fredag 8 augusti 2008

Liten kuriosa mässa..

Hej alla vänner! Idag har jag varit på en liten Antik & samlar mässa i Strängnäs som jag vill tipsa alla fyndälskare om. Bor ni i närheten kan det verkligen vara ett tips att åka dit. Det var ganska många utställare men väldigt lite besökare. Söker man efter några speciella saker så finns det stor chans att det finns här. Nu har ju jag redan varit där och "shoppat" godbitarna *fniss*, men man vet ju aldrig vad som gömmer sig. Här ser ni lite av vad jag fyndat. Liten spegel, skärbräda från rörstrand, ett gammalt förstoringsglas och några fotografier för en hundring! Den söta St paulan kommer från en jättefin blomster/presentbutik i Strängnäs som heter Dekorerat. Ljusrosa och inslagen i gammalt notpapper, bedårande! Dom hade mässans finaste monter och här kommer några bilder från den...





För er som vill åka på mässan så är den vid Mälarforum.
En riktigt skön "weekend" önskar jag er alla och vi får hoppas på lite bättre väder, eller hur!
Många kramar

Karin

10 kommentarer:

Lilla huset på prärien sa...

Åh gudars skymning vad fina saker!! Strängnäs känns som lite långt borta för mig men åhhh dit skulle jag vilja åka. En sådan skärbräda har jag velat ha länge nu. Superfin!

Tack för din fina kommentar förresten. Och SJÄLVKLART får du länka till mig! Jag blir bara så glad när någon gillar det jag skriver om :)

Kram Jenny

Dubbelörn sa...

Bugar o tackar för tipset!! Sonen ska övn köra imorgon o då blir det ju helt perfekt med ett besök där ;)

Få se om det finns något kvar efter din räd *skrattar*

Kramar

Inspiration i vitt sa...

Hej Karin, jag tror inte jag har varit hos dig förut men förstår att jag missat något. Du gör riktigt bra loppis fynd oj vad fina saker du hittat.Jag är oxå en loppis människa vill helst gå på loppis varja dag.
Du visar så fina bilder på ditt hem.Måste titta lite till.
kram/Ingela B.
Ps jag har en tävling inne hos mig.

Mer av allt sa...

Vilka fina fynd du gjort! Det verkar vara en jättegullig affär - fina bilder.

Trevlig helg!

Färjtorp sa...

Men du, vilka vackra fynd du har gjort !!! Och den där mässan hade man ju gärna besökt, montern ser hur trevlig ut som helst.

Ha en trevlig helg.
Kram Johanna

hemtrevnad marie sa...

Vilka fynd du gjort!!
verkligen en fin monter..där skulle man ju kunnat flytta in!!
Har faktiskt en sån spetsgardin med blommor, som jag tänker hänga upp i höst...fast min är cremefärgad med roströda blommor....köpte den till en tänkt halltapet....sen blev jag ju så förtjust i nuvarande halltapet så det blev den istället och jag tyckte det blev för mycket med blommor både på vägg och gardin...men tror jag kan ha den i rummet istället ...den är ju söt!
Gillade de fina borden i montern också....
Och paulor är såå söta!
kram

Mitt Egnahem sa...

Kan tro du fick många idéer till din egen butik. Åker du på Formex-mässan? Regn, regn, får väl bli...OS idag. Kram Mitt Egnahem

Radhusdrömmar sa...

Vilka fina inköp du gjort. Kul att gå på mässa och montern var ju jättefin!!!

Hoppas att helgen varit bra i övrigt!

Kramar Johanna

i et lite rødt hus sa...

Hei, første gang jeg er innom bloggen din, og jeg kommer gjerne innom igjen. En veldig koselig blog:)

Katta sa...

Hej Karin! Vad vackert de har ställt ut på den mässan ser jättefint ut. Fina fynd du gjort med.Skärbrädan och förstorningsglaset är ju helfina.Ha det så bra i veckan som kommer, kram Katta