torsdag 27 januari 2011

Reportage 2002!

Tack för alla era rara hälsningar och mejl angående vår flytt. Det är spännande att läsa om era erfarenheter av renoveringar, nybyggnationer och flyttar och jag uppskattar era hälsningar jättemycket. Många av er hoppas att jag ska fortsätta blogga, vilket jag också tänkt och det blir jag naturligtvis jätteglad att ni vill. Jag har ju bloggat så länge nu så jag skulle verkligen sakna er alla jättemycket om jag slutade.

En sak som är positiv är ju att man får gå igenom allt när man ska flytta. Jag håller just nu på att gå igenom mina böcker och tidningar och det har tagit en hel vecka. Jag kunde nog inte riktigt tro att jag hade såååå mycket tidningar som jag har, trots att jag brukar rensa lite då och då. Jag har skänkt 200 tidningar till Pingstkyrkan och jag har 300 till som jag ska ta med vid ett annat tillfälle. Resten har jag packat i flyttkartongerna ni såg i vardagsrummet.

Mitt bland alla dessa tidningar hittade jag den Allt i hemmet som vårt hem var med i 2002. Det var jätteroligt att se reportaget igen och det kändes så länge sen. Det är fotat för nästan precis 10 år sen då min stora kille bara var ett år.

Några saker känner ni säkert igen, men mycket har också ändrats sen dess. Jag fotade direkt från tidningen så bildkvaliten blir ju inte den bästa men här ska ni få se!


Den här sista bilden är från vårt dåvarande sovrum. När vi byggde verandan byggde vi till det här rummet som vår tioåring har nu. När jag ser den här bilden så saknar jag verkligen det här sovrummet. Det var nog det vilsammaste och vackraste rummet i hela vårt hus med den underbara gråblå väggfärgen och utsikten över Mälaren och åkrarna. Nu har min son den fantastiska utsikten och rummet är allt annat än vilsamt med start turkosa väggar och alla hans prylar *skrattar*.

Hoppa ni också tyckte det var skoj att se ; )

Ha en fortsatt bra vecka!

Många kramar
Karin

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kommer faktiskt ihåg detta reportage! Har länge sparat favoritartiklar ur tidskrifter istället för att spara hela tidningen och få enorma högar. Nu har jag alla favoritreportage genom åren i några pärmar, och detta är en av dom, som jag kikar på då och då! :-) Kände förstås igen det också när jag långt senare hittade din blogg. Ett JÄTTEFINT hus, så jag förstår att ni trivts där. Lycka till med det nya sedan - ser fram emot att få se hur det fortskrider! :-)
/Pia Tekin

Vardag och flärd sa...

Det var roligt att se det gamla reportaget och det har ju skett en del förändringar.
Blev alldeles salig när jag såg barnstolen på ena bilden, precis en sådan letar jag efter (till mitt lilla barnbarn). Inte så lätt att hitta nu längre men det dyker nog upp en så småningom.
Ha det fint!
Kram Eva

Färjtorp sa...

Jag höll oxå på att säga att jag kommer ihåg repotaget, åtminstone känner jag igen att jag har sett det! Jättefint hade ni, nu som då!!
Vad kul ändå, man ser ju hur mycket som har förändrats sådär på bild.

Ha en fin dag.
Kram Johanna

Designe sa...

ÅH vilket fint reportage! Va kul! Jag borde komma ihåg det, sparar ju alla tidningar!:) Måste kika lite till! Kram

Lilla Huset sa...

Vad roligt att kunna blicka tillbaka på sitt hem så där. Det ser jättefint ut! Tycker du att du har ändrat mycket i din inredningsstil?/Kram Merja

Anonym sa...

jätteskoj att se och det syns att det är du i bilderna. Även om viss förändring har skett ;D

Jag hoppas verkligen att du fortsätter att blogga!

Kram p.

Lusthuset sa...

Nej, men kära Karin...skall ni flytta???...från ert vackra gamla hus. Lyckost de som köpt det säger jag bara.....men nu skall man ju inte vara så stelbent. Det låter som en härlig utmaning för en så kreativ människa som du är (och säkert din man också). Tänk att få börja från börja, skriva på vita blanka blad...det du!! Det skall bli så spännande att följa dig vidare i livet. Ha en bra dag.
Kram!

PS. Vilken tidning var reportaget om ert gamla hus och när...för gamla nummer kan man ju hitta på bibblan för det vore roligt att läsa. DS

Radhusdrömmar sa...

Vad spännande med nybygge!
Hoppas att allt går bra.

Stor kram!
Johanna

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Så gøy og se...ja akk hvor tiden flyr fort....
klemklem

84 kvm mitt i stan sa...

Känner igen kakelugnen så jag har nog sett repotaget då jag läser många olika inredningstidningar. Min mamma har dille på att köpa tidningar så jag får minst 10-15 i månaden! Lyx.. Ha det gott, Marie

Hanna sa...

Fint reporatge.
kram
hanna