onsdag 15 december 2010

Tidningsbilder...

Idag visar jag er lite bilder från tyska Country Living där vårt hem var med för ett tag sen. Ni som läst senaste Drömhem & Trädgård (där vi är med nu) har sett en del av dem, men i Country Living var det ett längre reportage med mer bilder som inte visats i Sverige!

Här är det några bilder på vårt hus och vår hall och överst har ni mig. Den bilden togs sent på eftermiddagen när vi redan hade fotat en hel del. Jag skulle le naturligt och avslappnat, men för min del kändes det mest stelt, dessutom var jag blossande om kinderna efter all spänning som börjat släppa. Jag hade ju städat hela huset till två på natten innan. Ja, egentligen hade jag städat, målat och fixat i flera veckor innan om jag ska säga sanningen. Säg nu att det verkligen syns på bilderna, för plötsligt kände jag att jag bara var tvungen att putsa fönstren, vädra kläderna i garderoben, måla klart några lister som vi liksom "glömt" bort och en massa andra helt "nödvändiga" saker. Det är ju inte heller varje dag man har besök av en utländsk stylist och fotograf *ler*.

Här är lite bilder från mitt dressingroom som blivit ateljé. Bakom fönsterväggen är min garderob, där hänger alla mina kläder. Den underbara blommiga 50-tals klänningen kommer jag inte i, än ; ) Syr gör jag i mitt rum innanför vårt sovrum och det är bild nr 3. Det är lite mer färgstarka bilder i det tyska reportaget.

De här delarna har ni säkert sett på min blogg, men jag tog med bilderna ändå.

Här är en bild från vårt badrum och så avslutar jag med mina pojkar och deras rum. Hoppas ni tycker det är lite roligt att se.

Ha nu alla en fortsatt bra vecka!

Många varma kramar

Karin

Ps, Tack snälla Elle för tidningen ; )

27 kommentarer:

Lauras gård sa...

Vilket stort reportage! Visst är det kul att se. Det mindre reportaget har jag ju läst, så det är roligt att se det här. JAg skulle också städat som en dåre innan. Även om lite damm och smutsiga fönster ine syns på bilderna vill man ju ta det säkra för det osäkra;) Kram Stina

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin

Vad coolt. Fina bilder också.
Kram Agneta

Elle sa...

Varsågod! ;)

Anjas Hill sa...

Visst är det jättetrevligt att få kika in i ett så kreativt och vackert hem!/Anja

Willy sa...

I was in Germany but I couln't find the Country living. Nice to see some pages from it.
Have a nice week, kram Willy

ÅtervinnDen sa...

Hej Karin ja du har verkligen ett vackert hem att visa upp.
Vi ses på i slutet av veckan då jag ska ha min fredagsbulle.
Iréne

Millygarden sa...

Åh det vill jag se....måste köpa drömhem och trädgård! Jättefian bilder.

kram Marina

Mitt hvite hus sa...

Så utrolig flott repotage... det må jo være et stort ett også..

Grattis--- kjempekjekt..

klemmer

n o r d i n g å r d e n sa...

Jag gillar din stil Karin, jättekul att du är med i båda tidningarna, du har en unik, personlig OCH god smak, häftigt!! Mari.

Norrfrids Eija sa...

Det är oändligt vackert Karin! Tack för titten. Ska kolla in senaste Drömhem också, en av de få inredningstidningar som jag INTE har koll på.
Ha det bra,
Eija

Moa sa...

Grattis grattis till de fina reportagen.. läste den i D&T och tyckte den var jättebra. Din kreativitet är så inspirerande och som textillärare tjusas jag och lockas till många köp på loppis o andra ställen av fina textilier och nu har jag börjat göra aftonväskor ibland med gamla textilier.. det är du som lockat fram detta med dina fina saker du skapar, så TACK.. ha det gott/Moa

Minna Mercke Schmidt sa...

Wow så fint! Inte bara artikeln, men er gård! Rena drömmen! Tack för dina besök hos mig, och dina snälla ord! Glada hälsningar,
Minna :)

Norr om Köpenhamn sa...

Vad skoj att du visar reportaget. Det ser verkligen superfint ut :o) Tycker att du har gjort ett fantastiskt fint o personligt hem.
Kram Ulrika

Marie - Systrarna sa...

Hej Karin! SÅ kul att se bilder från detta reportage! Jag läste Drömhem och Trädgård igår, å tänkte att jag måste in här och kommentera och gratulera. Å så får man se ännu ett reportage, extra roligt med så många bilder. Du har det verkligen jättefint - så dina extrainsatser på slutet gjorde nog susen... ;-)
Kram/Marie

Färjtorp sa...

Hej! Åå vad det ser mysigt ut repotaget!! Ni har så fint hus oxå!!

Kram på dej
/Johanna

Tess på Tilda och Mamma sa...

Underbart reportage, visst skulle man städa innan jag skulle nog få lite panik. Ha en bra dag.
Kram Theres på tildasmamma.se

gamla skolan sa...

Hade varit kul att se reportaget i sin helhet ! Jag har sett det som är med i drömhem och trädgård . Jättefint reportage !!!
Kram Susanne ♥

Huset utanför stan sa...

Oj så fint reportage Karin! Ert hem är fantastiskt fint!

Kraaam

Designe sa...

Åh va fint! Grattis! Kul att du visar oss så vi får se! Känner igen det där med stelheten...var med i Drömhem ifjol och de ville att jag skulle titta ut genom fönstret och se lycklig ut...i profil...hur lätt är det?! :)Men annars var det bara kul!
Kram

Home and Lifestyle sa...

Hi Karin, thank you so much for visiting my blog! And what a surprise...your home in a German magazine, you will be very proud!

You still have to wait one week before you bring in your christmas tree...it will make your children happy!!!

Help...I have to go to the kitchen :-)

Wish you a nice evening, here the snow falls again! Warm regards, Ingrid

Mahatma sa...

Gillar verkligen din blogg så fina bilder och masssor av inspiration. Undrar hur du gjort för att få snön som faller på din logg? Hade det förra året men nu vet jag inte hur man gör. Tack för trevlig läsning♥

Karin Lindström sa...

Hej!

Tack snälla du för din rara kommentar. Jag hoppas du kommer tillbaka till mig igen. Jag försökte gå in på din sida, men det fungerade inte. Om du googlar på snow effect så kommer du till lite olika snö. Jag tog den som kom upp först och den har fungerat jättebra.

Lycka till!

Karin

Karin Lindström sa...

Hej!

Tack snälla du för din rara kommentar. Jag hoppas du kommer tillbaka till mig igen. Jag försökte gå in på din sida, men det fungerade inte. Om du googlar på snow effect så kommer du till lite olika snö. Jag tog den som kom upp först och den har fungerat jättebra.

Lycka till!

Karin

Mahatma sa...

Nu ska det gå att gå in på min blogg,välkommen! Vi bor i samma småsatd som jag har förståt det rätt♥ Tack för hjälpen med snön.

Anonym sa...

Ah, men det är så FINT! och VARMT! Jag skrev till dig för ett tag sen och fick tips om era fina tapeter. Det blev nu inte från "Lim och Handtryck" som vi köpte våra. Blev liite orolig när du beskrev hur vi skulle göra, och med facit i hand, så var det tur att vi valde lite enklare....det blev också bra!
Hälsar Jeanette

Anonym sa...

vilket repotage du är med i! Vad skoj!
Bilderna ser underbara ut!

Kram p.

an angel at my table sa...

Jätte roligt att se när man sett det svenska reportaget! Tyska tidningens reportage hade ju många fler jätte fina bilder!!

God jul

Önskar

Mari