för att smälta in bland all snö där de kommer från ; )
Hos oss smälter de väl in i färgerna i alla fall. Här vaktar de godisburken så det ska finnas lite gott kvar till jul. Fast känner jag mig rätt så får det nog lov att bli påfyllning *ler*.

Ha en riktigt bra dag!

Varmaste hälsningarna

Karin

7 kommentarer:

gamla skolan sa...

Vilka fina små tomtar , eller vättar kanske ? Hos oss skulle vi också behöva någon som vaktar godisskålen eller chokladaskarna :) Kram Susanne ♥

becca sa...

Hejsan!
Så söta små tomtar, jätte snygga i sina vita kläder. Jag måste nog skaffa mig lite vitklädda tomtar dom skulle passa bra här hemma hos oss.
Såg reportaget från ert hem, jätte snyggt!
Ha en bra dag, kram Rebecca.

Anonym sa...

Vilka rara tomtar. Det kanske vore en idé att placera ut tomtar som godisvakter. Jag har lagt en chokladask jag fått i present på ett aningen otillgängligt ställe så att chokladen inte skall försvinna för snabbt ;-)
Hälsningar,

Monica

Norrfrids Eija sa...

Jag behöver en vätte som knäpper hunden på nosen när den försöker sno julgransprydnaderna. Eller en som vaktar chokladasken...jättesöta tovade tomtar!
Eija

Mitt hvite hus sa...

Kjempefine nisser... kjekt å plukke de frem..

klemmer =)))=

Laila sa...

Ovanligt fina tomtar! föredrar dem framför mer traditionella!
Ha det gott!/Laila

Änglarnas hus sa...

Hallojsan gumsan!!

Såå söta små tomtar..gillar verkligen de som går i grått och vitt! Svensk traditionell tomte..ingen Amerikansk CocaColatomte inte ;)

Julgodis skall fyllas på ofta!!

Ha en riktigt mysig helg!!

Krak9is Sanne