måndag 24 januari 2011

Vi ska flytta!

Så här ser det ut just nu hos oss!

Håll i er nu för det här trodde jag nog aldrig att jag skulle säga. Vi har sålt vårt hus sen en tid och ska flytta!!! Det är inte lätt kan jag villigt erkänna, jag älskar verkligen det här huset och min trädgård men ibland måste man bara även om man inte riktigt vill.

I vår får ni följa med mig på mina nya äventyr istället. Min man har alltid drömt om att få bygga ett eget hus och slippa alla kompromisser som det är i gamla hus. Nu ska han få göra det för nu har vi köpt en tomt i Stallarholmen och ska flytta från landet till det lilla samhället. Just nu ritar en arkitekt en ritning till oss så huset är ännu bara i planeringsstadiet. Under tiden bygget blir klart kommer vi att hyra in oss i ett äldre hus som ligger en bit ut på landet så övergången blir lite försiktig i alla fall *skrattar*. Det som är mindre skoj är att vi måste flytta två gånger men så får det bli.

Jag ser fram mot det här och det är riktigt skönt att få ta nya tag och rensa lite. Jag har dessutom bloggat i lite drygt tre år så lite förändring kommer bara att vara bra, hoppas jag. Hur huset kommer att se ut vet vi inte riktigt än, men jag lovar att jag ska visa er så fort vi vet.

Ha det gott nu alla mina vänner!

Många kramar
Karin

40 kommentarer:

cat sa...

Gud så spännande! Ska bli roligt om du låter oss få följa med på ditt nya äventyr.
Ha de gott. Catarina

Vardag och flärd sa...

Och jag som tycker det är så roligt att se bilder från ditt fina gamla hus! Det blir ju inte samma sak med ett nytt. Men det blir ju roligt för er att bestämma allt själva från första början. Lycka till och visa gärna!
Kram Eva

Country Hill sa...

Oj ett stort projekt men så spännande att få följa. Förstår att det är med blandade känslor Du lämnar ert vackra hus men så roligt att få bygga nytt.
Ha det gott!
Kram Lena

Norregård sa...

Oj, nu blev jag paff....
Men vad spännande för Er!

Kram Malin

Mejrams! sa...

Vilken spännande tid ni har framför er och så spännande att bygga sitt allra egna hus. Ser jag fram emot att få följa. Lycka till med allt, framför allt den kommande flytten./Kram Merja

Fra det lille røde huset.. sa...

Uff nå skvatt jeg...(vet ikke hva skvatt er på svensk,- men håper du forstår det)
Jeg skjønner at det er med blandede følelser,..men du får se det positive i det!

Det viktigste er at HELE familien flytter,...og ikke som jeg først trodde..(ja du skjønner sikkert hva jeg først tengte..)

Det blir jo utrolig spennede da, ..og masse jobb!

Lykke til, og klem fra meg!

Lundagård sa...

Oj då, här händer det! Vilket spännande år det kommer att bli, förstår verkligen att det inte är så lätt att flytta från ert fina hus men med en flytt öppnar sig alltid nya möjligheter. Ser fram emot att följa med på er resa via bloggen, stort lycka till med allt ni har framför er!

Marie - Systrarna sa...

Oj så spännande! Ska bli kul att följa äventyret. Jättemycket lycka till! Kram/Marie

Hanna sa...

Så otroligt roligt och spännande.
Kram
Hanna

Jana sa...

Wow, you sure have a lot of ideas and I am curious what will be your outcome. Have a nice day.
Jana

Monica, Blogg Betongkrukan sa...

Hej Karin,
Oj så otroligt spännande!!

Förstår att det känns ...att lämna ert otroligt vackra hus! Men att få bygga något nytt låter fantastiskt. Tänk att få allt som man vill, wow!!

Lycka till med allt!
Hälsningar Monica

alegni sa...

oj, så spännande! jag önskar ni kunde ta med badrummet, för det är mitt favoritrum hos er :)
lycka till med flytten!
kram
ingela

LantlivsAnette sa...

