torsdag 16 juni 2011

Skafferi...


Ett skafferi är lyx i ett kök. Förr var det standard, idag är det inte lika vanligt men nu börjar många bygga skafferier i sina kök igen. Den fina emaljskylten finns hos Byggfabriken som även har många andra snygga detaljer och material.Här till vänster har ni vårt skafferi och till höger ska kyl/frys stå. Under pappen ser man ekgolvet skymta. Snickarna ska bygga "lönn"dörrar i samma svarta panel till skafferiet, det tror jag blir snyggt.En titt i skafferiet också! Här ritade arkitekten ett litet fönster, kanske onödigt men jättetrevligt. Vi kommer själva att snickra hyllplan så småningom. Här kommer vi att få plats med mycket mat och annat trevligt.

Den här veckan kommer vi att flytta ut från vårt tillfälliga boende och som ni ser kan vi ju inte riktigt flytta in i huset än så det blir lite provisoriskt några veckor. Det är ju tur att det är sommar, då är allt så mycket lättare *ler*.

Ha nu en fortsatt skön sommarvecka!

Många kramar

Karin

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad snyggt! Inget dussinkök här inte :) Oj vad jag tycker det här är spännande att följa! Lycka till, tur det är sommar ;) Kram Anna

milla-andante sa...

Oh Karin så fint hus ni har byggt!!! Och de svarta väggarna i köket är såå läckert! (redan... vad ska det då inte bli senare... ojojoj...) Så roligt att titta in till dig igen! Det har varit mycket jobb senaste tiden...:)

Kram

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Guuud så läckert, ett fantastiskt hus ni bygger!!

Ska bli så spännande att se fortsättningen...

Kramar Linda

Nyanser av vitt sa...

Så snyggt Karin och ett skafferi för allt du gör av naturen är ju perfekt
kram Agneta

Johanna Stålros sa...

Vad fint ni får det. Ett skafferi är verkligen praktiskt att ha. Kram Johanna

rosenskära sa...

Hej fina Karin! Har länge tänkt skriva några rader till dig men du vet hur det är... Ett sådant fantastiskt hus ni bygger! Det är en sann glädje att få följa bygget! Du vet ju att jag tycker att ert gamla hus var urcharmigt men snacka om drömkök du får nu! Var ska du sitta med alla dina tyger? Jag fortsätter följa mina favoritbloggar fast jag inte skriver själv längre. Hör gärna av dig om du har vägarna förbi Skåne! Kramar Lena

In my garden sa...

Hej Fina! Gud vad snyggt det blir!!! Verkligen spännande. Hoppas att ni får det skönt i Turkiet du och barnen.
Kommer gärna och tittar senare i sommar om vi får! Kramar Ulrika