söndag 30 mars 2008

Utmärkelse...


Jag har fått en fin utmärkelse av Annie med den vackra bloggen Annalunda. Annie skickade den till alla i sin länklista, och där får jag vara med! Tusen tack Annie, jag blir jätte glad. Gillar ni vackra saker, trädgård och framför allt rosor kolla in hennes blogg.

Min länklista är inte lika lång och flera har fått den så jag väljer dessa som får utmärkelsen av mig.Marie är dekorationsmålare, bor i ett hem fyllt av vackra saker. Stor familj, alltid glad och klok och säger alltid så goa kommentarer.Camilla har en relativt ny blogg, men det kan man inte tro. Här sprudlar det och kommer många nya inlägg. Vi har precis "lärt känna" varann, men har lite olika saker gemensamt.Hanna har en av dom vackraste bloggarna jag vet. Hennes bilder är som poesi och dessutom har hon ett hjärta av guld. Hennes blogg kan jag inte missa.En ganska ny blogg för mig, men väldigt mycket fint att titta på om man gillar och bor i gamla hus. Våra hus är ganska lika så det är extra kul tycker jag. En varm och go tjej med mycket på gång, väl värt ett besök.Hannis var en av mina första kontakter i bloggvärlden och hon har en så fin och kreativ blogg. Hon har alltid något nytt på gång så henne kan jag inte missa, dessutom har den här tjejen det största hjärta som tänkas kan.Kristin har en fantastisk blogg. Hennes inlägg är så inspirerande och vackra, dessutom så skriver hon så bra! Kristin var också en av mina första kontakter och hon gör mig så glad varje gång hon besöker mig. Hennes hjärta är minst lika stort som Hannis.

Till er andra skickar jag en stor kram, jag har aldrig "mött" så många fina människor som här i bloggens värld. Ni är alla beundransvärda.


kramar

Karin


8 kommentarer:

Hannis sa...

Men Karin!
Jag blir helt varm i hjärtat!
Vilken start på min Söndagmorgon!

TACK!!!!
Stor kram Hannis

hemtrevnad marie sa...

Tack snälla söta Karin , så glad jag blir!!!!
Du har ju faktiskt inspirerat mig sen flera år tillbaka , långt innan bloggarnas tid!
Jag såg ju ditt hem i AiH för flera år sedan....och det har en speciell plats i mitt hjärta det vet du!!!
Du fortsätter att inspirera alltjämt.... senast med sovrummet, som bara är sååå fint!
Sen verkar du vara en helt underbar person hela du!!!
Ha en underbar dag!!!
Kraaam

Hannas form sa...

Å, så GULLIG du är...blir rörd och varm i hjärtat! Jag är så glad att jag hittat dig och din FINA blogg! MÅSTE ju snart åka och besöka dig och din butik i Mariefred...i går fick jag reda på att det är den Karin som min vän Renee känner...så sammanträffande.

KRAMAR i MASSOR!
Hanna

Millas Mirakel sa...

Nämen...jag blir rörd, stolt och väldigt, väldigt GLAD !!!! Tusen tack, Karin.. det är den första utmärkelsen jag har fått.. ja, inte så konstigt kanske med tanke på att jag inte har bloggat så länge. *fniss*

Ett underbart avslut på den här helgen!

Stooor kram !
Camilla

Den vita drömmen sa...

Hallo Karin.

Nu har jag valpbilder på min blogg.
Ha en skön vecka
Kram Liselotte

Mitt Egnahem sa...

Jag får hålla med alla de andra- jättekul att få en så fin utmärkelse av dig! TACKTACK. Tänk att man kan få så mkt värme o inspiration från människor man egentligen inte alls känner. Vårt hus är inte alls så gammalt och gediget som Ert. Jag ser fram emot fler bilder från ditt hus. Ursnyggt! Mitt Egnahem Ps. Har du kvar din affär. Säljer ni fortfarande färg...?

Lila`s bloggvärld sa...

TACK snälla för dina rara ord hos mig. Blev så glad för dem!

Kramis Lila

Kristin sa...

Hej du Karin! Du är alltid lika GULLIG! :-D Tusen tack säger jag! Jag ska föra den vidare!!!!

Kram Kristin