tisdag 15 januari 2008

Ny i bloggvärlden..Min man och en av mina söner såg under julhelgen ett program om tiden. Där menade man att tiden går så fort för oss vuxna, medan för barnen går allt mycket långsammare. Detta beror på att det barn gör är nästan alltid helt nytt för dem, medan vuxna gör allt (de flesta iallafall) på rutin. Alla borde göra en ny sak ofta, kanske inte varje dag men någon gång i veckan. Som mamma och kvinna öppnade detta ögonen för mig. Jag har under 10 år haft min butik, stort hus och barn. Jobbar, skyndar mig hem, plockar, städar etc som alla andra. Och när jag funderade på vad jag gjort för något helt nytt de senaste åren fanns det inte mycket på min lista.

Under julhelgen satt jag med min Vakre hjem och surfadewebbshoppar. Jag fick av en slump se något om vackra kuddar etc som kom från de duktiga tjejerna på Johanna o co. Jag är ständigt på jakt efter nya varor så när jag googlade på dom fick jag fram en blogg, Vintage.
Jag hade bara hört talas om bloggar (är ingen jätteanvändare av datorer), men när jag sen även förstod att jag kunde komma vidare till andra blev jag helt såld. Varenda ledig stund har jag smugit till datorn och kollat in i alla jättefina hem/bloggar. Och inredningstidningar i all ära, det här var något helt nytt. Såå mycket inspiration och idéer jag fått.

Nu har jag bestämt mig och ska prova helt nya saker.
En egen blogg.
Lära mig hantera den och min kamera.
Och detta är bara början....

Jag hoppas jag kan inspirera Er med mitt hem.
Välkommen till mig!
Karin

3 kommentarer:

Millas hem sa...

Ja...mig har du inspirerat iaf, vilket hus...supercharmigt.

Jag har ett liknande arrangemang som du har, utanför min dörr, mossa,lyktor,urna och lite smått och gott!
Tittar in snart igen!
Hej

Design by E sa...

Hej!! kul med nån mer ny i blogg "träsket",välkommen !! jag har oxå gjort en egen blogg precis..de verkligen kul att lägga ut nya bilder osv och att kolla på alla andras..åh fint hus ni har..mvh Elizabetth

Classic style in city sa...

vad roligt med nykomling..jag e oxå ny här sen mars..å visst e det kul..jag är beroende *skratt*..det finns oändligt med superbloggar runt om i hela världen..