torsdag 30 oktober 2008

Kransarna på plats...


Hej på er alla vänner! Jag måste bara säga att jag är så glad för alla mejl och kommentarer jag fått den senaste veckan! Först så var jag lite fundersam om jag skulle göra min bloppis, det är ju kanske inte alltid så roligt att visa allt sitt "skrot" man har! Men nu är jag bara glad att jag gjorde det. Själv gillar jag ju att fynda, och det är ju perfekt om något kan glädja någon annan! Jag har också fått veta att jag har många läsare som bor runt om i landet! Det glömmer man ju liksom bort när man sitter här hemma och skriver!
Bilderna tog jag igår. Kransarna sitter nu och pryder våra ytterdörrar. Här var det vackert väder och solen sken! Det är annat än nu det. Ute stormar det och är kanske bara två grader. Har hört att det kanske tom ska det bli snö i natt!
Idag blir det ett litet gult tema. Våra ytterdörrar borde målas, linoljefärgen har bleknat och den drar lite åt rosa nu. Här nedan kommer en bild på dörren in till min bagarstuga, där jag har mina trädgårdsprylar. Den är lite mer nymålad så den färgen är betydligt gulare!




Jag avslutar med en bild på den gula björken vid vägen. Här står det sex stycken och det är bara den här som har sina löv kvar, eller kanske hade efter denna blåsiga natt!
Jag vill tacka er alla igen och önska er en riktigt skön, rofylld och kanske lite *festlig* Allhelgona helg!
Många kramar
Karin

23 kommentarer:

Annie - Annalunda sa...

Hej vännen min!

Underbara dörrar...ja fantastiskt ljuvliga...och kransarna är verkligen pricken över i:et!

Kram och ha en skön helg - Annie

Dubbelörn sa...

Dina dörrar är jag så avis över! Oavsett om färgen bleknat ;)

Kransar får jag nog inhandla i köpingen för här blir det inget gjort i den vägen *skrattar*

Kram

Englagård sa...

Dina dörrar är verkligen vackra både stilen och färgen. Jag skulle gärna ha den färgen på dörrarna men jag tvivlar på att det skulle passa huset så bra:)
Kransarna blev ju också så fina

kram Karina

Lilla huset på prärien sa...

Hej kära du! Vilka underbart vackra dörrar du har! Jag gillar dem jättemycket! Och de där kransarna går verkligen inte av för hackor - superfina. Måste verkligen byta ut min som är helt vissen nu. Skulle vilja ha en med mossa... undra om man vågar ge sig på en sådan? ;)

Kram Jenny

Lilla huset på prärien sa...

Hmm... nu har alla barnen vaknat så helt plötsligt har jag sängen full med ungar! Inte blogga längre...

Anonym sa...

Hejsan!
Du har helt underbara dörrar, så fina!
Har ni gjort dem själv, eller?
Vi har en vit dörr, och den börjar också se hemsk ut efter alla år, katterna har en benägenhet att hoppa upp på den när de vill in...
Så jag skulle vilja ha en ny..en sån som din:)
Idag snöar det hos oss, du må tro att barnen är glada!
Trevlig helg!

Kristin sa...

Hej Karin, så vackert det var med kransarna på dörrarna! Det är snyggt med ockragula dörrar. Vi funderade på det först, men sedan behöll vi (och bättrade på) den vita färgen på verandadörrarna. Och jag är nöjd med det, men gula dörrar är snyggt.

Vad mycket löv ni har kvar på träden, jag tänkte på bilden på björken. Vi har haft kala träd länge, det har blåst så mycket så alla löv är väck, det gör att hösten känns väldigt tidig. Och i går eftermiddag började det snöa och det har inte slutat än, vi har nog en decimeter nu!!!! Puh, det är inte min grej. Snö i oktober = nej tack... men J är ju salig och tyckte att nu kunde vi ju göra knäck också, för nu var julen verkligen på väg...

Ha en bra helg och många kramar från det snöiga södern! :-)

Ljuva ro sa...

Vilken kanonidé med bloppis!! Många fina saker dessutom! Lycka till.

Kristin sa...

