torsdag 25 juni 2009

Skymnings ros...


Skymningen faller och klockan är snart 11 på kvällen. Det är fortfarande ljust, vinden är sval och det doftar underbart i trädgården. Jag har tassat runt och doftat och njutit en lång stund och jag måste bara visa er. Idag slog min första ros ut för i år och det är denna underbara vita Iceberg. Den är jättekraftig och fin i år och den brukar blomma långt in på hösten. Jag undrar om inte vita blommor är vackrast i skymningen.
Nu kommer mina kreativa timmar, det är nu som mina saker skapas till marknaden. När man har två barn lediga i tio veckor så får man liksom ändra sina rutiner lite. Egentligen är jag ingen kvällsmänniska, men nu när det är ljust har tom jag svårt att sova och syr som bara den. De senaste kvällarna har jag haft sånt flyt/flow så då är det väl bara att köra!

Efter helgen ska jag hälsa på hos er alla mina goa vänner. Jag saknar er ska ni veta, det blir inte mycket tid över till bloggen ljust nu. Men nu ska jag krypa in i "garderoben" och gasa lite på symaskinspedalen och se vad det blir för något fint i natt!

Kram på er alla!

Karin

Follow Karin Lindström

9 kommentarer:

Titti underkalas-eken sa...

Åhh, de är nästan sagolikt vackra, de vita blommorna! Och fönstret i ditt förra inlägg var ju otroligt charmigt! Något sådant har jag aldrig sett förut! :D

Kram Titti
Du missar väl inte utlottningen på min blogg?

timelesshome annika sa...

Jag sitter också och "pusslar" du kan ringa om du vill. Annars ses vi snart, kämpa på för dina....är unika.
Kram Annika

Tulipa sa...

Gasa på Karin!

Vilket vackert fönster i förra inlägget, som en saga...

Stor kram Mariette

Hannis sa...

Vilken vacker!!
Nu ser jag framför mig hur du rallykört på symaskinen hela natten *skrattar*

Kan tänka mig att det skapas!

Kram Hannis

Lilla huset på prärien sa...

Iceberg!? Måste jag komma ihåg, skulle vilja ha en vit ros till i min trädgård. Just nu är favoriten en aprikos ros som heter Evelyn. Helt fantastisk är den! Doftar Iceberg eller?

Kram Jenny

Leamarlené sa...

Åh så vacker ros...helt underbar.

Kram, Marlene

Lusthuset sa...

Underbart ljuvlig ros!! Jag älskar vita rosor. Hoppas att det går bra på marknaden. Det är väl skönt att sitta och vara kreativ i sommarskymmningen när allt är fint och stilla. Ha det bra. Kram!

rosenskära sa...

Förr eller senare blir det en vit ros i den här trädgården också, de är vackrast tidigt på morgonen och sent på kvällen, ljuset är så mjukt då...

Tycker lite synd om dig som får krypa in i skrubben, är det inte väldigt varmt där under taket?

Kramar
Lena

Mysiga lantliga ting sa...

Verkligen vackra Karin!! Rosor är ju så fina. Själv hoppas jag att min stackars new dawn ska ta sig, den ser lite klen ut just nu...

Ha en härlig semester.
kramar johanna