lördag 8 mars 2008

Vårkänslor...

Idag blev jag så där sugen på att fixa ute! Senaste dagarna har vi haft ett underbart soligt väder och det var det även en stund idag, men när jag väl kom ut hade den försvunnit. Men det är ganska varmt i luften och ljuset...det är så skönt att det är ljusare, så det var jätte härligt ändå.
Vi har haft en stor rishög på tomten sen i höstas som vi eldade av, och min son och hans kompisar har haft jätte skoj och eldat pinnar och grillat korv och marshmallows. Det är så härligt när dom leker för fullt!
Jag var i vår fina blomsterhandel och köpte lite blommor som jag satte i mina rostiga krukor på mitt ännu rostigare bord. Gult fick det bli för det lyste så fint.
Imorgon ska jag ta hand om mina pelargoner som övervintrat. I år köpte jag pelargonjord med extra, extra av allt möjligt. Det sägs att dom ska bli sååå fina!! Det får vi se, jag är glad om dom kommer i år igen.En fortsatt härlig helg önskar jag er alla!


kramar

Karin

8 kommentarer:

Vita tankar sa...

Härliga planteringar, så vårigt! Själv blir jag glad av att kika ut på mina blommor på balkongen!
Så härligt det låter med killarna som har så roligt utomhus, de har väl vårkänslor de också antar jag.

Fortsatt trevlig helg!
Kram Linda

Annalunda sa...

Underbara planteringar - härligt med lite färg...och rostiga krukor är ju bara sååå...
Kungsängsliljan är också en av mina favoriter...
Tänk att man kan längta så efter sol och vår!!

Kram Annie

hemtrevnad marie sa...

Hej Karin!!! vad fint du gjort i krukorna... och rostiga krukor är så vackert!!!!!
Här har det regnat hela dagen,försökte få in lite nya bilder på bloggen istället, men det fungerade inte heller....det får bli i morgon,nu är kl för mycket.
Härligt att barnen kunnat vara ute och leka, min 10-åring har varit på fotbollsturnering hela dagen(hans pappa också förstås) själv fick jag va hemma med minstingen....går inte riktigt att hålla honom i en idrottshall hela dagen!....Nej ,nu väntar man på långa dagar utomhus!!!
Ha det gott, Kram Marie

Hannis sa...

Åh vad mysigt med en dag ute.
Kul för barnen med grillning.

Vilka fina krukor du har!

Här öser regnet ner så i dag blir det böcker och soffan som tema=))

Önskar dig en himla fin vecka//Kram Hannis

Kristin sa...

Hej Karin,
vilken känsla det är när man planterar riktiga växter ute för första gången på våren!!! Själv står mina gamla höstljungsplantor kvar på min trapp.Har inte orkat/hunnit ta tag i något planterande än. Får se om det blir snart. Det är fortfarande rätt kallt hos oss ibland (bor ju på småländska höglandet) så det är frost titt som tätt.

Låter mysigt med att elda ris och grilla korv!!! Helt klart sköna vårsysslor! :-)

Kram Kristin

Marie sa...

Vilka härliga planteringar du har gjort, gillar dina rostiga krukor!

Låter jättemysigt med korv- och marshmallowsgrillning!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

hemtrevnad marie sa...

Hej Karin, och tack för titten hos mig! Angående att vi nyligen flyttat in .... så vill jag bara säga att... det är verkligen INTE klart överallt!! Faktum är att sovrummet är det ENDA rum som är helt klart(om man bortser från att vi inte målat fönsterbågarna, det får bli när vi målar fönstrena utanpå....) vi har tapetserat och målat golv i alla rum... men några dörrar och i princip alla lister är omålade och ej på plats...vi ska dela av ett rum....fasaden, ja du förstår det finns kvar att göra!!!!
Jag får väl ta att visa några ogjorda saker snart på bloggen,hihi...
Ha det gott, hoppas pelargonerna tar sig!
Kram Marie

Annalunda sa...

Tack för titten Karin...skönt att höra att det inte bara är med mig som bloggen har bestämt sig för att vara besvärlig... roligt att du gillar mina rosor.... sååå vi längtar... en dag i sänder så är vi där!

Kram Annie