lördag 2 augusti 2008

Vackra Dalarna!

Vi har varit hos goda vänner i Dalarna ett par dagar och haft det riktigt skönt. Det är verkligen vackert runt Siljan och deras hus är genuint och mysigt. Vi var runt på lite utflykter och bilderna idag är från en utflykt till Siljansnäs och Jobs handtryck. Jag köpte mig ett par "gubbtofflor" modell blommiga!
När min man fyllde 40 år så fick han ett par bruna skinntofflor från en herrekipering i Leksand. Inne i Jobsbutiken fanns likadana fast i olika Jobstyg. Jag hittade ett par med tulpan och fjäril på, och måste säga att dom är så sköna. Här fanns också jättesnygga hattar och neccesärer i dom olika härliga tygerna. Kul att se "på riktigt" och butiken ligger också jättevackert så bara det var värt resan.
Vi åkte runt ett par dar och jag hittade en hel del fina saker som jag ska visa er snart. Avlutar med en underbar solnedgång från ett ljummet och vackert Dalarna!

Många varma kramar,

Karin

Ps Tusen tack Stefan och Wiktoria för våra härliga dagar hos er!

6 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilka snygga tofflor! Visst är det vackert däruppe, var där för ett par år sen om jag inte minns fel. Svenskare än Dalarna finns nog inte! kram

Hannis sa...

Vilka fina gubbtofflor!!
Låter som att ni har haft härliga dagar.Mysigt!

Har blivit uppbjuden till Nora men det är ju semestertider så det är lite svårt att få extra ledigt.
Ska tydligen finnas massor av härliga loppisar där=))

Hoppas att du mår bra//Kram Hannis

Mitt Egnahem sa...

Besökte Jobs förra året. Hela Siljansbygden är en vitaminkick! Du undrade hur företagandet går. Det är kul, men det är svårt att nå ut till folk. Färg är ju inget man "spontanköper" direkt, och folk vet nog inte att jag finns än. Annonsering är dyrt, men nog ett måste. Hur gör du med marknadsföringsbiten...? Skulle vara så kul att besöka din butik. Ha det gott! Mitt Egnahem
PS. Har du hemsida för butiken?

Kristin sa...

Hej! Vad kul med en helgutflykt, vi har också precis varit iväg (fast till Bohuslän). Snygga tofflor!!! Jag går nästan alltid i tofflor eller sandaler hemma så sådana skulle man ha!

Min mammas släkt är från Siljanstrakten. Känner att jag borde ta familjen och åka upp dit (vi kan ju hysa in oss gratis) och åka till alla fina ställen där. Vi har inte varit där uppe sedan före barnen kom... nästan pinsamt. Men nu vet man ju (tack vare bloggvärlden) hur mkt fint och intressant det finns att se så nu är jag lite sugen på att åka dit, men det får bli nästa år.

Ha det så jättebra!

Kram K

Radhusdrömmar sa...

Åh vad vackert, det är fint där uppe!
Och tofflorna var tuffa, ser sköna ut.

Hoppas att allt är bra!

Kram Johanna

hemtrevnad marie sa...

Å ,nu längtar jag upp till Dalarna igen!!
Handdukarna är jättefina, och visst torkar de gamla upp bäst!
Kaffekvarnen var en riktig snygging!!
Ha det gott!
kram