torsdag 10 februari 2011

Funderingar...

Fina papper i en korg och kuddar på hög i mitt sy/pysselrum.

Tack för era egna tips och idéer om kreativa utrymmen. Det är verkligen roligt att läsa hur ni löst det med ett eget utrymme. Ju mer jag packar ner desto mer känner jag en viss oro över hur jag ska få till det där med mitt egna utrymme i nya huset. Snart är ritningen klar och det finns inte plats för något eget rum till mig, hur ska detta gå *skrattar*.

Kramar
Karin

8 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Dina kuddar är så otroligt vackra. Ta väl hand om dem i flytten! Och stort lycka till!
Eija

Charlotte sa...

Stackars dej!
Inget eget utrymme, jag som har ett helt hus!

Hanna sa...

Så fint i pysselrummet. Underbara kuddar.
kram
Hanna

84 kvm mitt i stan sa...

Själv har jag ju förmånen att öppna eget i april med kreativ rum i kombination med butik. Men om jag inte hade ett eget rum skulle jag föredra att sitta i köket, så se över planeringen av köket med en möjlighet till egen vrå där. En stor köksö med möjlighet att stå och jobba är inte så dumt! Lycka till!! Marie

Nanna sa...

Åh så fina kuddar!

Ett eget pysselrum drömmer jag också om. Det kommer vara ett krav när vi ska köpa hus....

Marie - Sofias syster! sa...

Det får väl bli en friggebod! ;-) Tycker annars att Maries tips om plats i köket är bra. Plats för kreativitet är ju ett måste! Kram/Marie

STENLYCKA sa...

Hej Vännen!
Du är en inspiration för mig och jag njuter av din blogg även om jag inte alltid är så duktig på att lämna små hälsningar.
Stor kram till dig och ha en fin helg!
Raina

Färjtorp sa...

Vad mycket härliga papper/tapeter du har där, fina färger! Jadu, jag blev av med mitt pysselrum när vi gjorde om så nu har man fått en liiiten hörna i sovrummet, men det går ju det med.

Kram på dej
/Johanna