fredag 16 juli 2010

Trädgårdsland...

I mitt trädgårdsland börjar just nu luktärtorna blomma och salladen är precis så god som den ser ut. Jag sådde sent i år. Först var det ju så kallt och sen blev det inte riktigt tid till att så. Men det gör inget, då får vi ju bara njuta av allt lite senare istället ; )


Att odla lite egna grönsaker är så lyxigt tycker jag. Rödbetorna måste växa till sig, men morötterna är klart på gång. Jag har inga jätteodlingar men lite olika grönsaker och blommor försöker jag alltid ha. Det är verkligen lyx att äta sin egen odlade mat.
Odlar du något själv?

Ha en riktigt härlig sommarhelg!

Kramar Karin

10 kommentarer:

Randiga Tråden sa...

Det är nästan så doften känns.

hemma hos lilla mej sa...

Ååååå vad underbart med luktärtor.Doftar ju bara så gott.Härligt med lite grönsaker.Ha en skön och härlig dag Kram Rita ♥

Elle sa...

Vad härligt det ser ut med egen sallad. Jag ville alltid ha ett eget trädgårdsland, men grannfrun avrdde mig, p g a rådjuren. Jag planterade ett par rosor mot hennes råd - och hon hade rätt, så det där med grönsaker låter jag bli. Det enda jag "skördar" är lite örter.

Ha en skön helg!
Kram Elle

Anja sa...

Det ser riktigt mumsigt ut.
Jag var sen med att plantera ut luktärtorna och de blommar inte ännu ;(!/Anja

alegni sa...

jag tycker det är fantastiskt roligt med eget trädgårdsland... ja, åtminstone i det skedet då man får börja skörda ur det. det där med ogräsrensning skulle jag gärna leja ut till någon annan ;)
kram
ingela

http://limbergivitavillan.blogspot.com/ sa...

Vilken härlig blogg =)
//Ulrika

Ullis/Leva på landet sa...

Mysigt med trädgårdsland. är något jag saknar som jag saknar som jag gärna vill ha.
Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Tulipa sa...

Hej Karin!
Visst är det underbart att odla och få skörda!

Här hemma odlas det rätt mycket i år,- och det frodas!! Jag är mäkta stolt över grönsakslandet i år som jag även hållt efter ogräsmässigt...ibland har jag tyckt det varit trist där bland grönsakerna*hihi*..

Hoppas ni har det riktigt soligt och skönt. Här nere njuter vi av varje dag, sommar är livet tycker jag!

Stor kram mariette

Lissboden sa...

Vad gott det ser ut med din odlade sallad.
Jag har odlat tidigare år men i år blev det inget av och jag tror att det är som du skriver att det var lite kallt i våras och då blev det lite sent. Jag har dock fullt upp med alla bär som mognar nu så det känns om det räcker för mig.
Må så gott i denna ljuvliga sommar!
Kram/Maria

STENLYCKA sa...

Hej Vännen!
Hälsar inte på så ofta nu , sommaren snurrar på i full fart och jag med den.... massor som jag vill göra under denna korta period av ledighet.... därför kommer mina hälsningar till dig inte så ofta.
Underbara bilder från din trädgård, det växer och frodas, ser jag!
Kram och ha det gott!
Raina