onsdag 30 juli 2008

Frid & fröjd och Loppisfynd...

Idag visar jag mitt senaste loppisfynd. 12 st små nysilverskedar i ett etui. Jag blev så glad för dom har ju min bokstav L som i Lindström graverat. Priset gjorde mig också glad, 30 .- var verkligen ett fyndpris tycker jag. Dessa lite mindre teskedar kommer att passa perfekt till glöggen i vinter, men nu används dom till mynta te.Nu ska jag sätta mig med den underbara boken Frid & Fröjd av Peter Ödegard och mitt mynta te och bara njuta!

Många kramar

Karin

9 kommentarer:

Hannis sa...

Det var verkligen ett fynd!!

Själv går jag runt och morrar över loppispriserna i Uppsala.
Hutlösa!
Men jag får träna dessto mer på att pruta i stället=))

Ha en härlig Onsdag/Kram Hannis

Kristin sa...

Hej hej! Vilka fina fynd!!! Och boken verkar underbar. När vi bodde i Sthlm så hade författaren en helt fantastisk blomsterhandel precis jämte S:s jobb. Jag var där och tittade ofta, just tittade, för det var ju sååååå dyrt. Men så fint!

Hmmm, verkar som om jag är enda människan som inte lyckas med linoljefärgen? Tycker verkligen inte den färg vi har haft har levt upp till det som utlovas, t ex har en trädgårdssoffa flagat efter bara ett år (ändå målad med utomhusfärg enligt alla konstens regler). Ett byggnadsvårdsproffs målade 4 köksstolar till oss för några år sedan, men de flagade i stora bitar också väldigt tidigt. Har jag haft extrem otur eller tror du det skiljer på fabrikaten??? Den äggskalsmatta är vi helnöjda med. Vi har spätt den med lite balsamterpentin och då blev den bättre, tyckte vi.

Har du målat allt - väggar, tak, lister, möbler? Är lite nyfiken... och vill gärna se bilder... :-)

Kram!
/Kristin

Lea sa...

Men jisses vilket fynd.
Jag måste nog gå ut och plocka lite mynta och göra te, det såg så himla gott ut.
Idag har vi badat hela dagen, hoppas att det inte var sista baddagen med tropisk värme. Det var alldeles för skönt för det.
Ha det bäst, tjejen.
/Lea

Anneli sa...

Hej, Karin!

Det där kan man verkligen kalla för ett fynd!!! Någon som hade fått värmeslag...??

-Visst är jag nöjd med skålen - och jag tror att du är lika belåten med dina burkar...dom var helt bedårande!!! Jag har blivit mer och mer svårflörtad, men de där hade verkligen DET!!

Visst var butiken fin! Så mycket vackra saker...får ta en omväg framöver när jag ska till ICA för att inte falla för frestelser...*fniss* Jag ock vackra, gamla saker är en...farlig kombination...;)

-Du hade ju också en del gammalt i början...du har ju hunnit med en hel del under dina 10 år:) Har massor här hemma som jag handlat hos dig under åren...
Kul med de nya ägarna, men konstigt att du inte längre kommer att stå där...
Men allt har sin tid - modigt gjort av dig att "pröva vingarna" på nytt!!

Ta vara på tiden och dina småttingar...snart är den tiden förbi...

Jag ska mejla adresserna vid ett tillfälle!
Ha det riktigt gott!!

Kramar, A;)

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Vilket kap du kommit över!!! Men du...din ros... Milda maränger vilken ljuuuuvlig en... //Linda

Tidsmästarinnan sa...

Hej Karin,
vilka fina fynd du gör, med rätt bokstav och allt!!

Kika in till mig - jag har en liten sak åt dig!

Stor kram
Susanne

a home far away sa...

Hopsan vilket underbart fynd du har gjort!
Hoppas att du njuter av alla goda hallon från landet:-)

Kram Gunilla i Singapore

Anonym sa...

Hej Karin! Var i Mariefred härom dan.. Vi var inne i din butik för att se om du var där.. men inte såg vi dig..när jag gick in i en annan dag stod två personer och småskvallrade :-) om att det var första dagen för de nya ägarna.. det var väl bra tokigt att man var en dag sen på hur många år??? :-) Hursomhelst stötte vi på Annika lite senare, hon har "lovat" fika hos dig och henne!! ;-) Ha det gott! Många kramar Anna.

lottens vita och gröna sa...

hallå goa karin! mmmmmm ska ut på en gång och repa mynta, kom på att du tipsade ju mig om det förrut, är så gott, drack det när jag var i marocko! vilka urfina skedar och så billiga!

hoppas att du har det bra, vi hörs snart! varmkram lotten