måndag 23 november 2009

Glasgömmor....Under dessa glaskupor planerar jag att lägga vackra kulor och kanske lite kottar etc till jul. Nu står de uppe på skåpet i vardagsrummet och samlar damm *ler*. Det får allt bli lite julstädning här i huset;)

Jag kom mig aldrig för att ta in julkartongerna i helgen. Det var ju så varmt och soligt först och sen så grått och regnigt, i alla fall hos oss . Julstämningen har inte riktigt infunnit sig. Men nog är det mysigt med julstjärnor som lyser i fönstren till advent, de ska jag i alla fall sätta upp!

Många varma kramar till er alla!

Karin


16 kommentarer:

Kristin sa...

Hej Karin! Vilka fina glaskupor, och vilket härligt silverfärgat fat jag skymtade också!!!! ME LIKE!

Lördagen var solig och fin hos oss så då ville jag nästan inte göra någon adventspyntning, men sedan var ju grårusket tillbaka igår så då blev det lite smågranar i glasburkar, tallskott i små vaser, adventsljusstakar och annat smått och gott.

Tänk vad man blir glad bara man ser solen - det har vi knappt gjort under november...

kram Kristin

STENLYCKA sa...

Hej!
Underbar glaskupa tänk vad mycket vackert man kan ha under den.
Här hade vi riktigt vackert väder i lördags så jag skickade ut min käre man som fick tvätta våra fönster.
Ha en bra fortsättning på måndagen!
Kram

Millas hem sa...

Tack snälla Karin för de värmande orden på min sida! Blev såå glad!

En sån mysig stämning här hos dig också!

Kram Camilla

Mia sa...

Mmm... glaskupor, de är underbara. Kan användas till så mycket. Jag har några också som ständigt står framme men skiftar innehåll.

Även här kom julkartongerna in men jag har inte riktigt hunnit plocka i dem än, så där verkar vi ha kommit lika långt. :)

Kram Mia

Susanne sa...

Hej..ja det är så vackert med dessa glaskupor ,,Nej jag har svårt att hitta pynt lusten,,Älskar att titta på andras och i alla vackra tidningar men här har det blivit lite stopp..Kanske det trista vädret som stoppar upp..Kram

Lilla huset på prärien sa...

Hej Karin!

Vad fint det kommer att bli med kulor där under. Själv äger jag ingen sådan kupa tyvärr. Får nog ta en snygg glasskål istället...

Ha en skön vecka!

Kram Jenny

Anonym sa...

Vilken fin idé, gör det nåt om jag lånar den? Bara jag kommer på var mina kupor är ... nä, jag har inte hunnit röja och få iordning än, tyvärr. Gårdagens försök att hitta något roligt pysselmaterial blev rätt kort i spöregn och totalt mörker! =) Det blir nog till att köpa lite nytt att pynta med. Kanske redan imorgon då vi ska på möte på annan ort och naturligtvis hoppas jag att vi hinner shoppa efteråt! Ha det bra Karin!
Kram från Krista

Tulipa sa...

Hej Karin!
Hoppas allt är väl med er!

Vilka vackra glaskupor! En hel liten samling juh!

Det är verkligen underbart fint att lägga saker under en kupa, man framhäver det man också lite grann döljer..*kryptiskt, men jag tror du förstår vad jag menar...!

Här har regnet öst ner hela dagen, hoppas det vänder snart!

Jag har inte tagit fram några adventsstjärnor hemma ännu, det blir först till helgen, dock lite smågranar och pepparkasformar och diskretare julpynt. Min favorit i år verkar luta åt det bleka milda rosa med naturtoner... Sen är förstås allt vackert på sitt sätt, men jag gillar lugnet här hemma... Inget blink och "masstingeltangel"...

(Hos er tycker jag alltid det är stiligt! Bra en liten parentes!)

Ha det riktigt bra! Och en skön adventsvecka!
Kram Mariette

Designe sa...

Så fina glaskupor! NÄ, det är verkligen ingen julstämning nu..möjligtvis kvällstid då det ändå är mörkt ute!:) Vi behöver verkligen adventsljusstakar m.m nu! Ska bli skönt med lite ljus! Snön verkar ju lysa med sin frånvaro! Ha det! Kram :)

Gnistrande snö sa...

Hej snälla söta Karin, tack för dina fina ord, de värmer så gott ska du veta.
Jag hoppas att ni är på bättringsvägen, det är inte kul med sjukstuga...

Jag är väldigt förtjust i sådana där glaskupor och tror jag ska följa ditt exempel och lägga lite julpynt, mossa och annat smått och gott därunder :-)

Önskar dig en fin fortsättning på veckan och snabbt tillfrisknande.

Kram
Katarina

promenader på landet sa...

Hej Karin och jättefina gömmor! Visst behövs det några minusgrader och lite frost för att julstämningen ska infinna sig! Kram från Maria

Annbritt Schmützer sa...

hej
kikade in hos dig idag..letar kupor till mina chokladpraliner , inte lätt att hitta nya!
annbritt

Karin Krut sa...

Ja just ja.. glaskupan! den har jag nästan glömt där längst inne i skåpet, vilken tur att jag släntrade in hit ;) Dina kupor är jättefina.. visst är det lite svårt att komma till skott men jag upplevde nog att när man väl står på huvudet i kartongen och börjar rota bland julsakerna så kommer det smygande så smått ;)
Ha en skön vecka
Kram Karin

Camillas Foto sa...

Vilka fina glaskupor du har, blir säkert jättesnyggt med kottar och annat under dem.
Ha det bra
Kram

Annbritt Schmützer sa...

Hej och tack för dina tips*L*
Jag känner till företagen mycket väl men en får jag inte handla av och vill inte heller(otrevligt bemötande) ..En av dom har har jag avspisat och den har sen ställt till ett helsike för mig ..den tredje vet jag inte att jag träffat på..men det är snart mässa*L*
ha de gött
annbritt

me and alice sa...

Hej Karin!
vilka vackra glaskupr du har. Måste nog leta fram mina också...
Visst är det tråkigt väder. Om det bara kunde komma lite snö så det känns ljusare... Mörkt hela dagarna nu...
kram Susanne