söndag 22 juni 2008

Dessa dagar är över!

Hej alla, jag hoppas ni haft en riktigt skön helg! Det har vi verkligen haft, och för en gång skull var vädret på midsommarafton riktigt bra.

Idag visar jag något som inte längre förekommer hos oss. Vår ettåring håller precis på att börja gå och hans väldigt klåfingriga och nyfikna små händer är på precis allt. Därför är vackra saker på max en meters höjd ett minne blott i detta hem. Nu flyttas allt upp ett snäpp och det kommer att vara lite mindre lyktor och saker hos oss framöver tills hans upptäckarlust har lagt sig. Har ju liksom glömt bort hur det var, min åttaåring är ju inte på något längre!
Här är i alla fall en mysig hörna av vår veranda. I soffan har man en härlig utsikt över vår trädgård.




Ha nu en bra start på denna vecka, och många av er har säkert börjat sin semester så jag hoppas ni får det riktigt skönt!

Många kramar

Karin

11 kommentarer:

timelesshome annika sa...

Godmorgon!
På väg till jobbet men visst hinner jag med att titta in. Jag bara älskar Sussann Chernings kudde, en sådan har inte jag...
Jag kommer ihåg hur det var när mina barn var små men tiden är så kort.Att smaka på t.ex blomm jord hörde till vardagen och sedan lämna några spår efter sig med lite jordhögar här och där.Men värst var det när någon viss person skrev sitt namn på vårt nya rostfria kylskåpet och sedan sedan med ett leende på läpparna sa -Det var inte jag! OBS bevis material finns.
Kram Annika

Kristin sa...

Ahhhh, Karin, jag vet precis hur det är när man får flytta högre och högre upp på alla saker! J var hopplös med att pilla på allt, det tog nog tills han var 2 år innan han slutade med det och jag försiktigt kunde börja ha saker på soffbordet igen. Vi får hoppas din lille inte tar lika lång tid på sig att fatta att fina saker är mammas och får inte röras... ;-) Jag har väl året ut på mig innan jag får plocka undan för M. Jag hoppas dock att hon blir som mina kompisars tjejer, som låtit allt vara och inte vällt ut blomkrukor, ätit stearinljus eller slagit sönder glasvaser. Vi får se!

Hade du en bra midsommar? Vi hade det kallt och lite blåsigt, men vädret var annars ganska fint (dvs soligt). Nu är vi hemma igen och bilresorna gick BRA, vilken himla tur vi hade!!!! Får se om det går lika bra om 2 v igen när vi ska dit för semestervecka.

Kram nu och ha det så bra, när får du semester? (Eller rättare sagt, kan du ta någon?)

/Kristin

hemtrevnad marie sa...

Så du har en liten gosse som plockar lite:).....mina har faktiskt inte rört sååå mycket...eller de har nog pillat, men det brukar vara nyhetens behag, sen tröttnar de efter nån vecka....
Själv har jag bara plockat bort sånt som varit farligt för dom, som järnurnor, lampor med glasskärmar....ja, glaspynt i allmänhet.(osså, förstås min fina 1700-talsljusstake:))
ha en skön måndag!!
kramis

Living by Milla sa...

Hej Karin!!

Hihi, småbarnsåren är väl en härlig tid! ;)

Underbar hörna du har, där skulle jag gärna ta en kopp te med dig.

Här har du en semesterfirare, har redan haft en vecka..usch, vad fort det går !! Hoppas verkligen att vädret blir bättre snart !

Ha en bra vecka!
kram Camilla

Radhusdrömmar sa...

Ha ha...känner igen det där problemet. Min som är ju bara 5-6 månader äldre än din. Jobbigt är det.... nu har han börjat klättra upp på bord och stolar också...puh!

Hoppas att Midsommar var bra!

Kramar Johanna

timelesshome annika sa...

Hej igen1
Nu blev du snopen ,men jag har varit en flitig sammlare hela mitt liv en del är borta men jag har faktiskt en del i mina gömmor liksom du. Kul att kunna överaska
Kram Annika

Färjtorp sa...

Ja det är lite jobbigt den där tiden när de drar i allting de kommer åt...
Tänkte faktiskt på det senast igår kväll när jag tittade på mina syrenkvistar som stod på v-rums bordet, nu får de stå i fred och det är skönt! =)
Tack förresten för dina snälla ord om min blogg, blev så glad.

Kram Johanna

LantlivsAnette sa...

Jaa du..här har du en som precis har fått semester..härligt..
Såå fina bilder du visar, ni har ett så vackert hem..
Jag förstår att du nu måste plocka bort lite saker..man har ju glömt hur det var,min yngsta dotter fyller 15 år nu på Torsdag..så det är inte så konstigt att man glömt..man börjar väl bli gammal ;)
Kram Anette

Anonym sa...

Vad fint du har det på det bordet i den hörnan. Men så är det ju när man har barn som börjar röra sig uppåt, man får plocka bort eftersom (och stänga för ibland).Hoppas du haft en trevlig midsommar, kram Katta

Anneli sa...

Hej!

Oj, vad tiden rusar iväg...det där är något jag lagt bakom mig alldeles...små, nyfikna fingar som vill känna på allt...för mig låter det helt underbart men visst kan det vara jobbigt medan det pågår i ens eget hem...;)

Det ser ut som att ni har skapat en riktig oas på er fina veranda...en soffa o allt!! MYSIGT!!

Såg TineK:s randiga dynor hos dig i dag...precis vad jag behöver...kommer o hämtar ett par i morron...

En sommarkram

Anonym sa...

Åh, så fint du har det, med pärlspont på väggarna och de fina kuddarna gillade jag verkligen!