Nämen ojjj, det hade jag aldrig kunnat tro..!! Men såå spännande att få följa er på den resan, det kommer att bli kanon bra !!
Kraaam Anette

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin
Men vad spännande fast svårt att lämna er vackra bostad. Ska du öppna en butik nu :O)?
kram Agneta

Designe sa...

VA?! Oj, nu blev jag förvånad! Ert underbara hus, förstår att det känns konstigt att flytta. Du behåller väl den här bloggen så vi får kika tillbaka på de fina bilder du visat från det här huset?! Spännande med nybygge oxå, ska det bli i gammal stil då? Ska bli spännande att följa! Kram :)

Unknown sa...

Såg ju att ert hus var till salu för ett tag sedan....lite chockartat minst sagt. Men att få bygga ett helt nytt hus, helt efter egen smak låter helt underbart det också. Drömmer faktiskt själv om det ibland, att va skönt det skulle vara om allt alltid fungerade i huset.
Ska bli jättespännande att få följa er i ert nya hem.
Lycka till!
Camilla

White cotton grass sa...

Ska bli spännande att få följa med på denna resa! För du fortsätter väl att blogg ändå??

kram

Sussi sa...

Men...så SPÄNNANDE! Det ska bli kul att följa dig på dina nya äventyr...
Kram
Sussi

Millas hem sa...

Oj, så spännande Karin!

Kraaam

Anonym sa...

Så otroligt spännande! Vad roligt att få förverkliga egna idéer efter önskemål och behov.
Lycka till med packningen ;-)

Monica

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej Karin!
Oj så spännande och lite läskigt!
Skönt med lite mjuk övergång men samtidigt avundas jag dig inte att behöva packa och packa upp 2 gånger. Hoppas att arkitekten infriar alla era drömmar och att ni såsmåningom får flytta in i ert drömhus,
Lyckatillkramar
Maria

MODERN COUNTRY sa...

Heeei Karin!

Kjære deg, jeg ble så glad for din laaange kommentar!! Jeg har leste og gledet meg masse :)) Takk for at du tok deg tid. Ja tiden den ruser jo i vei, og med den kommer forandringer. Og som jeg nå hører innebærer dette nye saker også for deg. Så spennende med flytting, og WOW så moro det ska bli å bygge eget hus!!! Det er akkurat det vi også drømmer om. Det er selvsagt veldig sjarmerende med et gammelt hus, men det ofte man må renovere en hel del og man blir aldri helt ferdig heller. Mye å vedlikeholde som jeg ser og erfarer selv. For meg måtte det beste være å få bygge nytt, men i en gammel stil. Skjønner godt at du med blandede følelser forlater det huset du nå bor i, det har sikkert blitt en del av deg selv.

Ønsker dere begge et stort Lykke til,

Gode klemmer,
Aina

(eddas) sa...

Oi så spennende.....et nytt kapittel i livet skrives:)Skjønner at det ikke var lett og flytte fra det fine huset ditt...men men da kommer det nok noe ennu bedre der fremme:)
kos deg underveis..
klemklem

Anonym sa...

Men oj vad roligt! Ska verkligen bli kul att "följa med" på den resan...

Lycka till!

Susanne sa...

Låter så spännande! Jobbigt men spännande...Kommer bli en rolig resa att få följa med på..Lycka till Kram Susanne

Karin A sa...

Ohoj, vilken tur att du bad oss hålla i oss. Vilken grej! Spännande och kul och lite nervöst kan jag tänka mig!? Jag ser verkligen fram emot att följa med dig/er på denna resa.

Ha det gott!
Kram Karin

Camilla Alvén sa...

Oj, du som har det så fint men det är ju spännande för er att få "börja om" med något nytt, Lycka till!

Ha det bra
Kram

Rut och Signe sa...

