måndag 30 maj 2011

Bad...

Inspirationsbild
Det här härliga badrummet är lite likt vårt nya badrum. Det blir ungefär lika stort, vi har valt ett liknande kakel och kommer att ha badkaret på samma plats. Vi har också ett fönster placerat på samma ställe, dock inte riktigt lika vackert som detta. Observera takfönstret, vilket ljusinsläpp!

Just nu håller jag på att leta efter förvaring/handfat. Visst är det snyggt med handfat som sitter på ställning som i badrummet nedan, men var ska man göra av alla saker. Får nog hitta en kommod så man kan gömma undan allt.


Hoppas ni haft en skön helg!
I Lördags var det Kreativa marknaden och det var verkligen en lyckad dag! Många trevliga utställare med härligt kreativa saker. Det är verkligen inspirerande att träffa andra kreatörer och hittepåare som en av dem kallade sig *ler*.

Ha en fortsatt skön vecka!

Varma hälsningar

Karin

6 kommentarer:

Solveig sa...

Oj, for et nyyyydelig baderom! Så heldige dere er som får noe som ligner dette! Nå fikk jeg også lyst på nytt bad, men da må jeg ha nytt hus også.....;o)
Ha en flott dag.
Klem fra Solveig

stricksonne sa...

wow, hun kan lide det meget dårligt! alle de bedste ønsker fra Tyskland, angie

milla-andante sa...

Åh... har missat att ni bygger hus, så spännande och roligt!!
Badrummet på bilden är så fint!! Kan bara ana hur erat nya boende kommer att bli...:)

KRAM

Änglarnas hus sa...

Åå så fint ni kommer att få det!! och allt nytt poch perfekt på en gång!

Ha det gott! Kram Sanne

polkadotpeticoat sa...

I would be happy with either one!!!

Tidsmästarinnan sa...

Hej Karin!
ohh, det händer massor med nya huset! Jag tror det kan bli kanon med sluttningarna, det ser så fint ut på bilderna när man ser huset ligga högt uppe. Jag tänker mig några fina planteringar (fast jag har inga bra tips :-)
Kram på dig!
Susanne