måndag 13 juni 2011

Bada...

Inspirationsbild

Ett rymligt badrum stod på vår önskelista när vi ritade huset, men hur vi än vände och vred på allt så blev det inte riktigt så.

Tänk att ha det här härligt inredda och rymliga badrummet. Vilket golv och kolla taket, fönstren och väggarna. Sen är ju inte sakerna sämre, bara snygga detaljer. Nästa badrum är inte lika stort men minst lika fint. Här är ytan utnyttjad på så bra sätt tycker jag.

Inspirationsbild

När jag ser den här bilden så ångrar jag att inte vårt badkar kommer att stå nedanför fönstret. Nu kommer det att stå på höger sida och på vänster sida blir det toalett och handfat. Här kommer en första bild på vårt nya badrum, det är nykaklat och inte alls färdigt men jag måste ju bara visa er ; )

Vi har vitt "metro"kakel med mörk fog och kalkstensgolv, inga utsvävningar här inte. Det finns verkligen hur mycket snyggt kakel och mosaik som helst men vi kunde inte med att titta på allt. Det är så mycket beslut när man bygger nytt hus så till slut blir det säkra kort för man orkar inte, även om det är det roligast som finns. Just nu målar vi vårt gamla gjutjärnsbadkar med vit badkarsfärg på insidan och svart linoljefärg på utsidan. Vi hoppas det blir bra för det är så härligt att bada i.

Nu går det fort i huset och mycket ska på plats, det är så roligt.

Ha en skön sommarvecka!

Kramar
Karin

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fina badrum du "hittat", jag känner igen det där med att det är så många beslut att ta vid ett bygge. Vi har också vita väggar, men grått golv i det ena och svart i det andra, och vi är väldigt nöjda så här ett knappt år efter inflyttn. i alla fall!
//Ulrika

Mitt hvite hus sa...

Nydelig baderom... så spennende da..

klem O=))

ÅtervinnDen sa...

Hej vilka vackra bilder, man vill bara ha och helst då den första.
*badrumsdröm*
Ja man blir verkligen *skitzo* när man ska välja kakel, klinker, färg och tapeter. det finns för mycket man vill ju han nästan allt. Man får väl göra ett kollage, ha ha
Må gott Iréne