fredag 9 juli 2010

Utflyktstips!


Foto Viktoria Bäck Eriksson


I det gula Industrihuset i Stallarholmen finns det några riktiga pärlor. På Lördagar under Juli månad kommer Jerners Rum att ha sitt lager öppet 11-15. Jösses så mycket fint de har. Jerners Rum har ju såklart öppet sin underbara butik i Mariefred varje dag nu och det är bara ca en mil mellan butik och lager så man hinner lätt med båda två.

Det håller på att flytta in en till butik med gamla möbler och saker och jag vet att hon har smygöppnat den här veckan. Jag ska återkomma med mer information om den, men hon har säkert öppet på Lördagar!


Om ni känner er lite hungriga så ligger Printz bageri i samma hus. Här kan ni fika på jättesmarriga mackor och goda bullar. Mitt insidetips är inlagd strömming på stenugnsbakat surdegsbröd eller kanske något sött, fröbulle med vaniljsmör och sesam, vallmofrön sååå gott! Sen finns det jättemånga goda bröd att köpa med sig hem. Alla bakade med ekologiskt, stenmalet mjöl och surdeg i Sveriges största vedeldade stenugn.

Ha en fortsatt härlig sommarvecka med mycket bad, roliga utflykter, lata dagar och lååånga sköna kvällar med god mat och glada vänner!

Soliga hälsningar
Karin

3 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

1000 tack för tipset.Dom har en butik i Eskilstuna.Bara så himla gott bröd.Ha en myysig kväll.Kram Rita ♥

Gugi sa...

Ååh, så gott brödet ser ut! Man kan riktigt känna doften genom rutan ;O)
Butikerna låter intressanta. Där skulle jag gärna tillbringa några timmar ;O)

Trevlig fredagkväll!

Kram Gugi

Sanna sa...

Hej Karin,

Tack för tipsen.

Trevlig helg,
Sanna