söndag 8 november 2009

Fars dag!

Jag vill bara skicka er en söndagshälsning så här på farsdags eftermiddagen. På spisen står grytan och puttrar och i ugnen gräddas en kladdkaka till efterätt. Vi besparade maken från slipsar och strumpor och istället lagar jag lite god mat och barnen bakar kladdkaka. Det uppskattar mannen i det här huset mycket mer:)Kram på er alla och en kram till alla pappor där ute. Så klart skickar jag en extra kram till vår pappa som är världens bästa:)

Karin

Follow Karin Lindström

7 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Ja här bjöd vi ut pappsen på restaurang. Då slapp vi båda både matlagning och disk :)

Kraaaam

Viveka

Susanne sa...

Nja här blev inte så mycket Fars dag firande men svärmor bjöd på middag i går i stället..Åh vad det är fint med tallriks hyllor..Kram

Designe sa...

Det var fina saker i tallrikshyllan! Bra firande tycker jag med got mat och efterrätt! Ha en fortsatt fin söndag! Kram :)

Karin A sa...

Det låter både mysigt och gott! Fina bilder. Jag är på jakt efter en porslinsskärbräda så dina fina kika jag mer än gärna på. ;) Ha en skön kväll och fin kommande vecka!

Kram Karin

Kicki sa...

Hejsan Karin
Det var klokt.
Jag gjorde likadant och så bjöd jag in morfar o farfar också. Så fick vi firat alla pappor på en gång.
Ha en skön vecka
Kram
Kicki

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin,
Vilken mysig fars dag ni har haft. Den broderade tavlan är jättefin.
Sköt om dig
Kram Agneta

Pysselpalatset sa...

Härligt med gemensam tillagninga av en festmåltid... Man behöver inte alltid köpa något... Vad vackra dina porslinsskärbrädor ser ut... Kram Jeanette