onsdag 26 mars 2008

Spirande knöl...


Hej, kära vänner! Idag vill jag bara visa vad jag har i en av mina glasklockor just nu, är det inte härligt! Kristin med den underbara bloggen I mitt paradis skrev tidigare att man kunde gräva upp en rabarberknöl och sätta in så växer den mitt i vintern! Jag var ute och grävde på sportlovet men den stackarn glömde vi bort. Denna nya knöl har min sjuåring tagit under sitt beskydd. Han ser till att den får vatten och ska sätta ut den i "sitt" land säger han. Jag blir bara glad, och jag kan bara säga att nu längtar jag efter rabarberpaj (har många smarriga recept som kommer, jag lovar).


Rabarber, det är liksom starten på våren att se dom spira.
Visar en sida från våran jättefina lokaltidning där jag är med! Hur påskpyntar Karin handlar det om. Det är jätte roligt att jag fick vara med och på slutet tipsar dom om min blogg, tackar tackar. Här får ni även skymta mig och min minsting.


Ha nu en fortsatt härlig vecka!

kramar karin

dagens citat från min burk,

Den största uppenbarelsen är stillheten.

12 kommentarer:

hemtrevnad marie sa...

Hej Karin!!! Så kul med reportaget!! Nu fick man ju se din lille sötnos också!!
Jag var tvungen att klicka på stort, och läsa....jag blev lite vimmelkantig, men det gick,haha!!Du frågade om mina kladdkakemuffins,Det är väldigt olika tider på dem, beroende på vad man har för formar..... nu hade jag ganska stora....tror jag hade inne dem ca 20 min....
Men det är ju olika recept och olika spisar... kan kolla det om du vill? Fina namn dina barn har!!
Kraaam

Annie - Annalunda sa...

Vilket trevligt reportage!!! och så fick man ju se hur du ser ut...och den lille också...! :) Jättekul! Rabarber-delen var riktigt rörande... visst är det härligt när det växer och spirar och skönt att någon tar hand om plantan... :)
Skönt att höra att det är fler som har lite "problem" med männen som vill vara med och bestämma... *skrattar*...nejdå...det är precis som det ska vara...det hade varit jättetrist om de varit oengagerade... men liiite irriterande tycker jag allt att det är när jag fixat, stylat och trixat....för att komma tillbaka för att se att det är ändrat och "återställt till ordningen". Min käre make är en vän av ordning...jag är lite mer "konstnärssjäl"...:)Nu har han börjat kalla mina "installationer" för museét!!! :)

Jättekram till dig och tack för dina goa hälsning hos mig!

~ Annie

Living by Milla sa...

Hej!

Nämen, vad kul att du oxå har varit med i tidningen, repotaget ser jättefint ut ! Och vad roligt att få en bild på dig oxå. :-)

Härligt med rabarber i kruka..jag har faktiskt ingen rabarber i min trädgård men det får jag se till att ändra på.
Jag mailar dig någon dag..

Ha det gott !
Kram Camilla

IKT i min vardag sa...

Hallå Karin!

Vad kul med reportaget, har läst hela!:-) Så söt lillplutten är och vad kul att få ett ansikte på dig.

Rabarber är fantastiska, man kan ju göra sååå mycket gott med dem. Min mamma gör världens godaste rabarbersaft...ohh vad jag längtar efter första iskalla glaset saft. Recept samlar jag på så det blir kul att se vad du har för godbitar.
Måste köpa mig en större odlingsklocka kom jag på nu...

Kram

Lila sa...

Hallå, första gången jag kikar in hos dig. Vad fin blogg du har!

Kramis Lila

Kristin sa...

Hej Karin!!!! Vilket fint reportage, vad fina ni är! :-) Och kul att se att rabarbern spirar. Ni får väl slåss om den lilla rabarberpajen som blir!!! Å, jag längtar också till det är vår på riktigt och det går att ta in egna rabarberstjälkar! Brr, här är fortfarande snö kvar och många minusgrader på nätterna. Det som var så fin vår innan påsk!!!

Många kramar!!
/Kristin

Lily of the valley sa...

Åh, vad kul med reportaget, har också läst hela.
Så söt lille Ruben är, och du ser mycket bra ut.
Finns inget bättre än rabarberpaj, längtar...
Den ser trevligt ut med rabarberknölen under glaskupan, och så underbart det låter att din ene son har tagit sig an den...:)
Det låter så gulligt, blir lite rörd :)

Ha det bra
kram Lily

Marie sa...

Hej Karin!
Vad kul med reportaget! Var tvungen att förstora och läsa allt. Kul att få se bild på dig och sonen. Det ser härligt ut med rabarbern under glasklockan, får mig att längta ännu mer efter våren och sommaren.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

H A N N A S - F O R M sa...

HEJ Karin!

NU ska jag äntligen kolla igenom din fina blogg ordentligt och hinna länka dig...hoppas allt är bra med dig! Så roligt med repotaget, grattis!

KRAM
Hanna

Hannis sa...

Men vad roligt med tidningen!
Och kul att se dig=))
Klok och vacker!

Rabarber är en favorit hos mig också.
Kan smacka i mig en hel paj själv om ingen hindrar mig..

Önskar dig en fin helg/Kram Hannis

Mitt Egnahem sa...

Vacker är du också, och vackert har du kring dig! Vill gärna länka till din blogg. Härlig idé med rabarbern... Mvh Mitt Egnahem
PS. Länkar med en gång så jag inte glömmer bort. Hoppas det går bra!?

AGENT 77 sa...

åh va kul me repotaget trevligt!!hoppas att helgen varit skön,nu i veckan ska ju våren komma sägs de..härligt!!tisdag öppnar ju uteserveringarna i gbg..vår tecken tycker jag..mysigt!!kram E