Oj, så spännande! Vi sålde ju också vårt hus men vi har flyttat in till Nyköping istället för att bo på landet. Vi är så nöjda!! Lycka till med husbygget, Marie

hemtrevnad marie sa...

Ojojoj, det huset skulle jag inte lämna , men ni finner nog på råd och får det lika trivsamt i nästa...eftet att själv byggt ett hus och en butik i litet hus...så hittar jag inte riktigt känslan i nybygge...hoppas det blir bättre för er...
lycka till, kraam.

gamla skolan sa...

Lycka till ! Skall bli kul att följe ert projekt !!
Kram // Susanne ♥

hemma hos lilla mej sa...

Oj vad spännande att få följa.Du lämnar ett underbart hem.Men vad skoj att bygga nytt.Ha en fin dag.Varm kram Rita ♥

Anonym sa...

men gud vad roligt och spännande! Ska bli superkul att följa er resa! även om jag förstår att det kommer att bli lite tungt att lämna det fina hus ni nu bor i!

Kram p.

Tidsmästarinnan sa...

Hej Karin!
Vad spännande! Kan tänka mig att det bara surrar i huvudet av idéer :-)
Kram och lycka till med alla nya planer! Jag hänger med, det vet du :-)

Lauras gård sa...

Oj, vad förvånad jag blev!!! Men vad tufft av er att bryta upp och bygga nytt. Förverkliga en dröm och skapa något eget. Det ska bli roligt att se när ni har satt igång! Kram Stina

Norr om Köpenhamn sa...

När jag läste rubriken så tänkte jag 'nej, det kan inte vara möjligt' Ni som har ett sådant fantastiskt hus. Du måste mena nåt annat. Men icke! Det låter i alla fall som att ni har ett väldigt spännande projekt framför er och det ska bli kul att följa det :o)

För 10 år sedan byggde jag och min fd man också ett eget hus med hjälp av min pappa. En Skånelänga i min gamla hemby ute på landet. Det var otroligt mycket jobb, men så kul det var när vi var klara :o)

Lycka till med packningen!
Kram Ulrika

Anonym sa...

Så spännande! Men svårt är det också, det vet jag av egen erfarenhet, då vi nu har bott i vårt nybyggda hus i ca ett halvår... Hoppas att ni har fria händer, vi var tvungna att följa vissa bestämmelser i detta område och det gjorde inte alla val lättare. Hoppas vi får följa bygget här!!
Stort lycka till med allt.
//Ulrika

Anonym sa...

Åhh, jag önskar er all lycka i ert nya projet och måste medge att jag kommer att sakna huset... Men det ska bli skoj att följa bygget... och oftast är förändringar bara till det bästa.

Kram Eva-Mari

Färjtorp sa...

Oj, vemodigt och samtidigt spännande måste det vara!! men så kul att få "följa med" hihi.
Lycka till med alla flyttar nu och jag hoppas förstås att du fortätter blogga!!

Kramar Johanna

Willewira sa...

Åh, vad spännande!!!

Förstår att ni är spända inför förändringen - det är stort att få bygga ett helt nytt hus från grunden. Precis som man vill ha det.

Själva är vi mitt uppe i planerandet att bygga till/om och det är mycket att tänka på. Och då menar jag MYCKET!!!

Jag har varit dålig på att blogga det senaste året - tiden har inte räckt till. Men, jag ska försöka bättre mig. Ett bygge innehåller ju en del att visa och berätta om.... Vi får se till att byta tips med varandra.

Hoppas allt är bra med dig för övrigt.

Lycka till med ert bygge! Jag tittar in och ser hur det går.

Kram
Willewira

Anonym sa...

Nej men.... vad spännande Karin! Jag ska erkänna att jag haft fullt upp med vårt projekt "liten uppbyggnad" och alla små och stora beslut som skulle tas.... jag önskar dig all lycka till med ert betydligt större projekt! =)
Ser fram emot att få ta del av ert nya äventyr.
Kram från Krista