söndag 14 juni 2009

Hemma igen!

Då var vi hemma i Sverige igen! Hos oss fullkomligt öser regnet ner och skillnaden vädermässigt mellan Cypern och Sverige känns väldigt stor. Där hade vi runt 40 grader varmt vissa dagar och knappt någon vind. Det är ju nästan lite väl varmt men nu när jag sitter här iklädd jeans, tröja och strumpor och småhuttrar längtar jag faktiskt lite tillbaka. Tänk att vi satt ute klockan 11 på kvällen i tunna kläder och det var ca 27 grader och inga mygg. Det är inte många kvällar per sommar det är så här! Vi har haft en jätteskön semester och nu har vi laddat batterierna och fått en brunare ton på våra bleka skandinaviska kroppar. Jag hoppas bara att jag får visa solbrännan lite och inte gömma den innanför alla lager kläder *skrattar*.


I kameran finns för närvarande bara semesterbilder så jag passar på att göra lite reklam idag istället. I Stallarholmen kommer det att vara en härligt kreativ marknad den 27 Juni som jag har bestämmt mig att vara med på. Här kommer det att komma många spännande utställare för er som gillar unika saker. Här finns inget massproducerat utan allt är gjort med kärlek utav kreativa människor som brinner för sin sak. Jag visar kuddar och annat som jag sytt av underbara vintagetyger, broderier och virkat. För er som är intresserade att läsa lite mer så har Viktoria Loppberga lagt ner många timmar på en egen blogg för marknaden, kika in här så får ni se!




Bor ni i närheten så tycker jag absolut att ni ska boka denna Lördag och åka på en utflykt till vår marknad och vackra ö i Mälaren. Här finns också många andra saker att besöka. Bla Mälsåkers slott , ett jättevackert barockslott som under många år förfallit men nu så sakta restaureras igen. Gillar man byggnadsvård och vackra hus och detaljer så är det här slottet väl värt ett besök.


Tusen tack för era hälsningar när vi varit borta. Nu ska jag försöka ta igen var jag missat hos er alla mina rara bloggvänner!

Många kramar

Karin

16 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej Karin!
Välkommen hem!
Vad härligt det låter med semester och värme!

Den där kreativa marknaden låter spännande och ett perfekt ställe för hantverkare att få visa upp vad man skapat och kan.
Hade det varit närmre hade jag kommit!
Älskar sådana saker!

Nu ska jag ut i solen (och blåsten) igen, perfekt torkväder för tvätten!
Kram Mariette

rosenskära sa...

Karin! You are back! Välkomna hem!

Ni prickade in helt rätt semstervecka för här har det nästan varit outhärdligt regnigt och blåsigt, vi har sagt varje dag att det är bättre att det kommer nu så att det kan bli fint sen - precis som att vädret fungerade så...
Idag har vi soligt för första gången på läänge, men det blåser så mycket att det ändå är skönast inne.

Igår hade Jenny och jag en myskväll med tjejfilm och fruktsallad (okej, lite godis också...) och diskuterade våra resplaner lite, vi hörs om detta lite längre fram!

Stor kram/Lena

lottens vita och gröna sa...

hallå vännen, välkommen hem till svdala och dess lite ombytliga väder, hm...här har det spöööööregnat i flera dar, vad härligt att kunna sitta ute på kvällar och bara njuta.
vilken fin marknad du tipsar om, var innne på den sidan, hoppas det går bra för dig där, skulle jag ha vägarna förbi, man vet aldrig då vi har semester då så kommer jag mer än gärna! ha det gott, varmkram lotten

Kristin sa...

Hej Karin! Välkomna hem igen! Jag hoppas verkligen du kan bättra på och behålla solbrännan här i Sverige nu. Jag är blek som den blekaste blekfis... men jag hoppas solen kommer snart! Om 3 v går jag på semester då SKA det vara fint väder!

Ha det så bra och sköt om dig, vännen!

/Kristin

Lilla huset på prärien sa...

Halloj goa Karin!

Vad härligt det låter med lite solsemester... måste erkänna att jag känner ett litet sting av avundsjuka. Hade gärna lämnat Svearike denna vecka som gick - uschligt väder har det varit!

Välkommen hem igen :)

Kram Jenny

timelesshome annika sa...

Välkommen hem jag har saknat dig och din blogg!!!
F åker snart så vi måst träffas...
Kram Annika
Vi hör av varandra snart hoppas jag.

Vit som snö sa...

Hej Karin! Vad kul att du är hemma igen, har saknat dina fina inlägg!
Vilken skön semester ni verkar ha haft! Här har ju värmen lyst med sin frånvaro, det vräker ner regn o man vill bara kura inne i värmen!
Om 4 dagar börjar min semester o då hoppas jag att iallafall slippa ha sockar på mej;-)
Kram Cilla

Lissboden sa...

Hej Karin och välkommen hem!
Jag vill börja med att säga att din semesterskylt var så cool.
Jag förstår att ni haft en skön semester och som ni vet så har vädret inte varit så kul här i Svedala och inte heller i våra delar av landet.
Låter kul med marknaden, jag skall försöka att ta mig dit.
På tisdag åker jag och maken till Mallis och det ska bli så skönt.
Ha en bra vecka!
Kram från Maria

Blåbärs och smultronstället sa...

Vad härligt ni haft det i värmen, rätt tid att åka när det varit så ruggigt här. Vad kul det låter med kreativ marknad. Synd att vi är borta då, annars hade man kunnat ta sig en tur dit:-)
Kram Susanne

Susanne sa...

Välkommen hem!! Susanne i fare

Kristall & Pynt sa...

Välkommen hem!
Vad skönt det låter med slosemester.
Ha det gott
Kram Sofia

Maliva`s verden sa...

Kypros?kan tenke meg dere har kost dere masse..Er jo et perfekt sted å ha med seg barn til..med sine vakre sandstrender osv.Vi har vært på Fig Tree Bay.for mange år siden med 3 småbarn...
Nå kan du titte innom å se på min enkle Dukning,fint hvis du sier ifra når du også tar utfordringen..Go`ukestart til deg fra Maliva

VvW Design sa...

Vad synd att man bor så långt bort. Annars hade jag absolut kommit förbi! Verkar mysigt och intressant.
Ha en trevlig dag.
Kram, Ann

Vit som snö sa...

Hej igen Karin!
Nu finns det en sak hos mej till dej, gå in och titta!
Kram Cilla

Radhusdrömmar sa...

Välkommen tillbaks till kylan.... förstår att du längtar tillbaks till värmen.
Vad roligt att ni haft det bra!!!

Kram Johanna

Marknaden låter rolig, ska kolla om jag kan komma, återkommer.

basiclabelSweden sa...

Välkommen hem, hoppas att det blir också myckel sol och semester i Sverige!

Kraaaam