Hej igen Karin! Är precis hemkommen från en sväng i stan där jag var in på bla Jysk... är ju aldrig där, men hittade jättefina randiga dynor i grått-vitt för 20 kr/st (HELT OTROLIGT!!!!). Jag ska ha dem på verandan, och då kom jag på ett de grå himla-kuddarna från din bloppis kommer passa perfekt ihop med dem! Så nu kan jag använda dem på en gång... du ska få se bilder sedan!

kram K

Lusthuset sa...

Jag tycker att dörrarna är jättevackra och så fint med kransarna. Lyckans du som har vackra gamla dubbeldörrar det tycker jag är så fint. Just inkommen från en liten promenad är det bara att konstatera att det är gult som gäller ute nu. Ha en skön kväll. Kram!

Annie - Annalunda sa...

Hej Karin!

Har tjuvat en bild av dig - hoppas att det var ok för jag behövde den för att länka den till dig!

Kramis och ha det gott i helgen!

Annie - Annalunda sa...

PS: Vilken nyans är dina dörrar målade i? Ockragult? De är jättefina och jag funderar på att måla om dörrarna här hemma.

Kram igen - Annie

Reginas Cottage sa...

Hi Karin
Just wonderful!!!!
Your blog is fantastic.
Have a nice evening!!!!
REGINA

Ann-Catrin sa...

karin!
så fantastsikt snygga dörrar... siotter här och är lite avundsjuk faktiskt!!
och kransran som hänger är ju supersnygga!!

ja nu väntar helg.. attans vad det regnar... men de lovade ju fint imorgon även om ma har svårt att ro det idag!!

men så roligt med din bloppis... måste jag genast kika in på... jag har nästan allat sålt hos mig så jag måste lägga ut nytt... så roligt

Kramar kära bloggvän
Ann-catrin

Ann-Catrin sa...

Sorry för riktigt usel stavning, tänk att jag aldrig kan lära mig att läsa igenom först.. jag skriver så snabbt att jag slinter
siotter = sitter och
kransran = kransarna
kram igen

Viola sa...

Vilka ljuvliga kransar på härliga dörrar, ha en skön helg du oxå, kram

lottens vita och gröna sa...

ohhhhh vilka kransar på dom härliga dörrarna!

ha en underbar du varma!

varmkram lotten

hemtrevnad marie sa...

Kransarna är verkligen fina!!!!
Fick själv en fin krans av goa svägerskan med man...förra helgen...en grankrans med band i...att pynta till själv...tog bild på den igår, men fick ju inte in dem på datorn dag....
Hoppas ni får en härlig helg...här blir det ju kalas igen....och en tur till gravarna att tända ljus förstås....blir nog en skogstur före det...för att ta med nån dekoration kan jag tänka.....om jag inte är för mycket tidsoptimist nu...kan ju lätt bli så....
kramis

Karin sa...

Hej söta Karin! :) Hoppas ni har det bra och att vädret inte är för tråkigt. Här verkar det bli första frostnattten för i år.

Så vackert det blev med kransarna på dörrarna och de är verkligen fina med sin gula färg. Bilden på björken är verkligen fin den med!

Så kul med din bloppis. Ska absolut ta och kika in där. Fynd är alltid kul! Ha en härlig helg! Kram Karin

Frida sa...

Hej!
Vilka vackra kransar du har gjort! Hoppas inte ni har full snöstorm.
Kram Frida

LillaFlisan sa...

Vilken VARM härlig färg på dörren du har!

Kransarna på ytterdörren är bedårande, så vackra!!

Trevlig helg Karin!!

Kram

Flisan

H A N N A S - F O R M sa...

Så vackert...både dörrarna och trädet...och kransarna förstås..duktiga du!

Å, känner mig verkligen gnällig idag..jag VET att man inte blir LYCKLIGARE av at bo fint..även om det känns så..MEN jag önskar iallfall att jag fick lite kraft över så att jag kunde måla om..ALLT.

Får se om jag kan ta tag i det!

Ha en UNDERBAR helg kära bloggvän!

KRAM
Hanna

Naturegirl sa...

Love the wooden door and the wreaths!
I enjoyed coming by and touring your blog!