fredag 13 november 2009

Små askar är alltid bra!

Vet ni vad?! Det kom lite snö igår kväll och idag skiner solen här hos oss. Nu droppar det i stuprören och den smälter bort, men det känns i alla fall mycket ljusare. Mina nattsuddande barn var ute vid niotiden igår kväll och kramade snöbollar. Det var härligt att se nioåringen så glad. Han utbrast -Mamma imorgon blir det snöbollskrig! Det blir kanske lite svårt med den lilla mm snö som ligger kvar idag men den glädjen fick i alla fall mig också att minnas och känna mig glad. Snöbollskrig visst är det väl ett härligt ord. Måste vara det enda krigsordet som förknippas med något skoj och på sitt sätt något sunt, för man är ute i kylan och rör på sig!

Ute skiner solen och inne sitter jag för min minsting vaknade med feber i morse. Just ligger han och sover så jag passade snabbt på att fota och skriva lite här i min blogg. På mitt skrivbord står den här fina asken. Jag har dille på små skrin och askar och just denna innehåller sudd och annat som man kan behöva på "kontoret". På loppisar hittar man ofta roliga burkar och askar och ofta slinker det med en och annan hem till mig. Det är också mycket finare att lägga i smått skrammel man har i div lådor än i fula plastlådor och kartonger. Lite ordning på torpet, och så blir det ju mycket trevligare också:)


Här är en annan sak som gör mitt kontor mycket trevligare! I helgen var jag på en härlig loppis i Stallarholmen. Även om vi var många som gillade samma saker så hann jag få med mig några toppen fynd bla den här korgen. Det är egentligen en cykelkorg, men hos mig är den en papperskorg. Jag blev verkligen glad, för den jag hade var inte rolig. Jag kan tänka mig att ha mina pappersrullar och mycket annat i den också:)

Nu mina kära vänner ska jag titta till min lilla sjukling och matbrödet som står i ugnen. Jag har äntligen hittat ett recept som faktiskt blivit riktigt bra. Annars är inte matbröd in starka sida.

Jag önskar er en bra fredag och en skön början på helgen! Tack för alla rara hälsningar och tack till alla er som kikar in till mig, ni gör mig alla så glad *ler*!

Kramar
Karin

Follow Karin Lindström

16 kommentarer:

Susanne sa...

Hoppas att den lille snart kryar på sig..Mmm jag känner doften ända hit av nybakat bröd så gott..Ja när jag loppis tittar så kan jag inte låta bli kannor och burkar,,ja så är det med oss som gillar loppisfynd nått man alltid fastnar för..Kram till dagen..Susanne

promenader på landet sa...

Visst är det härligt att se lyckliga barn i den första snön! Ha det så gott i helgen! Kram Maria

alegni sa...

vilka trevliga fynd. jag har alltid varit svag för plåtburkar i alla de storlekar. jag har en massa som jag burit upp på kallvinden, för jag kan ju inte ha alla liggande framme, de är faktiskt så många ;)
hoppas lillen kryar på sig och att det inte är den befarade svinisen.
kram
ingela

milly Garden sa...

Åh så härligt det låter med snö och sol! Det är verklige n vad man längtar efter nu i denna gråa vardag!

Trevlig Helg!"
Kram Marina

Bellavien sa...

OOOOgh stackers lillan. Hoppas att han mar snart mycket bättere!

SnÖ snö....... inte här, men man vet aldrig!

Kram!

Designe sa...

Va härligt med både snö och sol!... Så fin ask och superfin korg som passade kanon där! Slitet och vackert och vackra bilder! Hoppas sjuklingen kryar på sig snart! Ha en fin helg! Kram :)

Solveig sa...

Kjempekoselig innlegg fra deg! Visst kan man kjenne barnas herlige entusiasme for snøen! Husker selv så magisk jeg syntes det var. Herlig boks og papirkorg du har funnet:o))
Håper din vesle venn kommer seg raskt og at dere får en flott helg.
Klem fra Solveig

lottens vita och gröna sa...

hillo goa karin, vill önskar dig och de dina en go helg, hoppas lillen blir kry snart!!!vilken underbar korg vännen, vilket fynd alltså! och askar kan man aldrig ha för många, fniss!

varmkram lotten

Nyanser av vitt sa...

Hej Karin
Vad tråkigt att den lille är sjuk. Hoppas han kryar på sig snart.
Askar kan man inte få för många av :O)
Kram

Lilla huset på prärien sa...

Hej Karin!

Ja jag försöker också fota igår men innan jag ens försöker att fota måste jag plocka undan också... och innan jag har gjort det har det hänt någonting som gör att jag inte kan fota. Eller har ljuset försvunnit helt. Nej jag får allt vänta på ljusare tider jag :)

Fin "papperskorg"!

Kram Jenny

ingrid petrini sa...

hej Karin
jag har genom Kreativa Marknaden hittat din bloggshop. Jättefina kuddar! Jag är själv textilare och samlar och syr. Jag ska vara med på Marknaden iår så det ska bli kul att träffa dig där.
ingrid petrini

ingrid petrini sa...

Hej Karin
jättefina kuddar! hoppas vi ses på Kreativa,jag ska vara med iår.
ingrid petrini

Kalo sa...

Kul med snöbollskrig! Här har det regnat hela dagen och jag har försökt sätta ihop mitt årliga julkortscollage. Innesittarväder. Hoppas att mi snart är friska.
Karin

Karin Lindström sa...

Hej Ingrid!

Så roligt att du hittade till mig! Jag har ju sett dina underbara smycken som fler av mina vänner har. Det ska bli jätteskoj att ses på marknaden och få se dina saker där.

Ha det så bra tills dess:)

Karin

Ullis/Leva på landet sa...

Här snöade det i morse men sedan har det regnat hela dagen, så synd,.

Önskar dig en fortsatt trevlig helg.
Kram Ullis

Viveka i Bläckhornet sa...

Gomorron Karin!

Här snöade det igår och faktiskt så måste jag erkänna att det var vackert. annars är inte vintern min starka sida.Men om det bara kom i små mängder som igår så är det okej.
Men idag är det regn så då ryker väl allt igen.

Små askar är alltid användbara till allehanda ting.Perfekt som du säger till grejer som annars bara brukar ligga omkring.

nu är jag på väg till storloppis!

Ha en skön söndag
Kram Viveka