torsdag 26 maj 2011

Lördagstips!

Bild Viktoria Bäck Eriksson

På Lördag är det åter dags för den Kreativa Marknaden i Gula Industrihuset i Stallarholmen.
Denna gång står jag inte själv men mina kuddar kommer att finnas till försäljning hos Loppberga/Viktoria och Cia Eriksson. Stramaljkuddarna säljer jag med 100 kronors rabatt, nu 795 kronor komplett med innerkudde. Även bomullskuddarna har jag rea på, priserna är lite olika. Kika gärna in i shopen! Rabatten gäller även för er som inte kan komma och tom 31 maj. Är du intresserad, eposta mig.

Kika in på marknadens blogg för att se ett urval av utställare. Gula Industrihuset i sig är väl värt ett besök. Förutom alla spännande verksamheter som finns där i vanliga fall kommer Jerners Rum i Mariefred att öppna sitt lager!!! Här finns det många godbitar kan jag lova.

Printz Bageri har marknadscafé nere vid Mälarens strand där det kommer att serveras goda mackor, söta saker och crépes, både söta och matiga, allt eko såklart! Mycket kommer att gå i rabarberns tecken för just nu är det Rabarberfestival i Sörmland. Ett tips är att köpa ett gott vedugnsbakat surdegsbröd med sig hem, de är beroendeframkallande.

Till sist kommer ett hett tips. Snart kommer det att öppna en kött och charkbutik mitt emot bageriet och under marknadsdagen kommer de att smygöppna med korvgrillning har jag hört!

Varmt välkomna till en speciellt trevlig dag i Stallarholmen.

Karin

3 kommentarer:

Färjtorp sa...

Hej Karin! Längesen man "såg" dej ;) Vad synd att man inte hade närmare till Stallarholmen!! Hade säkert varit mysigt att besöka.

Hoppas det går bra med husbygge o allt.

Kramar Johanna

Skogsfrun... sa...

Vad fint huset ser ut att bli! Vilka vackra insp.bilder från kök du funnit och vad skoj att bara drömma sig bort och planera hur man vill ha det!

Ha en fin fredag!
kram p.

polkadotpeticoat sa...

Love that cushion!