måndag 13 april 2009

Påsken som inte blev som vanligt!



God fortsättning, eller säger man glad fortsättning om den Glada Påsken!
Hos oss solen strålat och det har varit det mest underbara Påskväder man kan tänka sig. Själv har jag legat nerbäddad i sängen sen i torsdags med något som liknat influensa! Jag har inte ätit på tre dagar och har missat både Påskmaten och festligheterna. Om jag kommit upp på mina darrande, värkande ben och gått ut en stund så har jag dragit mig in igen för den starka solen har mest varit smärtsam i mina ögon. Ja denna Påsk blev inte alls som vi önskat oss. Dessutom, och nu vågar jag knappt säga det här så jag viskar, har min lillkille dragits med hög feber igen och min stora kille har varit förskyld, men i alla fall ganska pigg mot oss. Min kära make har gjort det bästa av situationen och städat och pyntat lite för sig själv här *ler*. Han har försökt att plocka fram olika goda rätter, och godsaker som ingen av oss ätit. Fy vad det varit ledsamt, men nu känner jag mig mycket bättre och det blir nya tag och många fler Påskhelger framöver.
Jag hoppas verkligen ni haft en mycket bättre helg, och jag vill tacka er för alla fina hälsningar jag fått. Jag blev så glad när jag öppnade datorn igår för första gången på flera dagar, ni är för goa allihop!
Vi ses igen snart, för nu är jag på banan igen!
Många kramar
Karin

15 kommentarer:

LillaFlisan sa...

Skönt att du är bättre!!!!

Fint har du i alla fall.... som vanligt!

:-)

Ha en supertrevlig vecka!

Kram

Flisan

Lilla huset på prärien sa...

Åh din stackare! Inte roligt att åka på sjukdom just som man får lite ledigt tillsammans med familjen. Skönt att höra ni är på bättringsvägen dock - ni får väl helt enkelt ta igen hela påsken nu i veckan och äta ägg + godis av bara fasiken *ler*. Det tror jag nog att barnen gillar... ;)

Kram Jenny

Våglyckan sa...

Hej!
Hoppas att du snart känner dig bättre! Här börjar det bli snorigt och ont i halsen... Hoppas att det försvinner snabbt :-)! Idag sista lediga dagen innan jobbet kör igång igen och då måste man ju kolla in på din blogg för att inspireras och drömma sig bort en stund.
kram från mig
/maria

Pysselpalatset sa...

Hoppas du känner dig bättre nu... Riktigt härliga påskbilder har du iallafall. Kramar Jeanette

Camilla Alvén sa...

Vad tråkigt, hoppas att du mår mycket bättre nu. Det blir sällan som man har tänkt sig men att bli sjuk över påskhelgen är verkligen otur.
Kram

Anonym sa...

Vilken jobbig påsk. Usch, men hoppas det blir bättre nu. Det gåtr ju alltid ta igen det med godis och mat :-)

Kram!

Färjtorp sa...

Fy så trist med sjukdomar när det är ledighet och dessutom finväder!! Skönt iallafall att du är bättre och hoppas nu att du får en fin vecka.

kram johanna

becca sa...

Nej vad tråkigt att ni är sjuka, skönt att höra att det är på bättrings väg.

Men villken gullig man du har, som fixar när du ligger sjuk =).

Ha det så bra, kram Rebecca.

Susanne sa...

Fy det var trist att höra.dessa hemska trista förkylningar.Tur att du har en go gubbe som tar hand om er..Annars har det ju varit en fantastisk fin Påskhelg väder mässigt..Krya på er..Kram Susanne

Majas skafferi sa...

Hej! Det är tråkigt när man inte orkar njuta av lediga dagar:( själv har jag inte varit på benen heller idag, men det var självförvållat, var på 40-års kalas i går! Herregud ..det är tur att man inte är "ute" ofta!
Krya på dig!!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Næmmen stakkars deg da. Når man har ferie så vil man da ikke være syk. Egentlig vil man jo aldrig det da.
Godt at du er bedre i allefall. Min mann har vært syk med omgangsyke siden torsdag. Så det ble litt annerledes påske her også.

Ha en superduper kveld
klem

Stenlycka sa...

Men så tråkigt för er, skönt att det känns något bättre.
Ha det så bra!
Styrkekramar från
Stenlycka

Maria ( Idekroken ) sa...

Så koselig blogg du har. Mange nydelige bilder ;)
Klem Maria fra Idekroken

Emelie sa...

Usch då, låter inte alls trevligt!
Jag hoppas att dina killar frisknar till snart. Ni har ju varit sjuka ganska mycket den här vintern. Jag tror faktiskt inte jag varit så mycket sjuk sen jag fick barn. Barnbaciller bara hoppas på en och håller en i sitt grepp. Nu hoppas jag att våren - ljuset, värmen coh grönskan jagar iväg alla snuviga näsor och hostiga halsar. Nu vill vi ju känna oss fyllda av energi...Eller vad säger du?!
Kram Em

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej fy va trist att vara sjuk, särskilt när det ska jävlas och hända just en storhelg... så vackert du har det i matrummet, och vilka ljuvliga stilleben! Mycket fin tapet också!

Krya på er alla ortdentligt nu, skönt att det är på bättringsvägen! Mari.